5
  • Rotyoka
    Aljazeera -t én is olvasok már 1-2 hete, nem mindig értem meg miről van, szó de vannak nagyon érdekes cikkeik az biztos.
  • willard
    Ez így van. Viszont ezért van némi előnyük a 6 órás keleti parti eltolódás miatt. Ha mi Európában felkelünk hajnalban, csak az ázsiai híreket tudjuk meg.
  • kvp
    A kovetkezo lepes az lesz, amikor felismerik, hogy a vilag nem akkor ebred amikor amerika, tehat erdemes 24 oras hirfigyelo szolgalatot fenntartani, 8 oras valtott muszakban, hogy az emberek ne aludjanak el. A legtobb hircsatorna (pl. cnn) mar atallt erre. Sokkal hatekonyabb mint hajnali 4-kor szedegetni a hireket.
  • mad mind
    "Egészen addig, amíg a közelmúltban kinevezték John Boehner képviselőházi elnök hivatala kommunikációs igazgatójának helyettesévé, a 25 éves Kevin Boland feladata az volt, hogy 50 oldalas, az egész országra kiterjedő sajtószemlét készítsen Boehnernek és munkatársainak. Hajnali ötkor kelt, és még pizsamában böngészte az internetet, hogy még otthon összeállítsa az anyagot. Hét órakor megnyomta számítógépén a Küldés gombot, majd indult a Capitoliumra, hogy ott töltse a nap hátralévő részét. "Hasznosnak és értékesnek tartottam a bejárást, segített jobban megérteni, mi történik a hivatalban" - idézi fel. "
    Ja mert ez így megy. Sajtószemléből igazgatóhelyettes, 25 évesen. Végül is BKK igazgató is lehet valaki fórumozásból, csak jó helyre kell születni.
  • Tetsuo
    Nekem a Duna TV, Kisalfold.hu, Kuruc.info, BBC news, Al Jazeera a fontos.. lehet, hogy nem a legjobbak, jobbat mindenesetre nem talaltam.