87
Igazság Kardja
  • s1lkforrent
    #87
    Ha már az ember tableten akarna bohóckodni valami stratégiával rendes PC helyett, akkor X-Com EU, vagy Panzer Korps.
  • Angelus1991ster
    #86
    Fenyegetnek? Ezt hogy érted?
    Amúgy piacon ez a játék éri meg a legjobban. 1200-1300 Ft jelenleg.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.07. 17:32:41
  • s1lkforrent
    #85
    És irányítható is? Már előre fenyegettek telefonos változattal, de épkézláb RTS-t én még nem láttam konzolon, vagy mobil eszközön.
  • Angelus1991ster
    #84
    Android-on és iOS-es telefonokon elérhető:)
  • Angelus1991ster
    #83
    Mai nap 1.39 euro a játék ára (-90%) a Steam-en! MEGÉRI!
  • s1lkforrent
    #82
    Jaj, ha csak az lenne a legnagyobb hibája..

    Torrentezők ellen nem tudom miért védekeztek volna ilyen elkeseredetten, az ilyen nóném indie játékok általában még torrentre sem kerülnek fel, annyira nem ismeri senki őket. Pont ezért néhány fejlesztő direkt reklámozza warezban, hogy minél többen tudjanak róla. Persze ettől még indiek is használnak Starforce-t meg anyjuk valagát, csak minek, ugye.
  • Angelus1991ster
    #81
    Már jó ideje, hogy megvettem. Egy nagy problémám lenne a játékkal. Multiplayerben játékos vs gép ellen játszok és nem lehet menteni. Lehetne egy opció a single playerben, hogy a pályákon 12 +1 téli lehessen a többi néppel is játszani.

    Igaz a torrentezők ellen miatt is lett így helyesen programozva. Aki torrenten letöltötte az próbaverziót töltött le. 12 térképes kampányt.

    Csak jó lenne menteni végre. Mert ha valami fontos közbejön, akkor nem tudom menteni az egészt.
  • s1lkforrent
    #80
    http://store.indiegala.com/index.php/timelines-assault-on-america.html 3.5 dollár a Sword of Justice a Gala Store-ban még 6 órán keresztül. 500 galapont feláldozásával 3 dollár.
  • Angelus1991ster
    #79
    Nem bízom a steam-ben. Jobb lenne a dobozos változat.
  • s1lkforrent
    #78
    Mi a gond a Steam változattal?
  • Angelus1991ster
    #77
    Úgy körülbelül mikor?
  • Anchor
    #76
    Lesz steam (és multiplay) nélküli verzió hamarosan.
  • Angelus1991ster
    #75
    Megjelenhetne dobozos verzióban, úgy hogy nem kell hozzá az a k.rva steam? Továbbá egy magyar kampány, aztán a többi népé.
  • a.carkey
    #74
    Nem szoktam védeni a szocikat, sőt, de úgy kezdődik a dolog, hogy megkeresik az illetékes Tavarest, és pénzt kunyerálnak, mint ők:

    1848
    Pro Libertate!

    A SoJ készítői megtették ezt? Ha igen, akkor jó helyre mentek? A kurucon promózták őket egyedül ...
  • Angelus1991ster
    #73
    Igen. Elöbbre való mint az Álom.net, Kis Vuk és sorolhatnám borzalmak milliókkal való értelmetlen támogatása. Szociktól nem várom el, mert azok azt se tudják milyen és melyik országot kormányoztak az utóbbi 2 ciklusban. De a mostani kormánytól kaphatna támogatást a hazai játékfejlesztés, ami csakis úgy történne meg, hogy Hazánk történelmét feldolgozó játékok lennének. Nekem van egy-két ötletem FPS-esek terén: 1848-49-es szabadságharc, 1956-os forradalom idejében játszódnának, fiktív szereplőkkel vagy nem. 1848-49-es szabadságharc továbbá stratégiai játékban is megjelenhetne, erre jó példa a Total War sorozat valamelyik játékának engine-je/motorja.
  • s1lkforrent
    #72
    Ezt a kormányos dolgot kifejthetnéd. Arra gondoltál hogy fizesse az Ezeréves Magyar Állam a honfiúi hévtől dagadó nemzetiszín műalkotásokat?
  • W B
    #71
    Szerintem jogos oka van, mér nem írnak róla.
  • Angelus1991ster
    #70
    A felelősséget a nagyobb fejlesztőkre értettem és a kormány"ainkra". A Gamestar , Pcguru , Playdome , Gamekapocs és a többi mi a francért nem foglalkozik a játékkal ?! HAHÓ! Lassan egy hónapja megjelent és semmit se írtak róla, még az SG.hu se írt róla.
  • s1lkforrent
    #69
    AG: Mint garázsfejlesztőknek általában. Ehhez képest igen szép végeredmény lett.

    SL: Azért hidd el.. jobb mint szebb :) A játékötlet nem ez volt eredetileg, de a kiadó most a játék végén kitalálta hogy legyen USA, így kapásból más épületek, Washington, amerikai- és német unitok kellettek.

    AG: Miben gondolkodtatok eredetileg?

