31
  • kalapos01
    #31
    Ezt a baromságot már az Ursára keresett színésznőnél is beírtad, nála is amerikaiságot hiányoltál, mert nem sikerült felfognod, hogy ő kryptoni. Superman legalább Amerikában született, de ilyen alapon azon is hisztizhetné, hogy nem csak kansasi dialektusú színészek között tartanak válogatást. A színésznek az a dolga, hogy eljátssza a szerepet, rohadtul mindegy, hogy ő hova valósi, vagy hogy a lányokat szereti-e.

    És a szuperhős filmekre elég nagy szükség van, kérdezd meg a nézőket. Hogy te miért nézed, ha nem érdekelnek, az a saját ostobaságod.

    (Az pedig, hogy Snydert veszed elő, az csak az mutatja, hogy nem igazán olvasol képregényeket. Mert, ha olvastad volna a 300-at vagy a Watchment, akkor nem írtál volna olyat, hogy hű marad.)
  • Ender Wiggin #30
    Szerintem semmi szükség ezekre szarokra, amiket mostanában szuperhős filmekként eladnak. Egyedül Snyder marad hű a képregényekhez, mindenki más valami újragondolt fost tálal bélszín stroganoff módra.
    Arról megint muszáj megemlékeznem, hogy amerikai szereplőre brit embert szerződtetnek, aki majd kurva hitelesen töri a dialektust. Ja, tudom, a szittyamagyar csak a világhírű szinkronnal nézi majd, úgy hogy mindegy is...
  • Konyigery
    #29
    Hát, én szívesen néztem volna Wellinget Supermanként, de ezt a fickót se becsüljétek le előre, kitudja, annó ki a fene gondolta hogy Heath Ledger lesz Joker, aztán milyet alakított.
  • masika
    #28
    Hihi, én néztem a Tudorokat, hát tetszett a sorozat, és Henry Cavill elég jó színész. Mondjuk kicsit vicces volt, amikor a meglett korú Brandont is úgy játszotta, hogy nem nézett ki harmincnak sem. A Csillagporban vicces volt, pláne a végén. Kíváncsi vagyok, vajon Superman szerepében hogyan fog funkcionálni. És az is érdekelne, vajon mennyire fog befutni? Remélem, nem olyan lesz, mint a többi kis noname sztárocska, akiknek a nevétől hangos a bulvársajtó, ám semmi, de semmi, de igazán semmi teljesítményt nem nyújtanak. Nem is tudom, a mostani fiatalabb színészgeneráció tagjai közül van-e egyáltalán olyan, akinek érdemes lenne megjegyezni a nevét...
  • fkomment
    #27
    Karakter alatt nem a színész külsejét értettem, hanem a történet szereplőjét.
    (Azaz a Clark-ot teli dühvel, gyűlölettel, önelégültséggel, stb, stb.)
    (Superman pedig nincs is benne, a történet is teljesen OFF.)
  • fkomment
    #26
    Viszont Lois Lane jól sikerült a Smallville-ben.
    (Lois és Clarkban is. A mozi filmekben viszont rossz volt.)
    Superman szerepére masszívabb ember kéne szögletesebb állal és orral. :)
    (Bele kéne nézniük egy képregénybe vagy rajzfilmbe..)
    És az rossz érv hogy vézna ember kell a Clark megformálásához. A színésznek úgyanúgy el kell tudnia játszani Clark szerepét mint ahogy Superman teszi a történetben.
  • fkomment
    #25
    A legjobb karakterábrázolás a Lois és Clark Superman legújabb kalandjai volt.
    A Smallville nincs túl közel se az eredeti történethez, se a karakterhez..
  • barcames
    #24
    HOVA HÁNYJAK? MI EZ VIKTOR??????????
    nem tudom te, hogy vagy vele, de szerintem nem vagy normális.
  • kalapos01
    #23
    Tényleg mókás, hogy van olyan, aki képes Wellinget felhozni, akinek még mozifilmes tapasztalata sincs. Három filmben látott közelről mozis kamerát, az egyik rosszabb volt, mint a másik. Persze a rajongók, a sikongató tinifiúk és lányok, csak ilyenek. Lent valamelyik rácsodálkozott, hogy miért őt választották, amikor nem is szép, vajon miért választhatták őt? Lehet, hogy azért, mert tud színészkedni?
  • G22
    #22
    Cavill akkora tehetség, hogy még a Twilightben sem kapott szerepet!:D:D
    TW jobb színész, tapasztaltabb, izmosabb és helyesebb, mint ez az angol.
    Lois állítólag meg Kristen Stewart lehet, szóval egy nulla az egész brigád.
  • Axlkenobi
    #21
    Hát ezek szerint többet, mint a Smallville rajongók.

