Titokzatos PC az izlandi parlament vendégszobájában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe, ez nem a 24. Egyszer dolgoznál ilyen helyen, rájönnél, hogy valószínûleg már két hete ott lehetett, és csak azért találták meg, mert valaki hasra esett benne.
...Na menjé má.......<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2> édes fiam tanulj meg rendessen trollkodni, egy igazi troll nem ismeri az iróniát<#banplz>
NEXUS6
Örülök hogy van legalább egy állampolgár, aki elismeri az állami szférában dolgozó sajtós emberkék, kemény és halálmegvetõ bátorságot követelõ fáradtságos munkáját. Ennél nagyobb dicséret nem is kell nekik!
<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ekkora baromsagot... ha valahol ilyet akarok csinalni, akkor radugok egy elore beallitott routert spec firmware -el, meg egy kulso 2.5"-es vinyoval, esetleg egy NAS-t, amit az asztal aljara szigszalagozok es a kutya nem veszi eszre evekig... nem igy odateszek egy PC-t... de ezt komolyan nem hiszem el, hogy nincs a parlamentben egy rohadt halozatmonitoring szoftver, amivel rogton kiderult volna, hogy ez a gep mi a francot keres ott... esetleg MAC szures, meg hasonlo okossagok... beraktak oda sniffelni, vagy mi? gondolom jo kis csomagmérgezéssel magafelé irányította a csomagokat, aztan ennyi...

Tetsuo
<#eljen> 😄

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Na bakker, hát akkor ott hagytam el. Kérem a becsületes megtalálót jutassa vissza.
Azt hiszed lehetetlen kapcsolatvesztés hatására adatokat törölni?
Én mindíg a hivatalos hazugságokat teszem a magamévá. Boldog és önfeledt naivitásban élek.
Ezért alszom nyugodtan<#eplus2>

iSS!

Nem lennék a te helyedben.

Jaja, tuti, hogy björk diszkografit torrentelt lefelé, ezek minden ilyen szörnyûségre képesek.<#eplus2><#eplus2>
TreDoR
Miért, akkor ki ölte meg? Valakinek nem tetszett a pofája? o.O

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

NEXUS6
Irakban meg vannak atomfegyverek, Szaddám a zalkaloida legjobb barátja, ja és nem lesz gázár emelés.

De boldog ember lehetsz, hogy tudsz ilyenekben még hinni, komolyan mondom irigyellek!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

gothmog
Én tudom a választ! Természetesen a voltak.

Amirõl nem beszélnek, az nem is létezik. Semmire nincs garancia!<#dumcsi>
dehogynem azvagy muahahahahah

1ébként meg izland jó hely
Ott nincs leltár? Hálózat figyelõ?
Az már megvolt. Irán?
Torrent vagy seedserver lehetett 😄
A terroristák voltak!
Rohanjuk le Iraq ot!

Biztosan megvalósult az a dolog, amiért otthagyták azt a PC-t és így felfuttatták a médiában, elterelte a figyelmet valami olyan dologról, ami az általános figyelem mellett feltûnt volna sok embernek, de így nem, elterelt figyelemmel.
Tuti nem néztek be a szomszéd szobába ahol emberünk wifin keresztül töltötte át az adatokat arról a bizonyos pcrõl.
vagy
A megtalálás elötti utolsó pillanatban lépett ki a szobából, mint a filmeken.

De ez milyen már? Titokzatos pc egy parlamentben. Mint a "kém-kõ" az angol parlament mellett évekkel ezelött. Marhajó.
Persze most majd jönnek a konteósok és megmondják, hogy Kennedy-t is összeesküvõk ölték meg.
Ezek a primitív összeesküvés elmélet gyártók már csak ilyenek, sosem hiszik el a hivatalos közleményeket.<#buck>
Az igazság majd a hivatalosan kiadott közleményben lesz, ezért én mindíg annak hiszek. Nem is vagyok primitív.<#puszis>

iSS!

zufók lol
Rávolt kötve a hálóra: tehát ha ember mûve 😄, és szándékosan hagyta ott, ami elég egyértelmû mivel ujjlenyomat nélküli spéci lapiról van szó, akkor egyszerûen nem volt ideje elintézni a dolgát. Arra nem lehet gondolni, hogy szépen letöltötte amit kell aztán a hálón meg továbbküldte azt? <#eplus2>

NEXUS6
Szóval a titokzatos feketeöltönyös emberek után, akiket a zufók küldtek, már itt vannak a titokzatos pécék is.
<#nyes>

Mellesleg, ha profik csinálják lehet, hogy nem veszik észre?
<#wave>

"A helyi bulvármédia például odáig ment, hogy azt állította: amikor megtalálták a PC-t és leválasztották a parlament rendszerérõl, azonnal törlõdött a merevlemezen található összes tartalom."
Muhaha... aki ilyet ír, azt azonnal ki kellett volna rúgni onnan ahonnan dolgozott, aztán péklapáttal ráverni a kezére, fejére.

Egyébként meg pont az ilyenek miatt kell a komplett bulvármédiát felszámolni a retekbe. <#email><#violent><#falbav>

Casual Commenter