25
-
nextman #25 Hehe, ez nem a 24. Egyszer dolgoznál ilyen helyen, rájönnél, hogy valószínűleg már két hete ott lehetett, és csak azért találták meg, mert valaki hasra esett benne. -
Merces #24 ...Na menjé má....... édes fiam tanulj meg rendessen trollkodni, egy igazi troll nem ismeri az iróniát -
#23 Örülök hogy van legalább egy állampolgár, aki elismeri az állami szférában dolgozó sajtós emberkék, kemény és halálmegvető bátorságot követelő fáradtságos munkáját. Ennél nagyobb dicséret nem is kell nekik!
-
jAMEsbAUd #22 Ekkora baromsagot... ha valahol ilyet akarok csinalni, akkor radugok egy elore beallitott routert spec firmware -el, meg egy kulso 2.5"-es vinyoval, esetleg egy NAS-t, amit az asztal aljara szigszalagozok es a kutya nem veszi eszre evekig... nem igy odateszek egy PC-t... de ezt komolyan nem hiszem el, hogy nincs a parlamentben egy rohadt halozatmonitoring szoftver, amivel rogton kiderult volna, hogy ez a gep mi a francot keres ott... esetleg MAC szures, meg hasonlo okossagok... beraktak oda sniffelni, vagy mi? gondolom jo kis csomagmérgezéssel magafelé irányította a csomagokat, aztan ennyi... -
#21 :D -
torzsvendeg #20 Na bakker, hát akkor ott hagytam el. Kérem a becsületes megtalálót jutassa vissza. -
MrImy #19 Azt hiszed lehetetlen kapcsolatvesztés hatására adatokat törölni? -
Amergin #18 Én mindíg a hivatalos hazugságokat teszem a magamévá. Boldog és önfeledt naivitásban élek.
Ezért alszom nyugodtan -
Rotyoka #17 Nem lennék a te helyedben.
-
kgbela #16 Jaja, tuti, hogy björk diszkografit torrentelt lefelé, ezek minden ilyen szörnyűségre képesek. -
#15 Miért, akkor ki ölte meg? Valakinek nem tetszett a pofája? o.O -
#14 Irakban meg vannak atomfegyverek, Szaddám a zalkaloida legjobb barátja, ja és nem lesz gázár emelés.
De boldog ember lehetsz, hogy tudsz ilyenekben még hinni, komolyan mondom irigyellek!
-
#13 Én tudom a választ! Természetesen a [CENSORED][CENSORED] voltak. -
szlovákiai hun #12 Amiről nem beszélnek, az nem is létezik. Semmire nincs garancia! -
Zolivok #11 dehogynem azvagy muahahahahah
1ébként meg izland jó hely -
szlovákiai hun #10 Ott nincs leltár? Hálózat figyelő? -
Balintos #9 Az már megvolt. Irán? -
BaziJ0e #8 Torrent vagy seedserver lehetett :D -
Rotyoka #7 A terroristák voltak!
Rohanjuk le Iraq ot! -
bistvan22 #6 Biztosan megvalósult az a dolog, amiért otthagyták azt a PC-t és így felfuttatták a médiában, elterelte a figyelmet valami olyan dologról, ami az általános figyelem mellett feltűnt volna sok embernek, de így nem, elterelt figyelemmel. -
KRTuning #5 Tuti nem néztek be a szomszéd szobába ahol emberünk wifin keresztül töltötte át az adatokat arról a bizonyos pcről.
vagy
A megtalálás elötti utolsó pillanatban lépett ki a szobából, mint a filmeken.
De ez milyen már? Titokzatos pc egy parlamentben. Mint a "kém-kő" az angol parlament mellett évekkel ezelött. Marhajó. -
Amergin #4 Persze most majd jönnek a konteósok és megmondják, hogy Kennedy-t is összeesküvők ölték meg.
Ezek a primitív összeesküvés elmélet gyártók már csak ilyenek, sosem hiszik el a hivatalos közleményeket.
Az igazság majd a hivatalosan kiadott közleményben lesz, ezért én mindíg annak hiszek. Nem is vagyok primitív. -
Rol06 #3 zufók lol
Rávolt kötve a hálóra: tehát ha ember műve :D, és szándékosan hagyta ott, ami elég egyértelmű mivel ujjlenyomat nélküli spéci lapiról van szó, akkor egyszerűen nem volt ideje elintézni a dolgát. Arra nem lehet gondolni, hogy szépen letöltötte amit kell aztán a hálón meg továbbküldte azt? -
#2 Szóval a titokzatos feketeöltönyös emberek után, akiket a zufók küldtek, már itt vannak a titokzatos pécék is.
Mellesleg, ha profik csinálják lehet, hogy nem veszik észre?
-
miszterjoe #1 "A helyi bulvármédia például odáig ment, hogy azt állította: amikor megtalálták a PC-t és leválasztották a parlament rendszeréről, azonnal törlődött a merevlemezen található összes tartalom."
Muhaha... aki ilyet ír, azt azonnal ki kellett volna rúgni onnan ahonnan dolgozott, aztán péklapáttal ráverni a kezére, fejére.
Egyébként meg pont az ilyenek miatt kell a komplett bulvármédiát felszámolni a retekbe.