    SL: Az eredeti az kelet europai, II. VH utáni helyzet, de ez így jobb lett. Nem bántuk meg a cserét. Van 12 kampány, amit lehet multizni vagy a gép ellen coop-ba. Összesen két csapat lehet, A és B, és összesen 4 játékos.

    AG: Mivel készült? Mit használtatok hozzá?

    SL: Horde3d. Ez egy ingyenes cucc, de semmi nincs hozzá, így nem használja senki. :D Viszont roppan gyors open gl, és mivel multiplaform a játék ezért csak open gl jöhetett szóba. Szóval lehet fikázni ez nem diretx 12323 – :) - de ez van. Mivel iPad-ra is lesz ezért sem lehet elszállni a grafikával, de hát ezt nem lehet a trolloknak megmagyarázni.
  • Angelus1991ster
    #68
    Pedig mennyire vártam egy minket , magyarokat középpontba állító játéknak. Mi a francért kell a fostos amerikaiakat sztárolni? Mintha minden róluk szólna? Ők a világ közepe, miközben egy lassan már éppenhogy csődbe menő ország lesz ( évtizedek múlva ). Lett volna és van igény magyar központú játékra. Milyen jó lenne pédául \'48-as vagy \'56-os RTS vagy FPS. De mint tudjuk a mindenkori hazátlan kormánya"ink" sose támogatják. Egy példa: az aljadék Álom.netet, Kis Vukot az állam támogatta súlyos milliókkal, miközben az eredmény trágya lett. Ellenben ha támogatja a Haza történelmének nagy pillanatairól készűlő számítógépes játékokat, az nagy siker lett volna. De mi a francért van ez. Biztos vagyok benne , hogy nem lenne bukás. A hazai fejlesztőknek is van felelőségük egy kicsit. Jó játékokat fejlesztenek: csak külföldieknek ( tudom megélhetés stb. ).
  • W B
    #67
    Anó a kuruc.info-n is fent volt jó pár éve.
  • matyashun
    #66
    Ezt jól el**ták.... pfff,, na ezeket a suttyókat jobb is elfelejteni, örökre! Amcsi játék lett, az életben em fogom letlteni! Egy nagy nulla az egész, , direkt a magyar mod miatt érdekelt, lehet politika van a háttérben, nehogy már erősítsék a magyarok Nemzeti identitásukat! Remélem nem igaz az állításom. Viszlát sword of justice. .. :/
  • s1lkforrent
    #65
    Mondjuk ha az a cucc übereli az elég kellemetlen, mert maga a Black Gold sem volt a RTS-ek történetének csúcspontja.(mint ahogy igazán jó játékot a Reality Pump nem adott ki az Earth játékokon kívül)
  • bulldozerecske
    #64
    megjelent a játék, letöltöttem, kipróbáltam, és olyan ratyi mint amilyennek kinéz

    magyar nyelvet ne is keressetek benne

    a world war 3 black gold simán viszi - még mindig - helyette a prímet.
  • s1lkforrent
    #63
    Ha megnézed a Strategy First repertoárját, na, oda pont be fog illeni.

    Nagy siker nem lesz, de budget(10 dolláros) játéknak elmegy, valamennyit venni fognak.
    City Interactive és más kisebb cégek teljes ipart építettek a "gagyi" olcsó játékokra, és bezony veszik-viszik őket az áruházak gyűjtőrekeszeiből.
  • W B
    #62
    Ennek a játéknak esélye sincs így.
  • bulldozerecske
    #61
    gameplay trailer 3
  • bulldozerecske
    #60
    gameplay trailer 2
  • W B
    #59
    Épp a magyar kampány mi miatt érdekelt a játék. Lehet, hogy csak Magyarországon meg pár magyarokkal szimpatizáló népecskét érdekelt volna, így nagyon réteg játék lett volna. Ám kezdetben pont ezért is csinálták, nem az anyagi haszonért... erre... szomorú vagyok, főleg hogy ezt a sablont vették fel. Még sokkal szebb grafikájú és realisztikusabb játékmenetű játéknál is már nagyon sablonos ez az amcsizás. áááá
  • s1lkforrent
    #58
    LOL

    4 player co-op multiplayer: choose between 9 playable countries USA, UK, France, Russia, Japan, German, Hungary, Romania, and Czechoslovakia

    Akkor mégsem dobták ki az eddigi cuccokat?
  • s1lkforrent
    #57
    Ez nagyjából pont olyan, mint amit még Sword of Justice néven mutogattak. Csakhogy anno még azt hittem fejlesztenek rajta..

    A témaváltással sikeresen beugrottak a kaptafára készülő zs kategóriás játékok közé(kötelező gagyi szinkronnal), tessék szétnézni a Strategy First oldalán, van ott ilyen százszámra.