    Cavillre visszatérve még annyit, hogy várjuk meg a filmet, hogy lássuk az alakítását, de erős a gyanúm, hogy angol színészként nem gyenge iskolábkan tanulhatta a mesterséget, valószínűleg a kisujjában is több tehetség van, mint Wellingben.
  • SlayR
    #20
    Hát azért biztos, hogy Welling lett volna a legjobb a szerepre ez ahogy kinéz elöbb lehetne lois mint superman:D
  • SlayR
    #19
    bazi sokat érthetsz a dologhoz:D
  • Murder3
    #18
    szerintem nem feltétlen sőt, mivel az igazság ligája egy eleve más 2univerzumba" játszódik,mint a szimpla szuper hero filmek, mivel ott lényegébe egyvilágba élnek egy összevegyített hős világ, kicsit olyasmi mint a watchmen film volt.
    Előtte az összes hősről egy külön szereplős filmet kihozni sztem nem lenne célszerű(persze pénz ügyileg igen.....:S) mivel megtörék és amúgyse tudnák hozzákapcsolni.
    Ugye az eleve külön vikágok miatt.
    a szuperhősöket meg ismerik a képregényről tuti hallottak sokan vagy külün külön mindenképp tudják kikről van benne szó és ott a rajzfilm sorozat is szal szerintme nncs értelme zsákszámra kihozni a szuperhős filmeket akik a ligába vannak.
    meg ha állandóan a batman meg superman filmek jönnek azz megint felesleges.
  • Axlkenobi
    #17
    Egy Igazság Ligája film valóban jópofa lenne, de ahhoz szerintem minden hősnek kapnia kell minimum egy filmet előtte, hogy valami alapokat lerakjunk a karakterekkel szemben. Ezek nélkül egy ilyen film csak összecsapott lehet, semmi más.
  • Axlkenobi
    #16
    Ez a "tomwellingezés" a legnevetésgesebb. Elég sok részt láttam a Smallville-ből és a csávóban annyi tehetség nincs mint egy darab kavicsban.

    "...de a sztori is el lesz ferdítve." - Na mert a Smallville olyan nagyon hűen viszi képernyőre a Superman-sztorit.

    Az meg, hogy kétmillió topikot nyitnak neki az imdb-n meg csinálnak 20 rajongói videót a youtube-on még nem jelent semmit.

    Raadásul miért is akartak volna Nolanék egy Smallville mozifilmet csinálni? Mindjárt hozzák Rosenbaumot, meg többit is, nem?

    Félreértés ne essék, az nézi a Smallville-t aki csak akarja, valahol még szórakoztató sorozat is, de ne csináljunk már úgy, mintha valami zsinórmérték lenne, meg onnan kéne szereplőt hozni.
  • Murder3
    #15
    de unalmas már ezek a milliószor megfilmesített szuperhős filmek.
    Justice Leagu-t filmesítsék már meg az legalább újat tudna mutatni és sokkal érdekesebb lenne mint az ilyen szingli hős témák.
  • TreDoR
    #14
    Akkor inkább már Brandon Routh, mondjuk nekem a Returns nem tetszett, de nem vele volt a gond.
  • G22
    #13
    Ne a magyar gondolkodásoddal indulj ki a véleményeddel.
    KÜLFÖLDI honlapokon, főleg fórumok többségén, 10-9 alkalommal Tom Welling neve hangzott el, hogy őt akarják.Szavazásokon is Welling nyert elsöprő győzelemmel és az szegénységi bizonyítvány a WB és Nolanék részéről, hogy a bukott Returns után, Tom neve fel se merült a mostani válogatáson.Youtubon és egyéb videómegosztón millió számmal Superman/Welling videók vannak, googlén beírod, hogy Superman, Clark Kent, Tom Welling jön be DÖNTŐ többségben.
    Ez az angol színész holt RONDA!Milyen indok volt az ő kiválasztásának?Twilight szerepet se kapta meg!
    Ez a film véleményem szerint nulla lesz, de még a sztori is el lesz ferdítve, így lehet, hogy Tom ismét elkerül egy bukott Superman filmet.1 vígasz, a Smallville finálé közeledvén, ami Amerikában játszódik, 100%-k ,hogy magára öltheti a kosztümöt mivel engedélyt kaptak rá, 100%-k hogy ő a következő végleges Superman!!Kár, hogy 10év után nem érdemelt nagyobb lehetőséget.
  • winnie
    #12
    "Tom Welling a korunk Supermanja, fanok milliói őt akarták, "

