91
  • Merces
    #91
    ....én meg azt javasolnám hogy gyorsan linkeld ide hol van a pedofilia intézményesitve a koránban...........
  • Rotyoka
    #90
    Ember... Nézz már vissza a kurva múltba... 1-200 éve még itt is 12 évesen lazán házasodtak...

    Csak furcsa dolog, hogy az Imámok nem kezdenek 8-9 éves FIÚKKAL bazdmeg.

    És mi az hogy elenyésző? A közelmúltban lebukott vagy 15 pap, meg bíboros meg apjafasza.
  • Rincewind
    #89
    Erdekes, hogy az abszolut elenyeszo szamban elofordulo Kereszteny pedofiliarol beszelsz mikozben elfelejted, hogy a legtobb Iszlam orszagban a 10-12 eves lanyok ferjhez adasa teljesen bevett gyakorlat. Sot maga Mohammed masodik felesege Aisha is mindossze 9 eves volt, amikor felesegul vette az akkoriban mar 50 felett jaro "profeta." A pedofilia gyakorlatilag intezmenyesen benne van a Koranban. Javaslom, hogy mielott elkezdesz ossze-vissza zagyvalni, legalabb alapvetoen legyel tisztaban a tenyekkel, egyebkent csak onmagad jaratod le.

    Aztiszem ezt hivjak EPIC FAIL-nek. :)
  • Amergin
    #88
    És a pedofil rabbikkal, mi a helyzet? Abból is akad elég, bár a legtöbb médiában ez nem hír -sejtjük miért...
  • Dj Faustus #87
    "Nézd meg az elmúlt 10 évbe hány pedofil pap bukott le"
    Nézd meg, hogy az átlag társadalomban - ahol nemcsak keresztények/katolikusok vannak, hanem mindenféle vallásúak/etnikai hovatartozásúak - hány pedofil bukott le.
    Több mint a papok között.

    Csak a papokkal szembeni társadalmi elvárás jobban előtérbe helyezi az elkövetett bűnöket, és a média is jobban felkapja.

    "És én a pedofilia alatt nem azt értem, hogy egy teljesen ivar érett 16 éves "gyerekkel" történt.. "
    Mivel a 16 éves már nem gyermekkorú, Magyarországon pláne beleegyezési korhatár feletti, így nem is beszélhetünk pedofíliáról. Maximum ha az aktusról felvétel készül, tiltott pornográf felvétellel való visszaélésről. Vagy ha nem egyezett bele a 16 éves fiatal, akkor nemi erőszakról.
  • Rotyoka
    #86
    Mellesleg te nem vagy tisztában a fogalmakkal, mivel isten ugyan úgy létezik a Korán-ban is, csak éppen ott van neve nem mint a bibliában.
  • Rotyoka
    #85
    Bibliában semmi, de az alkalmazásban már ott van.

    Nézd meg az elmúlt 10 évbe hány pedofil pap bukott le (és lófasz nem lett velük, pedig én nyilvánosan kivégezném, de nem nem akasztással vagy ilyen gyors módszerrel... Hanem fújtással, vagy égetéssel, had szenvedjen.) és ezzel szemben hány pedofil Imám bukott le, ezt szerintem egy kezemen meg tudom számolni, és ezek annak a rendje szerint ki is lettek végezve.

    És én a pedofilia alatt nem azt értem, hogy egy teljesen ivar érett 16 éves "gyerekkel" történt.. hanem 6-7-8-9-10 évesekkel.
  • Amergin
    #84
    Na megkapták az ukázt Tel-Avivból az áéróupaji "vezetők". Ki kell állni MuBarack mellett!
    A másik Baracknak meg dilemmája van! Jajj szegénykém de sajnálom
    Mekkora teher van a vállán a Béke Nobel-díjasnak!
  • Dj Faustus #83
    "a szaros pedofil fostalicska kereszténység"
    A pedofília és a vallás között milyen korrelációt tudsz felmutatni? A Bibliában van arra utalás, hogy a gyermekekkel való szexuális kapcsolat ildomos? Vagy melyik zsinaton hoztak erről rendelkezést? Van erre valami releváns forrásod?
  • MrImy
    #82
    Szélsőséges... nagyon trendi kifejezés, de nem biztos, hogy pontosan tudod mit jelent.

    Kereszténység... kit érdekel. Nem keresztények üdvözülnek, hanem akik hisznek a Krisztusban és követik is Őt. A kettő között pedig elhiheted, van némi különbség.

    Késő van már ahhoz hogy Koránt olvassak, nekem elég Isten Igéje!
  • Rotyoka
    #81
    Annyira segg buta vagy...

    100 éve még az ország 99%-a 100%-os HÍVŐ volt... Miben jobb a szaros pedofil fostalicska kereszténység, annál a vallásnál, amiben az emberek egymást tisztelik.

