82
-
#42 A vicces az, hogy csomó hülyeséget írnak róla idehaza is, amiből kitűnik, hogy nem is látták a filmet. Nekem feltűnik, mert én meg láttam... Aki meg anélkül mocskolja, hogy látta volna, az szégyellje magát, mivel kb. elképzelése sem nagyon lehet milyen a film maga (egy pár perc híján 3 órás filmről van szó) abból a pár kiragadott akciójelenetből amit esetleg már látott a jutyúbon. -
gombabácsi #41 furcsa, hogy sokan ezt kigúnyolják, miközben kétpofára habzsolják a szarformerszet meg a lost fost és hasonló szarokat -
#40 Nekem reggelre lenn lesz a 720 upconvert, és délután már jelzem is a véleményem.
Olyan vagyok, mint egy a hétköznapi házas szexet már unó pasi: az amerikai tömegfilmek nem érdekelnek.
Inkább nézek animét, vagy EU/ázsiai középgagyit, mint egy tucatfeldolgozás amcsi szart, aminek az ötödik percében meg lehet mondani, hogy ki a menőcsávó, kié lesz a csaj/pasi, és milyen fordulat lesz a vége előtt 15 perccel...
-
#39 néha meg lehet nézni egy ilyet is tökéletes agy zsibbasztó de azért vicces :-)
viszont nem sokkal gagyibb mint egy transformersz -
asdasdasd #38 Megnéztem, nekem tetszett. Monjuk a felénél (1.5 óránál) kellett egy kis szünetet tartanom, néha meg tekertem. A táncbetétek yseniálisak, a CG meg pont olyan, hogy nem zavaró, de persze nem egy Transformer.
De nem is a grafika a lényeg, hanem a hangulat, ahogy az indiaiak a menő csávót elképzelik. -
#37 Végetek van!
Igen, a filmből van.
-
#36 Index cikk - olvasd végig, döbbenetes adatokat fogsz látni.
-
noland #35 Röhelyes. Ebben max. az a művészet, hogy az amerikai akciófilmek paródiája! Sikerült összegyúrni az összes eszement dolgot, amire ott vevők az emberek, mert a látvány mindent visz elven bármit el lehet sütni -
#34 "A Föld sorsa egy embertől függ. "
má megin? -
kalapos01 #33 Persze, csak célozni akartam, hogy mi a Bollywoodban a "bo", ha már carvillenek fogalma sincs róla. -
bippo #32 Én pl. ilyen részletesen nem tudtam. Köszi a linkeket.
Mondjuk azt meg igen, hogy Bombay meg már nincs, hanem Mumbai. -
#31 Aishwarya Rai pedig odaát (náluk, és Ázsiában) megasztár, a szó szebbik értelmében.
-
#30 :))))) -
#29 De. :D -
#28 Csak a beszélgetés (korántsem vita, vagy a film védelme miatt):
Ezen szennyek miatt nem szégyelled magad? :)))) : The Asylum termékek
Példa:
Pedig ezek a Nagy Amerikai CGI-ipar (szennyei) művei.
-
#27 Nevetséges szánalomdomb. Tipikusan az a film, amikor a bejátszást nézve én szégyellem magam. :D -
kalapos01 #26 Ha ennyire tájákozott vagy, akkor tudhatnéd, hogy elég főbenjáró bűn egy telugu filmet bollywoodinak hívni. A telugu filmipar neve Tollywood. Nem véletlenül.
Mint ahogy a tamil filmipar is Kollywood. Szerintem rajtad kívül ezt mindenki tudja. A Bollywood a Bombay-környéki filmgyártásra utal.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kollywood
http://en.wikipedia.org/wiki/Tollywood -
Mat666 #25 Nagyon gyenge. -
#24 Plusz kínai filmek ugye pl. A szem, amiből halivúdi remake is lett. -
#23 A cikkíró valszeg csak magát tévesztette meg.
:D -
carville #22 Nincsenek telugu meg tamil filmalkotások, ezek bollywoodiak. Azok Indiában beszélt nyelvek, nem pedig egy-egy külön önálló államban található nemzet, amiknek nincs köze egymáshoz, mint amire a megfogalmazás utal... Hogy milyen nyelven forgatták az meg teljesen részletkérdés.
Pedig már csodálkoztam is, hogy sohanemhallott országok kenterbe verik a szintén gáz magyar filmeseket... A második legnagyobb filmiparral rendelkező India esetében viszont nincs mit csodálkozni. -_-
Ez eléggé övön aluli megtévesztés volt. -
#21 Én sem - gyakorlatilag orbitális klisékkel ([képregény]feldolgozásokkal, folytatásokkal) dolgoznak Hollywood-ban, iparszerűen.