    ez ugye most csak vicc? kik azok a fanok? kik azok a milliók? (nézik a smallville-t 2 millióan talán, nem sok kevésbé nézett tévésorozat van, de igazából csak a tinik ismerik.) nem hiszem, hogy a neve szóbajött volna valaha is komolyan. ilyen alapon dean cain is lehetne superman, csak azért, mert alakította egyszer.
  • G22
    #11
    Ez borzasztó , ezzel már most megbukott a film.
    Tom Welling a korunk Supermanja, fanok milliói őt akarták, ez az angol színész meg okádé, még a Twilight főszerepet se kapta meg!
  • sandor8206
    #10
    nem kell hegyomlásnak lennie, de széles váll sztem az a minimum
    remélem, hogy lezavarják az edzőterembe, mert ez így kevés
  • Mister
    #9
    :D :D
    Petőfit is meg fogják találni, csak ne a Stólbandi játsza... :)

    más:
    Igen, nehéz egy hegyomlásnak szemüveges újságíró alteregót alakítani, de a képregényben azért könnyebb megoldani, kicsit máshogy kell rajzolni, és kész.
    Én sem látom Cavillt Supermanként, dehát majd meglátjuk.
  • Axlkenobi
    #8
    Én bírtam volna, ha megtartják Brandon Routh-ot, tökéletes volt a szerepre, ahogy a Superman Visszatért is 10/10-es filmnek tartom. Örültem volna, ha azt a filmet folytatják.

    Ebben a rebootban főleg Nolan miatt bízom, Snyder-től - annak ellenére, hogy kedvelem a stílusát - azért tartok, mert nem biztos, hogy összepasszol majd Superman-nel az ő képi világa. Nagyon remélem, hogy nem valami trendi, erőlködősen "darkos" filmet akarnak összehozni, nem is illene a karakterhez.

    Cavillről meg az a véleményem, hogy én ezt a srácot egy-két mellékszerep kivételével semmiben sem láttam, így nem igazán tudom megítélni, az esélyt mindenesetre meg kell neki adni. Edzenie mondjuk nem ártana, mert nem kell hegyomlásnak lennie, de azért Superman nézzen ki valahogy.
  • Waterhorse
    #7
    Miért nem Toby Maguire lett? Vagy Daniel Radchliff? Superman egy szögletes fejű markáns állú középkorú férfi. Se nem nyikhaj, se nem body Builder. Graysonban jól eltalálták.
  • funkyman
    #6
    Talán nem lesz annyira gagyi ha Nolan producerkedik, de a pénzeszsákok nyilván családi-kalandfilmben gondolkoznak.
  • Chocho
    #5
    Nagyon várom ezt a Superman-filmet, remélem, nem szúrják el. Az eddigiekkel is az volt a gond, hogy nem tudták szimpatikussá, hihetővé tenni a karaktert, mert túl erős, na meg a képregények sem igazán a személyiségére élezik ki a sztorikat. Egyedül az első Superman volt tényleg jó film, a legjobb karakterábrázolást pedig a Smallville vitte sikerre.
  • messen
    #4
    Superman?! Petőfit találják meg! AZ kihívás :P
  • KillerBlue
    #3
    Érdekes lenne ahogy egy bodybuilder alkítja a szende, szemüveges újságírót. Egyébként nekem ez a fickó valahogy nem jön át Superman ként (az a kép a Csillagporból nem hiányzott). Christopher Reeve, Dean Chain, Tom Welling és Brandon Routh abszolút beleillettek ebbe a képbe. Ha már új színész akkor én sokkal inkább James Franco-t tudnám elképzelni a szerepre.
  • Narxis
    #2
    Majd kigyúrja magát ez is.
  • mad mind
    #1
    Azért fura, hogy Superman-t, mindig nyikhajok alakítják, míg a képregényben Arnie is elbújhatna mellette.