    Csalódott vagyok, nem kicsit, nagyon. Simán megbocsájtottam volna a zsé mínusz kivitelezést, ha legalább a fókusz maradt volna az egzotikus magyar-román-bolgár-ruszki-német-akármilyen felállás, amit eredetileg terveztek.
    "Amerika megmenti a világot a gonosz náczikoktól" annyira rettenetesen elcsépelt panel, hogy már a legalja turkáló-maradék játékok is elhagyták egy ideje.
  • W B
    #56
    Pofám leszakad...
  • bulldozerecske
    #55
    új gameplay videó:
  • s1lkforrent
    #54
    Hát, nem tudom mit gondoljak erről.

    Alapvetően lelkes (magyar?) srácok kvázi hobbi projektje volt ez, amiben olyan játékot szerettek volna amit ŐK akarnak. Egy olyan különleges játékot, ami a világháború mainstream játékok által keveset, vagy egyáltalán nem bolygatott részét mutatja be. Magyar és román hadseregek bemutatása gyakorlatilag csak játékok modjaiba fér mindig csak bele, nagyítóval kell húsz évre visszamenőleg keresgélni egy-egy alkotást, ahol pár egység erejéig szerepet kaptunk.

    Cserébe a csipet csapat munkája nem is ígérkezett AAA minőségnek, grafika még ha el is ment szódával, a videókból a játékmenet a 10 évvel ezelőtti Panzers generációt juttatta eszembe. Közben a készítők egy szem Facebook, és egy Steam Greenlight oldalon promotálták csak a játékot, bármilyen értelmes kommunikáció az esetleges közönséggel természetesen nem volt. Összességében eléggé bizonytalannak tűnt a játék jövője, a játék eltűnését múlt hónapban sajnáltam, de nem csodálkoztam rajta.

    És akkor eljutottunk oda hogy a projektet mégsem törölték, találtak a Strategy First személyében egy ZS kat, de legalább indie cuccokkal is foglalkozó kiadót, és az beszélt a fejükkel, hogy lehetne nyereségesebbé tenni a dolgot.
    Én speciel nem értek vele egyet, jelenleg Európa(kiemelten Németország) és Oroszország a legnagyobb felvevő piaca a világháborús stratégiáknak, ámerikába azt sem tudják, hogy eszik, vagy isszák a Men of War, Achtung Panzer, vagy a Theatre of War sorozatot.
    Strategy First egyébként híres arról, hogy a "jövő hónapban" fizet, lehet hogy egy garast nem látnak az egészből.

    Az átdolgozott játékból egy képkockát nem láttunk, így a bírálatot megtartom magamnak, de a téma választás semmiképp nem biztató.
  • bulldozerecske
    #53
    Szégyellhetik magukat a fejlesztők, nagyon igénytelenek. A pénzhiány szerintem NEM lehet kifogás arra, hogy elforduljanak a leendő rajongóktól.

    A játékot egyébként átnevezték erre: Timelines Assault On America.
    Elvileg szeptemberben jelenik meg.

  • s1lkforrent
    #52
    Megjegyzem nagyon alapos munkát végeztek a fijjúk, mert nagyjából semmi infó nem maradt erről a félresikerült projektről a neten utánuk. Persze az sem segít a dolgon, hogy eleve a Fészbuk oldalukon, a Greenlight oldalukon, meg pár Tubis videón kívül nem volt semmi fent netszerte.

    Esetleg nem maradt meg valakinek némi videó és képanyag?
  • s1lkforrent
    #51
    Előfordulhat. Szerintem elfogyott a pénzük és nem találtak kiadót/befektetőket. De hogy miért kellett az egészet "meg nem történtté" tenni, mert minden fellelhető infót eltakarítottak a játékukról.
  • krisss93
    #50
    Emberek eltűnt a játék a steam greenlight-ról, valamint a facebook oldaluk is megszűnt.
    Temethetjük a sword of justice-t?
  • s1lkforrent
    #49
    "iPad , Android tablet, (iphone4 is valószínű)"

    Az, meg Close Combat Gameboyra.

    Grafika ezzel meg is van magyarázva(SGX540-en is hasítania kell), de bazz, az UI-t és írányítást hogy hozzák össze?

    Még a legpénzesebb kiadók sem merik meglépni hogy ugyanazt adják ki telefonra és PC-re/konzolra(csak a név azonos), pont egy páremberes indie stúdió fogja kitalálni a 4 centis érintőkijelzővel és LCD TV-s egér-billentyű kombóval is kompatibilis irányítást?

    Persze mostanság divat mobil játékokat portolni PC-re, de ha ez a terv, akkor fölösleges a PC változattal vesződni, francnak kell még egy Stormrise.
  • szabii98
    #48
    Újabb infók a játékról, a Facebookról.

    Sword Of Justice megosztott egy hivatkozást.
    7 órája
    Kedves mindeki ! Igen még dolgozunk.
    ez a facebook oldal már nem a hivatalos oldal. Egyenlőre a hozzászólásokat és egyéb információkat itt:
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93167216


    valamint


    Sword Of Justice
    7 órája
    Az biztos, hogy nyár végéig megvásárolható lesz. PC, Linux, Mac, Ipad , Android tablet, (iphone4 is valószínű). Az is biztos ,hogy lesz teljesen magyar verzió , magyar szinkronnal.
    továbbá multiban még 5 nemzet lesz elérhető a meglévő 5 mellett.