Az Üvegtigris 3 a legnagyobb amerikai filmeket is leveri
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tilda csöcseivel még szép
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ezért is kapnak pénzt szerintem.
De am azon csodálkozok hogy vmilyen formában nem került bele a cikkbe az avatár. Mert simán lehetne vele összehasonlítgatni bevétel tekintetében.
De am azon csodálkozok hogy vmilyen formában nem került bele a cikkbe az avatár. Mert simán lehetne vele összehasonlítgatni bevétel tekintetében.
Meg is érdemli az ÜT3. A sok folytatásfilm közül az egyik ritkaság, ami tudott újat mutatni. Megmaradtak a régi ÜT poénok, helyzet- és személykomikumok (plusz Rudolf Péter); miközben sok kritikus hangú ember megkapta a történetet is (ami eddig szinte nem is volt). Vagyis egy kifejezetten ütõs kis film lett. 😊
Ami egyedül nem tetszett, az a sok funkció nélküli reklám (ami a leginkább zavart, az a notireklám volt (szándékosan nem említem a cég nevét és a noti márkáját) - se elõtte, se utána nem volt semmi szerepe; sõt, még csak nem is igen lehetett tudni, honnan került elõ, hol volt, hová lett késõbb...).
Ami egyedül nem tetszett, az a sok funkció nélküli reklám (ami a leginkább zavart, az a notireklám volt (szándékosan nem említem a cég nevét és a noti márkáját) - se elõtte, se utána nem volt semmi szerepe; sõt, még csak nem is igen lehetett tudni, honnan került elõ, hol volt, hová lett késõbb...).
Én végigröhögtem a moziban a Fapuma harmadik részét. Megéri a pénzét<#vigyor>#vigyor>
www.adamexdesign.hu