3518
By Tyia
NEW WAVE 2.0
Újraindítva: 2016. 12. 01
Különleges zenék, zenei különlegességek
a Föld minden pontjáról!
Kommersz Ede és a Család
-
#2507 OK! -
#2506 Hehe. Most épp fürdök és a mobilom hamarosan lemerül. Kell egy kis idő.
-
#2505 Belinkelnéd amit firkáltam, mert a kereső nem lelei?
Persze, ha "kéznél van".
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2015.10.01. 20:13:56 -
#2504 Mondjuk ehhez képest, tök ismeretlen volt:)))))
Bakker. -
#2503 Teljesen nem emlékszem.
Ez már a vég. -
#2502 Bezony -
#2501 Tényleg? pfffff. -
#2500 Oly annyira, hogy ha nem hívod fel rá a figyelmemet, simán elment volna mellettem -
#2499 Először tőled tudtam meg, hogy van ez. Aztán meglett előbb digitálisban, asszem mutattam is itt. -
#2498 De. Mondom. -
#2497 Nem mondod, hogy nem hallottad még! -
#2496 Úgy látszik ez a korong húzó dala, mert nagyon más nincs...
Ha többi is ilyesmi, akkor nem tűnik elviselhetetlennek:)) -
#2495 Ez mondjuk ígéretes:
-
#2494 Előbb tájékozódom kell mi is ez.....annyira nem szoktam kapkodni az újkori alkotásokért.
Kivétel , ha végtelen elfogult vagyok:)))
Mostanában inkább rendezgettem a meglévő állományt.... -
#2493 Határozatlan időre felfüggesztettem.... -
#2492 By the way: mi a helyzet a "bakelites" ambícióiddal? -
#2491 Szerintem magyar boltosoknál is beszerezhető. Nem vészes ára van, főleg, hogy dupla LP. -
#2490 Éreztem. -
#2489 Nem ismerem. -
#2488 Dave Gahan új muzsikáihoz mit szólsz? Az is most jelenik meg lemezen. -
#2487 England. -
#2486 Profi.
Ezt se itthon vetted, vagy de?
Mondjuk elég hamar otthagyta.... -
#2485 Apropó Nick Beggs! Megvan ez jóban, dupla LP-n:
-
#2484 Kb ilyen sok hír van a The Mute Gods-ról is....előbb összeállnak, nagy csinnadratta....aztán majd idővel lesz zene is.....télire. -
#2483 Úgy tűnik, hogy Beri Aryék nagyobb időléptékekben gondolkodnak. A hamarosan még nem jött el, pedig eltelt három hónap és semmi hír a Neuronról... -
#2482 Ezt nem tudom. Mondjuk nem is ez a fontos, hanem inkább az, hogy a japán lemezek a legjobb minőségűek.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2015.10.01. 13:19:27 -
#2481 A japán kiadás itthon gondolom elég ritka...... -
#2480 A lemez hátoldalán a korabeli japán koncertidőpontok is szerepelnek. -
#2479 De jó!!!!
Japánban (is) nagyon szerették Őket. -
#2478 Nem egy ismeretlen, nem is újdonság... Dicsekvésnek tűnik, de nem az. Csak tudom, hogy kedvenced a banda. Neked is.
Japán. -
#2477 Adam Ant nem volt jelentős, az érdekesebb érdekel:))) -
#2476 Adam Ant lemezem is akad a '80-as érából.
De van érdekesebb is, majd mutatom. -
#2475 Volt egy kazetta bolt (talán lemez és könyv is volt ott....már nem emlékszem) Zuglóban a Thököly út és a Gizella utca sarkán....ott ott a Patikával sréhen szembe....
Na, oda tiszteletemet tettem valamikor a 90-es évek vége felé, valahogy addig nem vettem észre.
Jó sok kazira emlékszem, de csak egy dobott fel: Adam Ant '95-ös terméke. Olvasmányaimból ismerős volt a drága, viszont hallani még nem hallottam.
Többszőri meghallgatás után sem lett a kedvencem.
Néhány évre rá, a kalózkodás hajnalán egy dal eljutott hozzám a 80-as évek béli műveiből....ez viszont elég jó...sőt bazi jó....
Íme:
-
#2474 Mi érdekel? -
#2473 Szép estét!
Biztos nem sokan vannak olyanok, akik ne ismernék az osztrák Opus zenekart, kiváltképp a méltán híres "Live is Life" című szösszenetet.
Én most egy pár évvel későbbi dalukra világítanék....
1987 nyarán egy kis időt Szadán töltöttem a haverommal, amolyan deák marhulás címen. Közel volt a veresi strand és a szomszéd málnása....
Előfordult, hogy amikor nem volt már málna és a strand is bezárt römizni vágytunk...hát römiztünk.
Volt ott magnó is...és azon rádió.
Asszem akkoriban indult a Danubius Rádión valami slágerlista....
Egyszer csak megszólalt A zene....
Tudni kell, hogy az épület ahol lakni méltóztattunk egy faház volt, amolyan lábon álló....vagy mi....Az alaphoz volt csavarozva....
Amikor az ember kicsit jobban nekiiramodott egy-egy távnak a lakáson belül kisebb csörömpölés keletkezett, a tányérok, poharak, egyebek tök jól berezonáltak.
A következő dalban vannak olyan részletek, ahol nem könnyű kibírni, hogy ne dobogj a lábaddal....a vizuális típusok könnyen elképzelhetik mi történhetett mondjuk a 48. másodperc körül..:))))
-
#2472 Gyümölcse már van szerintem, a depresszió pedig nem ismerősöm....
-
#2471 jó, megértettem a lényeget.
én sem nonstop-ra gondoltam, csak időszakosan rendszeresre, , viszont szépen összefogtad a te értelmezésedben a jelenség hatásait.
nos, megmondom őszintén, nekem is hiányzik sok ember, hiányzik az aktivitás és a normális zenei téma, de azok után soha nem fogok könnyeket hullatni,vagy rosszul érezni magam, akik színdarabszerűen rendeztek a nagy bumm után is patáliát és teljesen saját döntésből mentek máshová. az ilyenek miatt nincs értelme keseregnem, aki akar, az fórumozik,aki nem akar az meg nem.
te itt kitartasz, látszik, hogy akarod, ami jó. reméljük egyszer meghozza a gyümölcsét, de ha nem,akkor se ess emiatt depresszióba, ez csak egy fórum, nem az élet értelme. ha van társaság jó, ha nincs, majd csak erre jár egyszer egy "korosztályos". -
#2470 ezekre majd ránézek,mert most nem ugrik be. -
#2469 Csak úgy fellöktem..... -
#2468 Jó film, diákkorom remek darabja, a Húsgombócok 3 és a Gumicsónakversennyel együtt.