Csavarcserével védenék ki az iPhone bütykölését
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, szerintem ez kb a vég. Évente aksit cserélni a telefonon? Áááá. Na jó, mondjuk ha minden nap csumára lemerül, és minden éjszaka töltõn kell lógnia, tehát érthetõ - de akkor is: ez így konkrétan egy technológiai zsákutca.
A csavar téma meg... nem is apple volna, ha nem így csinálná. Más ezt elintézi annyival, hogy ha beleturkálsz, elveszik a gari. Almás cég meg: nincs jogod beleturkálni a telefonodba, mert te azt nem vetted meg, csak kegyet gyakorlunk rajtad, hogy használhatod.
A csavar téma meg... nem is apple volna, ha nem így csinálná. Más ezt elintézi annyival, hogy ha beleturkálsz, elveszik a gari. Almás cég meg: nincs jogod beleturkálni a telefonodba, mert te azt nem vetted meg, csak kegyet gyakorlunk rajtad, hogy használhatod.
"Az iFixit szerint az Apple mindezt azért teszi, hogy az átlagosan egy évre tervezett akkumulátorok cseréje is az Apple szervizeiben történjen."
Az az átlagos egy év elég szerény tervezet...
Az az átlagos egy év elég szerény tervezet...
Hihetetlen mit szenvednek az apple userek.
ez az állandó macska egér játék egy prémium termék esetén állati szánalémas.
tényleg csak a hülye vesz iphone- t mert õ alkalmas csak jobs driodnak.
Egy biztos, a tudatos vásárló, és apple vásárló egymást kizáró tényezõ... looool
ez az állandó macska egér játék egy prémium termék esetén állati szánalémas.
tényleg csak a hülye vesz iphone- t mert õ alkalmas csak jobs driodnak.
Egy biztos, a tudatos vásárló, és apple vásárló egymást kizáró tényezõ... looool
"Phillips típusú csavarok" <#mf2>#mf2> Mit tud? Ilyen kell nekem is.
Casual Commenter
Gondolkozzatok el, hogy miért jó az, hogy mindenképpen be kell vinnetek szervízbe a telefont :) (és most nem a pénz kicsengetésére gondolok)
Íme egy példa, amikor a nyereségvágy és pofátlanság legyõzi az emberséget.
Ha én képesnek érzem magam arra, hogy egy ku..va csavart kicsavarjak és ezzel megtakarítsak 13.000 forintot, akkor nehogy már egy cég megkösse a kezem.
Lassan ott tartunk, hogy a Macbookot csak is szakember teheti fel e töltõre, az iPhone ébresztõjét csak szervízben lehet leállítani, az iPadre csak olyan szobában lehet könyveket venni ahol van OSX rendszerû számítógép, az iPodra meg csak Steve Jobs tehet fel zenéket.
<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Ha én képesnek érzem magam arra, hogy egy ku..va csavart kicsavarjak és ezzel megtakarítsak 13.000 forintot, akkor nehogy már egy cég megkösse a kezem.
Lassan ott tartunk, hogy a Macbookot csak is szakember teheti fel e töltõre, az iPhone ébresztõjét csak szervízben lehet leállítani, az iPadre csak olyan szobában lehet könyveket venni ahol van OSX rendszerû számítógép, az iPodra meg csak Steve Jobs tehet fel zenéket.
<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
www.adamexdesign.hu
Hát ezért nem veszek Iphone-ot (már eladtam ..).. Az apple meg bekaphatja.
Igazuk lenne, ha ingyen adnák a készüléket.
Igazuk lenne, ha ingyen adnák a készüléket.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
picit túlzás már, amit almáék csinálnak... 2 forintért az anyjukat is megb...nák