13
-
#13 Mortal Kombat jöhet minden mennyiségben. -
#12 Csak websorozat lesz. 8-12 perces epizódok várhatóak. -
Bulics #11 Én is nagy rajongó voltam régen, de az a sorozat szörnyű volt. Csak azért lett shao khan a győztes(akinek soha rosszabb külseje nem volt) mert gyorsan be akarták fejezni mert egy rakás volt. Plussz azzal hogy a gonosz győzőtt az "igaz hogy sz*r volt, de legalább ütött" megoldást alkalmazták. Tényleg jó lenne egy jó film az mkból, de ezt látva feladtam a reményt. -
blessyou #10 Bezony, ugyan költségvetésében é színészi játékában eléggé lent volt, de voltak pozitív megnyilvánulásai. A végén a leszámolás pedig nagyon ütött, és emiatt számomra is pozitív kicsengése volt a sorozatnak. Valahogy nagyon bennem maradt az emlék, ahogy Shao Khan veszi elő a legyőzött Raidennek a ládából a tárgyakat, és mindhez hozzáfűzve, "halott".
Na, rá is kerestem :) -
AZTA #9 Anno én is csak néztem a végén hogy hmm nem a jó győzött? :D -
Quantumleap #8 Ezeket írd már le. Akár spoilerbe téve. -
#7 Maga a forgatókönyv még elment volna, csak a megvalósítás volt borzalmas, kb mint egy házilag készült videó. -
Wittgen #6 Pedig oltári jó kis sorozat, főleg kamasz fejjel. Bunyók tonnaszámra és jó csajok, valamint a gonosz nem egy béna lúzer, aki a végén elbukik.
Teljesen rendben volt.
Azonban a darkos kisfilm után szívesen néznék egy ugyanilyen tónusú, hangulatú, kicsit brutálisabb MK sorozatot. -
winnie #5 "Eddig az egyetlen sorozat, ahol a gonosz győzött..."
azért ilyen sorozat elég sok van. -
menpe #4 Eddig az egyetlen sorozat, ahol a gonosz győzött...számomra már emiatt is pozitív. -
#3 "ellentmondásosan fogadott Mortal Kombat: Rebirth"
Nem tudom miért volt ellentmondásos. Szívesen néztem volna egy mozifilmet. Szerintem brutál jó a hangulata, és kifejezetten tetszik, hogy darkos, hogy viszonylag reálissá és hihetővé változtatták a karaktereket (már amennyire ilyen szereplőket hihetővé lehet tenni), és nem az eredeti, színes ruhás bohócokat kell bekajálni. Gondolom a többi MK rajongó nem tudta ezt az újítást megemészteni. Pedig hát... -
#2 Ugye te nem arra szörnyűséges tv sorozatra gondolsz, ami még az MK nevet használva is óriási bukás volt? Mondjuk ez legalább nem lehet rosszabb, mint az a 98-as sorozat volt. -
xido #1 Ilyenkor a cikkben nem ártana megemlíteni a teljesség igényével,hogy volt már egy sorozat belőle,a Mortal Kombat Conquest,ami nem is volt olyan rossz...