15
  • zetortraktor
    Ki szólja le a Facebook filmet? Adva volt egy jó könyv, amiből kiszült egy rohadt jó film. Van, aki szerint nem volt jó?
  • ujerik2009
    Nekem éppen a múltkor volt szerencsém megnézni A király beszédét, és nagyon jó volt. Végre, hosszú idő után egy olyan történelmi film, ami tetszett nekem. Régen volt ilyen is.
    A Facebook-filmet sem kell leszólni. Én sem láttam ugyan, de hát törvényszerű, hogy Hollywood mindenről filmet forgat, nem? Ha jól tudom, most a chilei bányászok tragédiáját is filmre akarják vinni. Szerintem is kissé fura, kifordult gondolkodásra vall mindez, de amíg nem láttad, úgy vélem, nem kellene leszólnod. Jóllehet, egy Oscar-jelölés manapság már nem jelent olyan sokat, mint régen (a korábbi jelöltek közül rengetegen szerintem nem nyújtottak kiemelkedő alakítást), de azért ha jelölik a filmet és vele együtt a főszereplőjét is, akkor annyira rossz mégsem lehet... Meg témaként legalább valami újszerű, nem? Szóval előbb nézd meg, aztán kritizáld:D
    Nekem a Fekete hattyú volt, ami nagyon bejött, és szerintem Natalie Portman most igencsak odatette magát: megérdemli azt az Oscart.
  • masika
    Jajjj, azért Natalie Portman már letett az asztalra jó pár dolgot... Mondjuk tény, hogy voltak igencsak rossz szerepei. PL a másik Boleyn lány...wáááá, az valami iszonyatosan szörnyedelmesen borzadványos volt. De hogy Barátok Köztbe való, na, attól még messze van.
    Az Eredet meg...hát, érdekes volt, nem mondom, voltak már sokkal, de sokkal jobb filmek is, de meg lehetett nézni. Csak Marion Cotillard szerepelt benne indokolatlanul sokat, és én korábban azt hittem, hogy egy vékony, apró, törékeny nő, hát, ebben a filmben sikerül belőle egy trampli monstrumot csinálni...
    A Facebook-filmet nem láttam, de én alapjáraton nem értem, miért kell ilyen témában filmet készíteni egyáltalán...
    Én Nicole Kidmannek szurkolok, mert a Rabbit Hole egy nagyon érdekes, szerintem viszonylag újszerű film volt, és ismét hatalmasat alakított benne. És már a botox is kezd kimenni a fejéből, így lassan újra lesz mimikája szegénynek.
    Ami engem nagyon érdekel még az a Király beszéde, a látott képek és a trailer alapján nagyon jónak ígérkezik.
  • Matte
    Oscar 2011 - Szavazás - Esélyek - Kibeszélő
  • gombabácsi
    portman lol... barátok köztbe való színésznő

eredet lol... mintha 3 lost epizód lett volna összeragasztva olyan rossz volt
  • Zolivok
    husom
  • m minnifield
    portman/bale/true grit, ha ez megvan, nagy baj nem lehet :D
  • Wittgen
    Portmann-nek és Williams-nek is szurkolok, akár csak James Franco-nak, Bale-nek és Amy Adams-nek. Az én ítéletem szerint ők érdemelnék meg a díjakat. Bár ugye Portman vagy Williams. Inkább Williams, Portman elég sok szerepet kap, és íg lehetőséget is, hogy bizonyítson.

Filmekből meg csak az eredetet láttam, így jelenleg az a favorit :)
  • lamella
    Idén a Black Swan-t, tavaly a Brigantykat. Tavaly előtt a Benjamin Buttonnak szurkoltam, de a Gettómilliomossal sincs bajom.
  • M0RN1NGST4R
    2009ből pl a frost nixon, ha a jelölteknél maradunk, 2010ből pedig district 9 vagy az egek ura
  • judgeholden
    Akkor melyik filmet tartanád díjra érdemesnek? Illetve tartottad volna tavaly, vagy tavaly előtt?
  • M0RN1NGST4R
    ja és persze azokra a filmek amik ennyi szobrot szereznek, fél év múlva senki nem fog emlékezni.
  • M0RN1NGST4R
    ja, remélem én is. Idén a facebook a mennő, annak kell tarolnia. tavaly irak volt. előtte meg a szegény gyerekek... csak kár hogy a lapok előre le vannak osztva.

röhej, hogy mennyire erőlködnek, hogy eltávolodjanak az általuk vélt mainstream filmektől és ilyen álművészfilmeket díjaznak. valojában pedig pont emiatt lesz kommersz az egész.
  • shaddam
    Remélem a zuckerberges film besöpör minden díjat.Úgyis egy vicc az egész díjazás.
  • Ender Wiggin #1
    A Salt érdekes jelölés bármilyen kategóriában. A Razzie-n nem lett volna meglepő.