10
-
Komolytalan #10 Hát, szerintem ez kb a vég. Évente aksit cserélni a telefonon? Áááá. Na jó, mondjuk ha minden nap csumára lemerül, és minden éjszaka töltőn kell lógnia, tehát érthető - de akkor is: ez így konkrétan egy technológiai zsákutca.
A csavar téma meg... nem is apple volna, ha nem így csinálná. Más ezt elintézi annyival, hogy ha beleturkálsz, elveszik a gari. Almás cég meg: nincs jogod beleturkálni a telefonodba, mert te azt nem vetted meg, csak kegyet gyakorlunk rajtad, hogy használhatod. -
#9 egyre inkább kukacosodik a termés -.- -
#8 "Az iFixit szerint az Apple mindezt azért teszi, hogy az átlagosan egy évre tervezett akkumulátorok cseréje is az Apple szervizeiben történjen."
Az az átlagos egy év elég szerény tervezet...
-
strogg #7 Hihetetlen mit szenvednek az apple userek.
ez az állandó macska egér játék egy prémium termék esetén állati szánalémas.
tényleg csak a hülye vesz iphone- t mert ő alkalmas csak jobs driodnak.
Egy biztos, a tudatos vásárló, és apple vásárló egymást kizáró tényező... looool -
miszterjoe #6 "Phillips típusú csavarok" Mit tud? Ilyen kell nekem is. -
oneman #5 Gondolkozzatok el, hogy miért jó az, hogy mindenképpen be kell vinnetek szervízbe a telefont :) (és most nem a pénz kicsengetésére gondolok) -
ADAMEX9 #4 Íme egy példa, amikor a nyereségvágy és pofátlanság legyőzi az emberséget.
Ha én képesnek érzem magam arra, hogy egy ku..va csavart kicsavarjak és ezzel megtakarítsak 13.000 forintot, akkor nehogy már egy cég megkösse a kezem.
Lassan ott tartunk, hogy a Macbookot csak is szakember teheti fel e töltőre, az iPhone ébresztőjét csak szervízben lehet leállítani, az iPadre csak olyan szobában lehet könyveket venni ahol van OSX rendszerű számítógép, az iPodra meg csak Steve Jobs tehet fel zenéket.
-
bigjoe #3 Hát ezért nem veszek Iphone-ot (már eladtam ..).. Az apple meg bekaphatja.
Igazuk lenne, ha ingyen adnák a készüléket.
-
Lacika 79 #2 picit túlzás már, amit almáék csinálnak... 2 forintért az anyjukat is megb...nák -
#1 Ez ám a marketing fogás!