LEXINFO nyelvvizsga

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia!

Én is most készülõk letenni nem egyszerû mert tanfolyam többszöri probálkozásra sem indult el.
Itthon csinálgatom a munkafüzetet, és egy angol tanárnõhöz járok gyakorolni hetente 1-2x.
Ennyit tudok tenni.

Baromi ronda ez az új dizájn!

Esetleg azóta volt valaki ilyen típusú nyelvvizsgán?

CattiBrie
Mi érdekel? Csak mert a katedra oldalán részletesen le van írva, hogy milyen egy vizsga.

[/spam]™

Senki sem olvassa ezt a fórumot, aki középfokún lett volna?<#confused>

Vogel
Kénytelenek, hisz akkreditált, elfogadott, egyenértékû nyelvvizsga. Ha nem igényel spéci vizsgát a sulid, akkor használható.

CattiBrie
Vajon diploma mellé elfogadnak egy középfokú ilyet? (maradhat költõi)

Amúgy bõvebb információ, itt: http://www.katedra.hu/LEXINFO_nyelvvizsga

"A LEXINFO akkreditált informatikai nyelvvizsgarendszer, amely angol és német nyelvbõl alap-, közép- és felsõfokon kínál informatikai szaknyelvû szóbeli, írásbeli és komplex típusú nyelvvizsgára vizsgalehetõséget.

Vizsgarendszerünk megfelel az Európa Tanács által ajánlott Közös Európai Referenciakeret (KER) elvárásainak."

[/spam]&#8482;

Vogel
Sima angol nyelvvizsga, csak céltudatosan az infó a téma amirõl beszélni kell. Ugyan az mint bármi más, de ha érdekel az infó akkor könnyebben le tudod rakni mivel nem kell csöves civil témákkal hadakozni. Ára egész jó, 20-24e ft, GDF hallgatóként 10% kedvezmény. Ha valaki szeret játszani PC, akkor könnyen ráragad az infós angol, érdemes megpróbálni. Én csak alapfokot csináltam, mert kellett ugródeszkának másik suliba, hiszen akreditált, így beszámít a továbbtanulásba. Vizsgabiztosok kedvesek, és nõk szal fogalmuk sincs az aktualitásokról. hmm mit mondjak még... Kihúztam az adathordozók témát, pendrive, ssb, hdd, cd stb meg beszéltem spéci cuccokról, én a TrackIR mozgáskövetõ rendszerrõl beszéltem. Asse tudták mi van csak helyeseltek és bólogattak. Természetesen ugyanúgy tudni kell angolul, csak a téma adott. Remélem segítettem.

kifli
Egyetemistáknak jó, akik infót tanulnak, és a diplomához kell nekik nyelvvizsga. Valószínûleg könnyebb nekik ez az angol, mint a normál.
Valójában ezekre a válasz megtalálható a hivatalos honlapján is a nyelvvizsgának, azonban én azoknak a személyes tapasztalataira, véleményére lennék kíváncsi, akik már voltak ezen a vizsgán.

edios
abszolút használható tudás! mióta magyar vindózt használok ha odajönnek hozzám az utcán idegen túristák, és megkérdezik hogy mi magyarul a registry editor, akkor el tudom mondani, hogy rendszerleíróadatbázisszerkesztõ!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

0Fritz0
Teljesen jó ötlet, hiszen így a hétköznapi életben valóban használható szavakat tanulnának az emberek: install, format, defrag, registry.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

CattiBrie
Errõl mit kell tudni?
Hol lehet letenni?
Mennyibe kerül?
Mihez kell? Kinek kell?
Mitõl más?
Nemzetközi?

stb :)

[/spam]&#8482;

armageddon666
Pedig van benne valami. Mármint az Ablakok magyarításával semmi baj szerintem, ellenben valami alap nyelvtudás tényleg nem ártana, ha nem is a számítógéphez, az internethez mindenképp.

De ez offtopic.

@

sapkafej
mennyi ideje vársz hogy ezt elsüthesd?

György

lolSL
én még mindig azon az állásponton vagyok hogy vissza kéne utazni az idõben és nagyon megverni akinek a fejébõl kipattant hogy magyarítsuk a windowst, talán angol tudás lehetne a belépõ alap ahhoz hogy vki gép elé üljön

a vizsgához nem tudok hozzászólni.

Legfõképp azok hozzászólásait várnám, akik már voltak ezen a nyelvvizsgán.

Sajnos ebben a témában nem találtam sehol sem friss hozzászólásokat.