Szekeres Viktor

A tavasz legjobban várt scifije rettenetes plakátot kapott

Hiába biztató a története a Source Code-nak és hiába cseng jól rendezőjének a neve, a marketingesek nem jeleskedtek, amikor a film plakátjának megtervezésére került sor. Remélhetőleg a nézők inkább az előzetes alapján döntenek.

Amerikában április elsején, Magyarországon pedig április 21-én kerül mozikba a Source Code (szó szerinti fordításban: Forráskód) című scifi Jake Gyllenhaal főszereplésével. A film előzetesét már láthattuk korábban, most a Yahoo! Movies jóvoltából a plakátját tekinthetjük meg, mely bőven hagy kívánnivalót maga után.

A Source Code nem csak a témája (egy katona egy kormánykísérlet keretében újraéli egy ember utolsó 8 percét, hogy megakadályozzon egy tömegkatasztrófát) miatt keltette fel a műfaj rajongóinak figyelmét, hanem azért is, mert a film a Hold rendezőjének, Duncan Jones-nak a legfrissebb alkotása is egyben. Az akciódús moziban Gyllenhaal mellett Michelle Monaghan, Vera Farmiga és Jeffrey Wright fog szerepelni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #8
    Ez tényleg egy kalap szar. így igaz.
  • Merces #7
    ..ez a plakát tényleg szar , kidolgozatlan, gyenge kompozició....és azok a kocekok tök bénák
  • smaszi #6
    Tény, hogy Viktor kezd kifogyni az ötletes címekből és ezért írja ezeket a sablon hatásvadász címeket a cikkeihez. Egy ilyen nagyon egymásra hajazó címekkel teli link-csoportot adott az oldal motorja: konkrétan tavaly októbertől idén januárig az összes hónap "nagyon kemény", "durva", ...stb mozis hónap volt.
  • Skyline85 #5
    Akkor most szerinted melyik is a legjobban vart sci-fi?
    Mult honapban a Battle:Los Angeleskapta a 2011 legjobban vart scifije cimet ami mellesleg szinten tavasszal jelenik meg.Most akkor melyik???Ilyen iramban februarban hallunk majd valami hasonlot az Apollo 18-ra?
    A temat illetoen szerintem is kaksi lett a plakat de en attol meg kivancsi vagyok a filmre:)
  • symbol #4
    szerintem is szar a plakát. ezen nincs mit szépíteni. Gyllenhaal tartása, ahogy fut, nah komolyan... hogy engedhették át ezt a plakátot... nulla
  • pokolfiu #3
    szerintem egész jó, sőt mondanivalója is van... csak érteni kell. de nem baj ha a cikkírónak ez nem megy, csak az erősnek vélt hatásvadászat... :D
  • bcrics #2
    Az Előzetesnek van 1 kis Half-life 2 beütése,...city 17
  • Laza #1
    Mi ebben a "rettenetes"? Újabb szélsőséges jelzővel ellátott figyelemfelkeltő cím.