82
  • Sir Quno Jedi
    A vicces az, hogy csomó hülyeséget írnak róla idehaza is, amiből kitűnik, hogy nem is látták a filmet. Nekem feltűnik, mert én meg láttam... Aki meg anélkül mocskolja, hogy látta volna, az szégyellje magát, mivel kb. elképzelése sem nagyon lehet milyen a film maga (egy pár perc híján 3 órás filmről van szó) abból a pár kiragadott akciójelenetből amit esetleg már látott a jutyúbon.
  • gombabácsi
    furcsa, hogy sokan ezt kigúnyolják, miközben kétpofára habzsolják a szarformerszet meg a lost fost és hasonló szarokat
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem reggelre lenn lesz a 720 upconvert, és délután már jelzem is a véleményem.

Olyan vagyok, mint egy a hétköznapi házas szexet már unó pasi: az amerikai tömegfilmek nem érdekelnek.
    Inkább nézek animét, vagy EU/ázsiai középgagyit, mint egy tucatfeldolgozás amcsi szart, aminek az ötödik percében meg lehet mondani, hogy ki a menőcsávó, kié lesz a csaj/pasi, és milyen fordulat lesz a vége előtt 15 perccel...
  • ReTeK
    néha meg lehet nézni egy ilyet is tökéletes agy zsibbasztó de azért vicces :-)
    viszont nem sokkal gagyibb mint egy transformersz
  • asdasdasd
    Megnéztem, nekem tetszett. Monjuk a felénél (1.5 óránál) kellett egy kis szünetet tartanom, néha meg tekertem. A táncbetétek yseniálisak, a CG meg pont olyan, hogy nem zavaró, de persze nem egy Transformer.
    De nem is a grafika a lényeg, hanem a hangulat, ahogy az indiaiak a menő csávót elképzelik.
  • IMYke2.0.0.0
    Végetek van!

Igen, a filmből van.
  • IMYke2.0.0.0
    Index cikk - olvasd végig, döbbenetes adatokat fogsz látni.
  • noland
    Röhelyes. Ebben max. az a művészet, hogy az amerikai akciófilmek paródiája! Sikerült összegyúrni az összes eszement dolgot, amire ott vevők az emberek, mert a látvány mindent visz elven bármit el lehet sütni
  • Frosty01
    "A Föld sorsa egy embertől függ. "

má megin?
  • kalapos01
    Persze, csak célozni akartam, hogy mi a Bollywoodban a "bo", ha már carvillenek fogalma sincs róla.
  • bippo
    Én pl. ilyen részletesen nem tudtam. Köszi a linkeket.
    Mondjuk azt meg igen, hogy Bombay meg már nincs, hanem Mumbai.
  • IMYke2.0.0.0
    Aishwarya Rai pedig odaát (náluk, és Ázsiában) megasztár, a szó szebbik értelmében.

• IMYke2.0.0.0
    :)))))
  • immovable
    De. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Csak a beszélgetés (korántsem vita, vagy a film védelme miatt):

Ezen szennyek miatt nem szégyelled magad? :)))) : The Asylum termékek

Példa:

Pedig ezek a Nagy Amerikai CGI-ipar (szennyei) művei.

• immovable
    Nevetséges szánalomdomb. Tipikusan az a film, amikor a bejátszást nézve én szégyellem magam. :D
  • kalapos01
    Ha ennyire tájákozott vagy, akkor tudhatnéd, hogy elég főbenjáró bűn egy telugu filmet bollywoodinak hívni. A telugu filmipar neve Tollywood. Nem véletlenül.

Mint ahogy a tamil filmipar is Kollywood. Szerintem rajtad kívül ezt mindenki tudja. A Bollywood a Bombay-környéki filmgyártásra utal.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kollywood
    http://en.wikipedia.org/wiki/Tollywood
  • Mat666
    Nagyon gyenge.
  • NEXUS6
    Plusz kínai filmek ugye pl. A szem, amiből halivúdi remake is lett.
  • NEXUS6
    A cikkíró valszeg csak magát tévesztette meg.
    :D
  • carville
    Nincsenek telugu meg tamil filmalkotások, ezek bollywoodiak. Azok Indiában beszélt nyelvek, nem pedig egy-egy külön önálló államban található nemzet, amiknek nincs köze egymáshoz, mint amire a megfogalmazás utal... Hogy milyen nyelven forgatták az meg teljesen részletkérdés.
    Pedig már csodálkoztam is, hogy sohanemhallott országok kenterbe verik a szintén gáz magyar filmeseket... A második legnagyobb filmiparral rendelkező India esetében viszont nincs mit csodálkozni. -_-

