8
-
god25 #8 Ez tényleg egy kalap szar. így igaz. -
Merces #7 ..ez a plakát tényleg szar , kidolgozatlan, gyenge kompozició....és azok a kocekok tök bénák -
smaszi #6 Tény, hogy Viktor kezd kifogyni az ötletes címekből és ezért írja ezeket a sablon hatásvadász címeket a cikkeihez. Egy ilyen nagyon egymásra hajazó címekkel teli link-csoportot adott az oldal motorja: konkrétan tavaly októbertől idén januárig az összes hónap "nagyon kemény", "durva", ...stb mozis hónap volt. -
Skyline85 #5 Akkor most szerinted melyik is a legjobban vart sci-fi?
Mult honapban a Battle:Los Angeleskapta a 2011 legjobban vart scifije cimet ami mellesleg szinten tavasszal jelenik meg.Most akkor melyik???Ilyen iramban februarban hallunk majd valami hasonlot az Apollo 18-ra?
A temat illetoen szerintem is kaksi lett a plakat de en attol meg kivancsi vagyok a filmre:) -
#4 szerintem is szar a plakát. ezen nincs mit szépíteni. Gyllenhaal tartása, ahogy fut, nah komolyan... hogy engedhették át ezt a plakátot... nulla -
pokolfiu #3 szerintem egész jó, sőt mondanivalója is van... csak érteni kell. de nem baj ha a cikkírónak ez nem megy, csak az erősnek vélt hatásvadászat... :D -
bcrics #2 Az Előzetesnek van 1 kis Half-life 2 beütése,...city 17 -
#1 Mi ebben a "rettenetes"? Újabb szélsőséges jelzővel ellátott figyelemfelkeltő cím.