397
Magicka az Arrowhead Game Studios-tól
-
#317 A komplett pack 8 euro steamen. Már le is töltöttem. -
buddabudda #316 Már meg is jelent. :) -
mukievil #315 Inkább a dobozost hoznák már ki, már megvettem volna... Így.... kösz nem... -
#314 twitteren azt irták ma jön ki a vietnam :) -
#313 Imádom TB videóit :D -
#312 vietnam kieg
-
#311 Vettem egy gamepadot(Speedlink Xeox),és a beállításoknál amikor nyomogatni kell a gombokat amit kér,akkor a hátsó két analóg kart nem érzékeli,miért lehet ez?Ezen a képen jól látszik. -
buddabudda #310 Felveszed a botot, nyomsz egy life(W) varázslatot magadra(középső egérgomb), majd odamész a kötélhez és shift+bal klikkel addig ütöd amíg el nem szakad. -
Bepantheras #309 Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Kiszeretném próbálni a játékot, de már az elején elakadok. Mikor leszakad alattam a padló és bekerülök egy pincébe, onnan nem tudok tovább menni. Felveszem a botot, amit mond, de utána, ,mikor tovább mennék előttem van egy szalag v. korlát és azt nem tudom onnan eltüntetni, lezárja előttem az utat. Vagy nem is arra kell mennem? -
#308 Igen. -
#307 bármilyen mezei gamepad jó hozzá? -
Peakman #306 Attól még, hogy Steam-en keresztül árusítják nem jelenti azt, hogy mindegyik játék ugyanazokkal a funkciókkal is rendelkezik ... -
#305 Steamnek mi köze a lanhoz?Pl. Left 4 Dead is steam-only mégis van lan. -
csoli31 #304 De az első mondatott csak érted nem ("Steamen lehet csak játszani vele")? Ez elve arra enged következtetést, hogy nem lehet lanon játszani vele. Remélem segítettem a mondat megértésében. -
#303 Én nem 1 gépen akarok vele játszani,mivel nincs gamepad. -
csoli31 #302
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kemény 1 (egy) hozásszólást kellet volna visszaolvasnod! -
#301 Hogy lehet lanon játszani?Nem látok ilyen opciót,csak online lehet hostolni.Nem hamachival vagy ilyesmivel akarok játszani,hanem rendes LANon.Szóval hogy lehet LAN szervert indítani? -
Peakman #300 Steamen keresztül lehet csak játszani vele. Lokálban pedig úgy, hogy egy gépre még rádugtok 3 gamepad-et. -
CAC #299 Senki? -
mukievil #298 Valami hírt tudtok a dobozos verzióról? Lesz CE kiadás ? Meg új patch mikor érkezik ? Vagy már teljesen játszható eredetiben ? -
CAC #297 Sziasztok!
Lanban lehet játszani a játékot, vagy csak neten keresztül?
Hétvégén oldschool lanpartit tartunk...jól jönne az Alien Swarm mellé. :) -
#296 Pedig valami mégsincs felrakva :) -
#295 Köszi a tippeket Zomil és Peakman, fent van neki a directx is és és a XNA framework is, és nem laptopról játszana, de mégse megy, teljesen értetlenül állunk az eset előtt, hiszen korábban ment. Nah mind1 talán egy köv. patch után újra fog.. -
#294 omglolwtfbbq O.o :D:D:D -
#293 omajgad! szerencse, hogy mar a foldon ultem :DDD -
#292 beteg :D -
Peakman #291 No fákin wéj :D
http://www.youtube.com/watch?v=cs2DsoiA54Y&feature=player_embedded
wilkommen bei vietnam! -
Peakman #290 Na jó, akkor teszem azt, laptopról akarja játszani. El kell h keserítselek, nem fog menni. Integrált videokártyákat nem támogatják, mivel nem tudják megoldani egyelőre kiküszöbölni a velük özönlő hibákat sajnos. Ez van ha a 7 fős dev team-ből 2 programozó csak :/. -
Peakman #289 XNA framework? :) -
#288 directx is?
steam könyvtárában: steam\steamapps\common\magicka\Dependencies
innen is rakjon fel mindent -
#287 Help! Uncsitesómnak egyáltalán nem indul a játék (eredeti), nem ír hibaüzenetet, nincs errorlog, semmi, csak egyszerűen nem reagál ha indítani próbálja a játékot. Korábban ment neki, most egy winfos reinstall óta nem, pedig mindent felrakott amit kért a játék, és a videokarijához is a legújabb driver van fent.
Valaki valami ötlet? -
#286 Sziasztok! Talán valaki még találhat valami újat, vagy ha nincs jóban az angollal.. >>katt<< -
MrTwister #285 Én még a kezdetekkor csatlakoztam!:-) -
MPetike #284 Hali!
Könnyebben tudunk egymással játszani ha egy steam csoporthoz csatlakozunk.
Én még csak egy magyar csoportot találtam, mégpedig ezt:
magickahun
Csatizzatok
üdv. -
buddabudda #283 Magickapedia -
#282 Egy olyan kérdésem volna, hogy a 4-dik rész elején hány könyvet/varázslatot lehet összegyűjteni??? Nekem 5 van. -
-
#280 Hali all! Játékos partnereket keresek a játékhoz. Aki akar játszani az itt jelentkezzen fórumon most itt vagyok még pár órát és írja le a steam felhasználóját felveszem ismerősnek és megbeszéljük. -
#279 Nem szóltam! -
#278 Van vmi titok,hogyan indítható el a játék?
Mert elindítom,s annyi csinál a win,h kiírja,"Magicka működése leállt" :\