Ezért szívesebben nézek európai, és ázsiai filmet.
Koreaiak például rendesen odatették magukat ezen a téren [ők is amerikanizálódnak már, de nem annyira vészesen], és a japánokat is szeretem.
Igaz, közel sem nézhetek annyit, amennyit szeretnék - nyelvtudás híján feliratra kell várni.
-
radical #20 nagyon jó ötletek vannak benne, robotözön mindent visz! -
#19 Azért milyen király már! Amikor megnéztem a plakátot rájöttem arra is, hogy Elvis él!
-
#18 Nem is tudtam,hogy az Asylumnak van indiai leányválalata.
Vagy maga az Asylum, az indiai? -
#17 Hullára röhögtem magam, eszkész. Amúgy nézzétek meg a Gora c. török sci-fit, az naggyon király! A hamis UFO képekkel házaló török szönyegkereskedőt ellopják az angol trónörökös pár képében megjelenő világhódító idegenek. És ez csak a kezdet!
-
ppista #16 Detto.
Ráadásul az utóbbi években iszonyatosan lapos lett a kínálat. Vagy csak öregszem, és az ezredjére elsütött viccen már nem tudok felhőtlenül kacarászni. -
#15 Én megnézném ezeket.
Az amerikai filmekkel már tele van a padlás. Kell egy kis változatosság.
-
#14 Már korábban láttam a film "millió Smith ügynök" harci jelenetét, de a fejem fogtam a sok fájdalmas baromságtól. Úgy látszik ezeknek mindegy. Lehet a filmben akár egy triciklis hörcsög is, csak az a fő, hogy jó sok, színes effekttel járó dolgot csináljon. Ebben az esetben az is elhanyagolható pozitívum, ha a cgi munka minősége viszonylag elfogadható. -
bippo #13 Én most csak a Robot part2-be néztem bele. És attól eltekintve, hogy ami történik az irdatlan nagy hülyeség, meg néhol koppintás, maga a megvalósítás szerintem nem is rossz. -
okosan gyerekek #12 az. nevetséges, látszik, hogy műanyag az egész helyszín, a szar fény beállítások, minden, annyira gagyi, hogy fáj, azt meg magasról le szarom, hogy kicsit ötletesebb(?), amikor ilyen silány a megvalósulás. Persze, ezek ennek is örülhetnek, de én nem ehhez a minőséghez szoktam... ezzel lehet a távol-keleten keresni, Európát biztos nem hódítják meg ilyesmivel..
-
samubala #11 Ha ez "szánalom" akko mi a Kis VUK ??? "aszittem" az az alja :) -
funkyman #10 tény hogy ennél csak jobb CG animációkat látni, de ötlet az van benne. -
MsUser #9 Akció komédia hihetetlenséggel fűszerezve, Indiaiak akár új műfajt is teremtenek, hasonlít a pofonok földjére de az azért jobb, annak ellenére hogy az is koppintásokból áll.
A film bemutató bőven elég volt belőle, igazából ez volt a film maga, a beszélgetések és mimikátlan színészi jelenetek nélkül 1x megnézhető. -
FoodLFG #8 Erőltetett, röhejes jelenetek. Ráadásul kurvanagy koppintás 0 eredetiséggel.
Pl az autópályás jelenetek nagy részét már a kobra 11-ben is ellőtték.
A kevesebb több tipikus esete. Mondjuk az indiaiaknak jó lesz ez is...
Hagyjuk. -
Cat #7 Ötlet viszont van benne. Bármit mondtok, nekem ennek a kigyós sárkányos megvalósításnál leesett az állam, nem hittem el, hogy ezt még lehet fokozni. Hátradőltem és csak tátogva néztem. -
#5 LOL :DD Hogy lenne scifi??? Hol a "sci"?
Mondjuk a The Expandables is hasonlo nezhetetlen komedia szamomra. -
Aldo Moro #4 "Az Enthiran, vagyis a Robot már nem telugu, hanem tamil film, műfaja szerint scifi" Én ebből egy büdös szót sem értek. Nem beszélek magyarul? -
#3 egy fosr@kás..szörnyüü...gagyi borzadmány :) szavak nincsenek arra mennyire hulladék:) -
#2 Nagyon korrekt kis film, szórakoztató és tanulságos egyben.