    (Olvasd el a koránt, és ne 2 szélsőséges példát hozz fel, mert én is tudok keresztény szélsőségeseket... És hidd el, többet mint muszlimot.)
  • NEXUS6
    #80
    Hát most mondmeg, ezek a szegények mindenhol a világon ezt csinálják, szaporodnak, mint a nuszika. Miért nem tudnak simán kihalni, ugye?
  • Rincewind
    #79
    "hát nem azért mert az emberek annyira jól érzik magukat."

    Nem erzik jol magukat persze, de azert ebben az esztelen Muszlim nepszaporulat is benne van nem is kicsit. Nincs munkajuk, szegenyek, de azert 8-9 gyereket legyartanak, mert kellenek a katonak Allah szent seregebe. Es pechunkre meg azt se mondhatjuk, hogy ez az o problemajuk, mert Europa is lassan, de biztosan el Iszlamosodik. A mi unokaink mar egy gyokeresen mas vilagban fognak felnoni es egyelore ugy nez ki, hogy ez az uj vilag maga lesz a pokol...
  • MsUser
    #78
    Már megtörtént a nyilvánvaló, várhatóan váltás lesz és cseberből vederbe esik a sikerét ünneplő tömeg. De nem semmi hogy a NET-en kívül még a péntek déli imát is be akarják tiltani, itt a legkisebb katonai megingás kivégzi a jelenlegi istenkirálycáruralmat! AzUS jól tud helyezkedni a viszályokat kihasználva, ők ezen csak nyerni fognak, és a nép veszíteni, még ha nyer is. Kicshazánk is élő példa persze kicsiben... mi is folyik valójában a színfalak mögött!!!
  • NEXUS6
    #77
    Mellesleg az Egyiptomi hadsereget elég jól felszerelte az USA kb a 10. legerősebb a világon, ha esetleg még a sereg is átállna.
  • NEXUS6
    #76
    Monnyuk elég érdekes lenne, ha az izraeli, vagy az USA hadsereg akarna megszállni egy 80 milliós országot. Az nem az ő súlycsoportjuk. 20-30 milliósakkal is gondok vannak.
  • Julius Caesar
    #75
    A világon 2050-re mindenhol gond lesz az elöregedés, beleértve Kínát, Dél-Amerikát és a közelkeletet is. Pár nagyon-nagyon szegény fekete afrikai ország lesz csak kivétel.
  • RecoPhile
    #74
    Miért kellene elnyomni???
  • Kornan
    #73
    Hjah, Izraelnek az az érdeke, hogy leverjék a forradalmat, hogy fennmaradjon a status quo. Mert ha az arab világ egyik legnagyobb állama, hirtelen az ellenfelet kezdené el segíteni, akár nyíltan is, az Izrael gyengülését vonná maga után. A legfőbb ellenzék meg úgy tudom mérsékelt, tehát nem szélsőséges, de nyilván nagyobb teret kapnának az iszlám szélsőségesek is egy új rendszerben. Szerintem senki nem tudja megmondani, hogy jobb lesz-e ezután, ha eltakarodik az elnök, de gondolom remélik , hogy igen. És elképzelhetőnek tartok olyan helyzetet is , hogy mégis jobb lenne, ha elbukna most a forradalom.
  • Rotyoka
    #72
    Én az Izraeli megszálásos ürügyre gondolnék inkább.

    Majd ezeket is körbe falazza... De persze nem vallási alapon...
  • Shakata
    #71
    Szerintem itt több kérdés merül fel egyszerre, de nem egy időben. Először is az emberek szintjén tudjuk, hogy rossz körülmények között, elnyomott helyzetben élnek. Éppen ezért a lázadás (vagy egyiptomi ismerősöm szerint) a forradalom teljesen jogos. Aki ezt nem látja be, az legyen olyan kedves, '56-ot se ünnepelje semmilyen formában. Se március 15-ét, és semmit, ahol egy erőszakos banda politikai változásokat követelt és hajtott végre.
    Másrészt viszont fennáll a lehetősége, hogy a hatalomátrendeződés következtében iszlamista vezetők jutnak majd kulcspozíciókhoz, ez pedig végzetes lehet - ha nem is békére - de legalább fegyverszünetre a Közel-keleten.
    Vagy azt is mondhatjuk, hogy az egész forradalom szándékosan generált, és a célja, hogy ürügyet szolgáltasson a káosz egy esetleges izraeli "megelőző csapáshoz".
    De a lényeg: az emberek jogosan harcolnak a saját szabadságukért. Nekik igazuk van.
  • HöfEE
    #70
    Rosszul látod Izrael pont, hogy most van betojva, mert Mubarak volt az aki a diktatúrájával USA segítséggel együtt elkussoltatta a nemzeti érzelmek és az iszlamista szélsőségeket. Ja és szerintem meg nem kell leverni ezt a forradalmat, szerinted miért tört ki, hát nem azért mert az emberek annyira jól érzik magukat.
  • Kornan
    #69
    Izraellel szövetséges állam volt, az USA is milliárdokkal támogatta a kormányt. A hadseregük jelentős része USA pénzből van. De ugye diktátor volt az elnök, akit támogattak és az Usákok hivatalosan a demokráciát támogatják. Ezért vannak most viszonylagos kussban.
  • Willenbrock
    #68
    Szerintem a lázadást le kell verni bármilyen eszközzel.Véleményem szerint az USA pénzelte Izraellel együtt pénzelte az akciót hogy saját bábklikkjére ruházhassa hatalmát.Izraelnek ez azért lenne jó mert egyik legnagyobb ellenfele kiesne a sorból,az USA meg új gyarmati piacokhoz jutna.
  • Rotyoka
    #67
    Szerintem meg segg buta vagy. Mint a legtöbb olyan ember aki ezt gondolja.
  • philcsy
    #66
    "A szorgalmas, tervezgető-álmodozó, spórolós, előrelátó, csendes és becsületes fehér középosztálynak 100 éven belül vége."
    Ez a faj már régen kihalt. Sőt vannak akik azt vallják, hogy sohasem létezett, csak gyerekmese az egész. Álmodozó igen, a többit meg hozzáálmodta(d). :)

