3523
By Tyia
NEW WAVE 2.0
Újraindítva: 2016. 12. 01
Különleges zenék, zenei különlegességek
a Föld minden pontjáról!
Kommersz Ede és a Család
-
A Soulsavers is létezik már egy ideje, de a lemez csak most fog kijönni.
-
Én alapvetően a Lifesigns-ra értettem a dolgot. Dave csak közbejött. A "válasz erre" alapján visszakövethető. -
A Lifesigns nekem is meg van (nem úgy mint neked) . Azt tényleg én ajánlottam. -
Most akkor nem a Dave Gahan-ről volt szó?
Mert akkor most elvesztem....
-
Hmmm. jó rég volt!
#1092 -
OK! -
Hehe. Most épp fürdök és a mobilom hamarosan lemerül. Kell egy kis idő.
-
Belinkelnéd amit firkáltam, mert a kereső nem lelei?
Persze, ha "kéznél van".
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2015.10.01. 20:13:56 -
Mondjuk ehhez képest, tök ismeretlen volt:)))))
Bakker. -
Teljesen nem emlékszem.
Ez már a vég. -
Bezony -
Tényleg? pfffff. -
Oly annyira, hogy ha nem hívod fel rá a figyelmemet, simán elment volna mellettem -
Először tőled tudtam meg, hogy van ez. Aztán meglett előbb digitálisban, asszem mutattam is itt. -
De. Mondom. -
Nem mondod, hogy nem hallottad még! -
Úgy látszik ez a korong húzó dala, mert nagyon más nincs...
Ha többi is ilyesmi, akkor nem tűnik elviselhetetlennek:)) -
Ez mondjuk ígéretes:
-
Előbb tájékozódom kell mi is ez.....annyira nem szoktam kapkodni az újkori alkotásokért.
Kivétel , ha végtelen elfogult vagyok:)))
Mostanában inkább rendezgettem a meglévő állományt.... -
Határozatlan időre felfüggesztettem.... -
By the way: mi a helyzet a "bakelites" ambícióiddal? -
Szerintem magyar boltosoknál is beszerezhető. Nem vészes ára van, főleg, hogy dupla LP. -
Éreztem. -
Nem ismerem. -
Dave Gahan új muzsikáihoz mit szólsz? Az is most jelenik meg lemezen. -
England. -
Profi.
Ezt se itthon vetted, vagy de?
Mondjuk elég hamar otthagyta.... -
Apropó Nick Beggs! Megvan ez jóban, dupla LP-n:
-
Kb ilyen sok hír van a The Mute Gods-ról is....előbb összeállnak, nagy csinnadratta....aztán majd idővel lesz zene is.....télire. -
Úgy tűnik, hogy Beri Aryék nagyobb időléptékekben gondolkodnak. A hamarosan még nem jött el, pedig eltelt három hónap és semmi hír a Neuronról... -
Ezt nem tudom. Mondjuk nem is ez a fontos, hanem inkább az, hogy a japán lemezek a legjobb minőségűek.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2015.10.01. 13:19:27 -
A japán kiadás itthon gondolom elég ritka...... -
A lemez hátoldalán a korabeli japán koncertidőpontok is szerepelnek. -
De jó!!!!
Japánban (is) nagyon szerették Őket. -
Nem egy ismeretlen, nem is újdonság... Dicsekvésnek tűnik, de nem az. Csak tudom, hogy kedvenced a banda. Neked is.
Japán. -
Adam Ant nem volt jelentős, az érdekesebb érdekel:))) -
Adam Ant lemezem is akad a '80-as érából.
De van érdekesebb is, majd mutatom. -
Volt egy kazetta bolt (talán lemez és könyv is volt ott....már nem emlékszem) Zuglóban a Thököly út és a Gizella utca sarkán....ott ott a Patikával sréhen szembe....
Na, oda tiszteletemet tettem valamikor a 90-es évek vége felé, valahogy addig nem vettem észre.
Jó sok kazira emlékszem, de csak egy dobott fel: Adam Ant '95-ös terméke. Olvasmányaimból ismerős volt a drága, viszont hallani még nem hallottam.
Többszőri meghallgatás után sem lett a kedvencem.
Néhány évre rá, a kalózkodás hajnalán egy dal eljutott hozzám a 80-as évek béli műveiből....ez viszont elég jó...sőt bazi jó....
Íme:
-
Mi érdekel? -
Szép estét!
Biztos nem sokan vannak olyanok, akik ne ismernék az osztrák Opus zenekart, kiváltképp a méltán híres "Live is Life" című szösszenetet.
Én most egy pár évvel későbbi dalukra világítanék....
1987 nyarán egy kis időt Szadán töltöttem a haverommal, amolyan deák marhulás címen. Közel volt a veresi strand és a szomszéd málnása....
Előfordult, hogy amikor nem volt már málna és a strand is bezárt römizni vágytunk...hát römiztünk.
Volt ott magnó is...és azon rádió.
Asszem akkoriban indult a Danubius Rádión valami slágerlista....
Egyszer csak megszólalt A zene....
Tudni kell, hogy az épület ahol lakni méltóztattunk egy faház volt, amolyan lábon álló....vagy mi....Az alaphoz volt csavarozva....
Amikor az ember kicsit jobban nekiiramodott egy-egy távnak a lakáson belül kisebb csörömpölés keletkezett, a tányérok, poharak, egyebek tök jól berezonáltak.
A következő dalban vannak olyan részletek, ahol nem könnyű kibírni, hogy ne dobogj a lábaddal....a vizuális típusok könnyen elképzelhetik mi történhetett mondjuk a 48. másodperc körül..:))))