Ez eléggé övön aluli megtévesztés volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Én sem - gyakorlatilag orbitális klisékkel ([képregény]feldolgozásokkal, folytatásokkal) dolgoznak Hollywood-ban, iparszerűen.
    Ezért szívesebben nézek európai, és ázsiai filmet.
    Koreaiak például rendesen odatették magukat ezen a téren [ők is amerikanizálódnak már, de nem annyira vészesen], és a japánokat is szeretem.
    Igaz, közel sem nézhetek annyit, amennyit szeretnék - nyelvtudás híján feliratra kell várni.
  • radical
    nagyon jó ötletek vannak benne, robotözön mindent visz!
  • NEXUS6
    Azért milyen király már! Amikor megnéztem a plakátot rájöttem arra is, hogy Elvis él!
  • shamanist
    Nem is tudtam,hogy az Asylumnak van indiai leányválalata.
    Vagy maga az Asylum, az indiai?
  • NEXUS6
    Hullára röhögtem magam, eszkész. Amúgy nézzétek meg a Gora c. török sci-fit, az naggyon király! A hamis UFO képekkel házaló török szönyegkereskedőt ellopják az angol trónörökös pár képében megjelenő világhódító idegenek. És ez csak a kezdet!
  • ppista
    Detto.
    Ráadásul az utóbbi években iszonyatosan lapos lett a kínálat. Vagy csak öregszem, és az ezredjére elsütött viccen már nem tudok felhőtlenül kacarászni.
  • IMYke2.0.0.0
    Én megnézném ezeket.
    Az amerikai filmekkel már tele van a padlás. Kell egy kis változatosság.
  • Dynamic
    Már korábban láttam a film "millió Smith ügynök" harci jelenetét, de a fejem fogtam a sok fájdalmas baromságtól. Úgy látszik ezeknek mindegy. Lehet a filmben akár egy triciklis hörcsög is, csak az a fő, hogy jó sok, színes effekttel járó dolgot csináljon. Ebben az esetben az is elhanyagolható pozitívum, ha a cgi munka minősége viszonylag elfogadható.
  • bippo
    Én most csak a Robot part2-be néztem bele. És attól eltekintve, hogy ami történik az irdatlan nagy hülyeség, meg néhol koppintás, maga a megvalósítás szerintem nem is rossz.
  • okosan gyerekek
    az. nevetséges, látszik, hogy műanyag az egész helyszín, a szar fény beállítások, minden, annyira gagyi, hogy fáj, azt meg magasról le szarom, hogy kicsit ötletesebb(?), amikor ilyen silány a megvalósulás. Persze, ezek ennek is örülhetnek, de én nem ehhez a minőséghez szoktam... ezzel lehet a távol-keleten keresni, Európát biztos nem hódítják meg ilyesmivel..
  • samubala
    Ha ez "szánalom" akko mi a Kis VUK ??? "aszittem" az az alja :)
  • funkyman
    tény hogy ennél csak jobb CG animációkat látni, de ötlet az van benne.
  • MsUser
    Akció komédia hihetetlenséggel fűszerezve, Indiaiak akár új műfajt is teremtenek, hasonlít a pofonok földjére de az azért jobb, annak ellenére hogy az is koppintásokból áll.
    A film bemutató bőven elég volt belőle, igazából ez volt a film maga, a beszélgetések és mimikátlan színészi jelenetek nélkül 1x megnézhető.
  • FoodLFG
    Erőltetett, röhejes jelenetek. Ráadásul kurvanagy koppintás 0 eredetiséggel.
    Pl az autópályás jelenetek nagy részét már a kobra 11-ben is ellőtték.
    A kevesebb több tipikus esete. Mondjuk az indiaiaknak jó lesz ez is...
    Hagyjuk.
  • Cat #7
    Ötlet viszont van benne. Bármit mondtok, nekem ennek a kigyós sárkányos megvalósításnál leesett az állam, nem hittem el, hogy ezt még lehet fokozni. Hátradőltem és csak tátogva néztem.
  • Tetsuo
    LOL :DD Hogy lenne scifi??? Hol a "sci"?
    Mondjuk a The Expandables is hasonlo nezhetetlen komedia szamomra.
  • Aldo Moro
    "Az Enthiran, vagyis a Robot már nem telugu, hanem tamil film, műfaja szerint scifi" Én ebből egy büdös szót sem értek. Nem beszélek magyarul?
  • Kelta
    egy fosr@kás..szörnyüü...gagyi borzadmány :) szavak nincsenek arra mennyire hulladék:)
  • Sir Quno Jedi
    Nagyon korrekt kis film, szórakoztató és tanulságos egyben.