    Nekem valaki "hiányzik". Karakán hol vagy?
  • HöfEE
    #65
    Mi köze az iszlám vallásnak ahhoz, hogy valaki spórolós csendes és becsületes? Rohadtul nem a hittől függ ez. De abban igazat adok, hogy a jövőben európában egyre nagyobb lesz az arab befolyás.
  • halgatyó
    #64
    De akár így végződik, akát úgy (iszlám térhódítás) nekünk befellegzett.
    A szorgalmas, tervezgető-álmodozó, spórolós, előrelátó, csendes és becsületes fehér középosztálynak 100 éven belül vége.
  • halgatyó
    #63
    közben egyre ujabb és ujabb fejlemények.
    Úgy tűnik, hogy a háttérhatalom már készült rá, hogy Mubaraknak gondjai lesznek. Egyfelől mert öreg mint az országút (tehát bármely pillanatban kieshet) másrészt alighanem érzékelték a tömeg gyűlöletét, csak mi nem kaptunk sajtóhíreket ilyesmiről

    Az a balsejtelmem, hogy Baradei fogja folytatni kb. ugyanott, ahol Mubarak abbahagyta. A tömegnek meg majd beadnak valami nagy színjátékot (mint minálunk a "rendszerváltás" nevű nagy össznépi átb**ássorozatot) osztán majd a tömeg örömmel örjöngi hogy Baaaaradei ... amig rá nem jönnek ők is hogy mekkora kulába tenyereltették őket
  • halgatyó
    #62
    Többször is elolvastam a 6-os hozzászólást, de nem találtam benne semmit, ami a büdös mocskolódásodat indokolná.
    Elképesztő. Te tényleg ilyen vagy?
    Inkább nem írom le a véleményem. Ha meg hánynod kell, állj a tükör elé.
  • sanyicks
    #61
    Ez nagyvállalati bullshitgenerátor. Lehet össze kéne hoszni egy "liberális", "antifasiszta" bullshitgenerátort is.

    Végül is a forráskód ott van, ez js simán megnyitható, csak a mondatrészek szövegeit kell kicserélni.
  • Julius Caesar
    #60
    Menjenek vissza az angolok és problem solved.
  • Garrett27
    #59
    Inkább azt mondanám: a valódi gyűlöletkeltők egyike. Ennyire is kell "komolyan venni"...
  • Rotyoka
    #58
    Te egy 100% BULLSHIT GENERÁTOR vagy.

    http://www.vancso.hu/bullshit/
  • morden
    #57
    Mivan ?
  • okosan gyerekek
    #56
    jah, azért, mert nem minden jobbikosnak nem ez jut eszébe róla, és nem kizárólagosan jobbikosoknak jut eszébe ez a szó összetétel, az azt jelenti, hogy nem határozza meg a többség véleményét, vagy, hogy a többség, nem ezt határozza meg véleményeként?
  • sanyicks
    #55
    Ja hogy minden jobbikos amivel nem értesz egyet?
    Nekem eddik az usraelről meg mubarackról egyszersem jutott eszembe jobbik, se kuruc info. Bár akkor már megnézem hogy tényleg ezt használják-e. De figyelmeztetek mindenkit, a magyar nyelv szókincsének jelentős részét használják (mivel magyarul írnak), így a magyar nyelv nagyrésze már "jobbikos" "kurucinfós" :D
  • sanyicks
    #54
    Egyszerű logika... többtízezer ember felkelt, mubarakéknak így is, úgy is annyi, tehát mostmár tűntessük fel magunkat a következő kormányzó rétegben jónak :)

    Usa politikája ez: mindig a győztes oldalra álljunk.
  • gridiron
    #53
    lehet, h. egy hit. én kedvelem az usa-t, nem mondom h. tökéletes, mert ugye semmi sem az, ennyi.
    amúgy a USrael és egyéb szóösszetételeken nevetni szoktam, én is olvasok kuruc.infot, igaz viccből nézem, nem azért mint a jobbikosok pl. na ez off volt. :)
  • okosan gyerekek
    #52
    Kairó lemondott...