111
Battle: Los Angeles
  • Szthomas
    Sziasztok. Nekem ígéretesnek tűnik a film, aztán persze majd meglátjuk.
    Készítettem egy zenés videót a film bemutatójával. Ez az első próbálkozásom, ha van kedvetek sasoljátok meg!
    http://www.youtube.com/watch?v=tDRZNbJNMdI
    (bocs amiért így adom, de még nem linkelhetek)
  • ldavid
    ha a bolygó forrásai kellenek nekik, akkor én abban a módszerben több logikát látok, ami pl. a Jelekban volt
    az össze-vissza lövöldözés - esetleg atom - nem hiszem, hogy sokat használ a bolygónak

• Murder3
    egyszerse mert annyira szar h utólag egyértelmű időpocséklás...
  • Fülüke
    Az UFO-ra azt mondják, hogy meteorológiai ballon, a meteorológiai ballonra meg azt mondják, hogy lidércfény (mocsári gázok)....:D
  • kastil
    +1. viszont ezt már mocskosul várom
  • pett3rson
    megjegyzem, ha ezek a dolgok ma lépnének velünk kapcsolatba, szerintem simán lelőnék őket az amcsik :) mindenféle kérdezés nélkül...és mindenhol, hiszen az egész világon van legalább egy hadosztályuk, csak oda kell érniük, aztán piff-puff.
  • pett3rson
    a közkatonák sosem tudnak többet annál, mint amit mondanak (parancsolnak) nekik. tűzparancs kiadva és ők teljesítették :) akik kiadták a parancsot, azokat kellene megkérdezni, de ezt már nem lehet.
    egyébként ismeretlen repülő objektumok bármikor lehetnek az ellenség legújabb fejlesztésű és támadószándékú fegyverei, így aki előbb lő az nyer. ez is egy alapszabály katonáéknál. lövés és aztán kérdezés, csatában (háborúban) ez az ami életben tart.
  • ldavid
    talán azért, mert nem tudták, hogy mi az (még ha ballon is lett volna)?

#16: te is előbb lőnél szerintem, mint megvárnád, míg a másik fél lő rád
    nem tudták, hogy miaz ezért potenciális veszélyt jelentett, főleg akkoriban
  • Balumann
    Nemértem miért látod ezt olyan hülyeségnek, az időjárásjelző ballonokat valószínűleg nem a hadipar lőtte fel ha az volt. Miért lőhettek rá, 3 hónappal a II. világháborúba belépésük, ill. a Pearl Harbori esemény után vajon ... ?
  • pett3rson
    egyszer de minek...

ezt a filmet Én is várom, bár előzetesből már tényleg nem ítélek, azért egy szerdai mozijegyet megér :)
  • soo277
    +1
  • MR ME
    sztem az igen csak egyszer nézhető kategória volt
  • TreDoR
    Jó lesz ez, mondjuk nekem a skyline is tetszett :S
  • berlinboy6329
    Ennél már csak az a jobb,h ha "időjárásjelző ballon",akkor minek lőttek rá? roflrofllokloloollmaolmao...aS:DaS:d.As.-.sa-dA
  • LasDen #17
    szerintem csak látni akartak egy igazi hollywoodi hírességet....
  • Pares
    "...de hivatalosan ki nem találjátok mi volt a magyarázat... a jó öreg időjárásjelző ballon."

Ki gondolta volna!

Egyébként gondoljatok csak bele! Lehet, hogy megpróbálták az első kontaktust felvenni, vagy teszteltek minket, hogy hogyan reagálunk az ilyenekre. Hát jól megbuktunk a teszten, az biztos. Azon nyomban mindennel lőttük őket, amivel csak tudtuk, úgy, hogy azt se tudtuk, mi az...
  • HöfEE
    Magyarul sajnos nem tudok semmit linkelni :(
    Az angol wikipedian elég részletes szócikk van erről:
    wiki link Ha tudsz angolul akkor főleg az attribution részt ajánlom elolvasni.

A lényeg, hogy 1942-ben Los Angelesben a légvédelmi erők ismeretlen repülő tárgyakat észleltek és elrendelték a légiriadót, az egész várost lekapcsolták az áramról (blackout) az összes pásztázófény az eget pásztázta ahol "fénypontok" jelentek meg. Ezekre az összes városban lévő légvédelmi ágyu tüzet nyitott, eredménytelenül. Egy idő után a fények egyszerűen eltűntek. Hogy mi is volt ez a történet pontosan senki sem tudja, de hivatalosan ki nem találjátok mi volt a magyarázat... a jó öreg időjárásjelző ballon.
  • Szabi84
    Nekem nagyon tetszik a trailer. Még a zenéje is, ami elég érfelvágós:) Remélem nem happyend mozi lesz...
  • VRSDM
  • MR ME
    ez am mivolt? én nem tok róla semmit
    lehetőleg magyarúl vmi cikket ha tudsz azt megköszönöm :)
  • HöfEE

Az eredeti esemény is nagyon érdekes, én sokat olvastam róla és a lényeg az, hogy szerintem véletlenül ilyesmi nem történik.
  • 0Fritz0
    A cím nem véletlen, hiszen az ufológia egyik nagy pillére ez az "csata".
    Battle of Los Angeles - February 25, 1942
  • VRSDM
    ez így igaz, persze.
    attól még kiváncsi leszek. megnézve (kikockázom mindjárt) elég picikék kellenek hogy legyenek ha elférnek a robotokban, na kiváncsian várom...

amúgy új címen fut a projekt...
  • Sir Quno Jedi
    Gondolom valami űrruhába, vagy harci vértben vannak, abban te sem jönnél rá, hogy valójában hogy néznek ki az emberek, hasonló helyzetben.
  • LasDen #7
    túl epic a railer, hogy jó legyen a film....:D
  • 0Fritz0

• Prince23
    Novemberben még nagyobbat ütött volna :D 11.11.11
  • VRSDM
    kiváncsi leszek az idegen fajra. kultúrára.
    külsőre a trailerből robot ofkorsz.
    hivatalos oldal alapján meg nem robot.
    hátakkor?! :D
  • Jim Morrison
    jah, kicsit gány, de a film még jó is lehet.
  • ldavid
    ez a plakát elég béna, de a film az érdekel
  • soo277
    Váratós!