Az Igazság Kardja - az új magyar stratégiai játék

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Multi tekintetében nem. Egyik sem érte a kivánt szinvonalat.

Ha jót akarnak alkotni, akkor a Generals veszik alapul.
Értem én hogy szted nincs igazam, de ugye tudod hogy csak kukacoskodsz? Esetleg TE tudsz mondani olyan játékot ahol van kerékpáros gyalogsági hadtest? Vagy esetleg olyat ahol nem németjuhász kutyáik vannak a katonáknak hanem esetleg roti, vagy tacskó vagy uszkár... hiszen egészen más egy stratégiai játék ha építezni is kell nem csak taktikázni.. Ebben az össz újdonság hogy itthon játszódik. Építkezõs stratégia van rengeteg, és bár nem mind II.VH-s de stratégia.

Vagy esetleg csak a magyarokra gondolsz? Mert ott valóban nincs, ellenben ugyanannyira lesz érdekes és új mint az elõzõ 1-2 ilyen játék.

Amúgy tudsz esetleg mondani magyar fejlesztésû platformert, bunyós játékot, (nem becsõdölt) FPS-t, vagy TPS-t, esetleg a személyes kedvenceim az RPG-t?
Ha jóllátom ez építõs rts. Van ilyen 2. vhs? Én nem találkoztam ilyennel, csak a "van x egységed és nyerjél" típussal.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Szefmester, ebben abszolút igazad van... viszont mutass 1 db olyan vh-s játékot, ami MAGYARORSZÁGON játszódik? Mert mondom, amúgy ezeket én is unom már, de ez eléggé egyedi, a fenti okok miatt is...
Hurrráááááá... még egy második VH-s stratégia. Már a legjobbakat is alig lehet eladni a piacon, de azért újat kell fejleszteni. Miért nem próbálnak meg valami hiánypótlót, valami kreatívat alkotni? Vagy legalább az FPS-ekben az eddigi förmedvényeket kellene elfelejtetni az emberekkel.
remélem beleteszik a "gyorshadtestet" is :)

Ki a halál fogalmazta ezt a "hivatalos közleményt"? :/

Nagyon is. Magyar RTS-ek általában kicseszett jók szoktak lenni.
IMYke2.0.0.0
Érdekel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

← ElőzőOldal 2 / 2