25
  • nextman
    Hehe, ez nem a 24. Egyszer dolgoznál ilyen helyen, rájönnél, hogy valószínűleg már két hete ott lehetett, és csak azért találták meg, mert valaki hasra esett benne.
  • Merces
    ...Na menjé má....... édes fiam tanulj meg rendessen trollkodni, egy igazi troll nem ismeri az iróniát
  • NEXUS6
    Örülök hogy van legalább egy állampolgár, aki elismeri az állami szférában dolgozó sajtós emberkék, kemény és halálmegvető bátorságot követelő fáradtságos munkáját. Ennél nagyobb dicséret nem is kell nekik!
  • jAMEsbAUd
    Ekkora baromsagot... ha valahol ilyet akarok csinalni, akkor radugok egy elore beallitott routert spec firmware -el, meg egy kulso 2.5"-es vinyoval, esetleg egy NAS-t, amit az asztal aljara szigszalagozok es a kutya nem veszi eszre evekig... nem igy odateszek egy PC-t... de ezt komolyan nem hiszem el, hogy nincs a parlamentben egy rohadt halozatmonitoring szoftver, amivel rogton kiderult volna, hogy ez a gep mi a francot keres ott... esetleg MAC szures, meg hasonlo okossagok... beraktak oda sniffelni, vagy mi? gondolom jo kis csomagmérgezéssel magafelé irányította a csomagokat, aztan ennyi...
  • Tetsuo
    :D
  • torzsvendeg
    Na bakker, hát akkor ott hagytam el. Kérem a becsületes megtalálót jutassa vissza.
  • MrImy
    Azt hiszed lehetetlen kapcsolatvesztés hatására adatokat törölni?
  • Amergin
    Én mindíg a hivatalos hazugságokat teszem a magamévá. Boldog és önfeledt naivitásban élek.
    Ezért alszom nyugodtan
  • Rotyoka
    Nem lennék a te helyedben.
  • kgbela
    Jaja, tuti, hogy björk diszkografit torrentelt lefelé, ezek minden ilyen szörnyűségre képesek.
  • TreDoR
    Miért, akkor ki ölte meg? Valakinek nem tetszett a pofája? o.O
  • NEXUS6
    Irakban meg vannak atomfegyverek, Szaddám a zalkaloida legjobb barátja, ja és nem lesz gázár emelés.

De boldog ember lehetsz, hogy tudsz ilyenekben még hinni, komolyan mondom irigyellek!
  • gothmog
    Én tudom a választ! Természetesen a [CENSORED][CENSORED] voltak.
  • szlovákiai hun
    Amiről nem beszélnek, az nem is létezik. Semmire nincs garancia!
  • Zolivok
    dehogynem azvagy muahahahahah

1ébként meg izland jó hely
  • szlovákiai hun
    Ott nincs leltár? Hálózat figyelő?
  • Balintos
    Az már megvolt. Irán?
  • BaziJ0e
    Torrent vagy seedserver lehetett :D
  • Rotyoka
    A terroristák voltak!
    Rohanjuk le Iraq ot!
  • bistvan22
    Biztosan megvalósult az a dolog, amiért otthagyták azt a PC-t és így felfuttatták a médiában, elterelte a figyelmet valami olyan dologról, ami az általános figyelem mellett feltűnt volna sok embernek, de így nem, elterelt figyelemmel.
  • KRTuning
    Tuti nem néztek be a szomszéd szobába ahol emberünk wifin keresztül töltötte át az adatokat arról a bizonyos pcről.
    vagy
    A megtalálás elötti utolsó pillanatban lépett ki a szobából, mint a filmeken.

De ez milyen már? Titokzatos pc egy parlamentben. Mint a "kém-kő" az angol parlament mellett évekkel ezelött. Marhajó.
  • Amergin
    Persze most majd jönnek a konteósok és megmondják, hogy Kennedy-t is összeesküvők ölték meg.
    Ezek a primitív összeesküvés elmélet gyártók már csak ilyenek, sosem hiszik el a hivatalos közleményeket.
    Az igazság majd a hivatalosan kiadott közleményben lesz, ezért én mindíg annak hiszek. Nem is vagyok primitív.
  • Rol06
    zufók lol
    Rávolt kötve a hálóra: tehát ha ember műve :D, és szándékosan hagyta ott, ami elég egyértelmű mivel ujjlenyomat nélküli spéci lapiról van szó, akkor egyszerűen nem volt ideje elintézni a dolgát. Arra nem lehet gondolni, hogy szépen letöltötte amit kell aztán a hálón meg továbbküldte azt?
  • NEXUS6
    Szóval a titokzatos feketeöltönyös emberek után, akiket a zufók küldtek, már itt vannak a titokzatos pécék is.

Mellesleg, ha profik csinálják lehet, hogy nem veszik észre?
  • miszterjoe
    "A helyi bulvármédia például odáig ment, hogy azt állította: amikor megtalálták a PC-t és leválasztották a parlament rendszeréről, azonnal törlődött a merevlemezen található összes tartalom."
    Muhaha... aki ilyet ír, azt azonnal ki kellett volna rúgni onnan ahonnan dolgozott, aztán péklapáttal ráverni a kezére, fejére.

Egyébként meg pont az ilyenek miatt kell a komplett bulvármédiát felszámolni a retekbe.