59
  • NovaTerra
    Csakhogy olyan játék, amiről te beszélsz nincs. Minden rts-t inkbább rtt-nek kellene hívni, tehát taktikai játéknak. Olyan összetett stratégiát, amiről te beszélsz nem lehet csinálni, mert az már maga az élet. Ráadásul nem is hiszem, hogy sikeres lenne, egy olyan játék, ahol ki kellene elemezni minden tényezőt, hiszen nem mindenkinek van otthon saját Pentagonja.
  • hapi
    Company of heroes után II.VH játékot csinálni elég nagy bátorság.
  • RoyalPredator
    ILYEN EGY BÉNA TRAILER-TRAINER VALAMIT...

Egyébként a téma bőven tartogat lehetőségeket, csak nem képesek/akarják ezeket kihasználni.
  • wednes
    Maga a II. VH téma nem elcsépelt. A Játékmenet elcsépelt inkább legtöbb esetben. Tehát, ha ugyanaz a jobb klikk, támad bal klikk megy, akkor tőlem bármilyen korba játszódhat, unni fogom egy idő után. Én azt szeretném, ha egy RTS tényleg a stratégiáról szólna. Nem azt, hogy kijelölöm Gibsz Jakab szakaszát, hogy te lődd az ellenséget, vagy a tankot (még ha nincs is páncéltörőd) és azt csinálják monoton. A taktikai részt csinálja önállóan a gép, a stratégiaiért meg mi lennénk felelősek (mint egy igazi parancsnok). Hol indítom a támadást, milyen erőkkel, átkarolás, hátrálás védelem, utánpótlás kiépítése stb. Mi állítanánk össze "hadsereg csoportokat" (játszhatósághoz igazítva, nem kell feltétlen több ezres létszám).
    Szerintem sok újdonságot lehetne beletenni a stratégiai játékokba.
  • Beni521
    hmm mintha company of heroes-ba is kellett volna építkezni... ill. egy régebbi játékban az axis & allies-ba is...
  • Szefmester
    Hát igen.. Bár nem kifejezetten II.VH-s a cucc de az Empire Earth trilógiában volt második VH-s téma, ahogy ha jól emlékszem a Rise Of Nationsban is...

De legyen igazad... Ez a világon az első ilyen és még anyagilag sikeres is lesz. De figyeld meg hogy onnantól kezdve a cég becsődöléséig ezt a menetet fogják erőltetni, ami a változások hiánya, és a témaválasztás miatt hamarabb fog bekövetkezni mint később
  • Ry0K3N
    már megint 1 WW2 rts? inkább IG mintájú sci-fi stratégiát a népnek
  • sanyicks
    "Építkezős stratégia van rengeteg, és bár nem mind II.VH-s de stratégia."

annyira nem mind, hogy nincs egy sem 2. vh-s... sem magyar, sem más.
  • KRTuning
    "A csoportos egységek mozgása, idomul a leglassabb járműhez."
    Ez mindig is sarkallatos pont volt bármely RTSben számomra. Több érdekes megoldás is tetszik ebben a leírásban.
    Sok sikert a csapatnak.Csak így tovább!
  • NeverI
    Kíváncsi vagyok, hogy nemzetközi szinten mit kezdenek a játékkal,
    mert az, hogy most Magyarországon játszódik vagy sem, az köbö csak a magyarokat érdeklik a többiek meg jó eséllyel nem is tudnak erről az országról... :D
    Kicsiny hazánkban meg híresen sokan vásárolnak játékot, szóval a kedvü(n)kben is csak ennyire érdemes járni, különben éhen halnak a fejlesztők...
    De ettől még lehet jó játék, csak érdekes egy újabb vödör vizet bele önteni a tengerbe :)
  • Gauge
    Multi tekintetében nem. Egyik sem érte a kivánt szinvonalat.

Ha jót akarnak alkotni, akkor a Generals veszik alapul.
  • Szefmester
    Értem én hogy szted nincs igazam, de ugye tudod hogy csak kukacoskodsz? Esetleg TE tudsz mondani olyan játékot ahol van kerékpáros gyalogsági hadtest? Vagy esetleg olyat ahol nem németjuhász kutyáik vannak a katonáknak hanem esetleg roti, vagy tacskó vagy uszkár... hiszen egészen más egy stratégiai játék ha építezni is kell nem csak taktikázni.. Ebben az össz újdonság hogy itthon játszódik. Építkezős stratégia van rengeteg, és bár nem mind II.VH-s de stratégia.

Vagy esetleg csak a magyarokra gondolsz? Mert ott valóban nincs, ellenben ugyanannyira lesz érdekes és új mint az előző 1-2 ilyen játék.

Amúgy tudsz esetleg mondani magyar fejlesztésű platformert, bunyós játékot, (nem becsődölt) FPS-t, vagy TPS-t, esetleg a személyes kedvenceim az RPG-t?
  • sanyicks
    Ha jóllátom ez építős rts. Van ilyen 2. vhs? Én nem találkoztam ilyennel, csak a "van x egységed és nyerjél" típussal.
  • Perszepeta
    Szefmester, ebben abszolút igazad van... viszont mutass 1 db olyan vh-s játékot, ami MAGYARORSZÁGON játszódik? Mert mondom, amúgy ezeket én is unom már, de ez eléggé egyedi, a fenti okok miatt is...
  • Szefmester
    Hurrráááááá... még egy második VH-s stratégia. Már a legjobbakat is alig lehet eladni a piacon, de azért újat kell fejleszteni. Miért nem próbálnak meg valami hiánypótlót, valami kreatívat alkotni? Vagy legalább az FPS-ekben az eddigi förmedvényeket kellene elfelejtetni az emberekkel.
  • navahok
    remélem beleteszik a "gyorshadtestet" is :)
  • Gilgamesh
    Ki a halál fogalmazta ezt a "hivatalos közleményt"? :/
  • amitakartok
    Nagyon is. Magyar RTS-ek általában kicseszett jók szoktak lenni.
  • IMYke2.0.0.0
    Érdekel.