Magicka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lanban lehet játszani a játékot, vagy csak neten keresztül?
Hétvégén oldschool lanpartit tartunk...jól jönne az Alien Swarm mellé. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://www.youtube.com/watch?v=cs2DsoiA54Y&feature=player_embedded
wilkommen bei vietnam!
steam könyvtárában: steam\steamapps\common\magicka\Dependencies
innen is rakjon fel mindent
Valaki valami ötlet?
Könnyebben tudunk egymással játszani ha egy steam csoporthoz csatlakozunk.
Én még csak egy magyar csoportot találtam, mégpedig ezt:
magickahun
Csatizzatok
üdv.
Az Erő legyen veled!
Az Erő legyen veled!
Mert elindítom,s annyi csinál a win,h kiírja,"Magicka mûködése leállt" :\
Glory, Glory Man. United!
Egyébként ezt hogy lehet controllerrel? El nem tudom képzelni.
@
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
szvsz jó kis játék lett ahhoz képest, hogy hányan készítették, nem érdemlik meg a fikázódást..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amúgy elég vicces, hogy a törpe papok nem néznek se Istent, se Máriát, csak küldik a sziklákat, saját harcosaikat gyilkolva... Fanatikus barmok! Amúgy érdemes itt is idõt lassítani+sima jéggel lefújni õket, akkor van idõ feltölteni egy ütõs varázslatot, a törpe papok sem lesznek olyan ficánkolós kedvükben...
@
Az imba spellek meg vicces is lenne ha átjönnek a tetõn 😄 Mondjuk még a meteor showert megérteném 😄 ez a lávás pályán mondjuk nagy gáz, most ott akadtam el soloban :S
Yetiket megkerülöm, lépcsõ aljára falat teszek, ajtó elõtt tûz, bemegyek, ott még kis szaladgálás... A lávás részig így el tudok jutni, ott viszont instantkilles köveket dobálnak rám a varázslók 😞
@
Ezen a pályán már elérhetõ az idõ lassítás (R+E) talán nem is véletlen. Ajánlom még mellé a gyorsítást (A+S+D). Felgyorsítva, miközben az idõ meg le van lassítva, kizárt, hogy elérjen akár egyetlen ágyú lövedék is mert egyszerûen elfutsz a becsapódás helyérõl, rém egyszerû. A másik, hogy oda kell futni az "ágyús" közelébe és két villámcsapásra halott, lõni sem lesz ideje. Ugyanez a "kloffos" ellen. Én mindig leraktam magam elé egy R+R+R+R+E jégfalat ami agyonlassítja a népet plusz az idõ lassítás és kényelmesen van idõd mindenre. Még a mágusokat is ezzel vágtam agyon, egyszerûen über gyilkos a villámcsapás. Marha jó, ahogy a farkasemberek lassítva dobják el a pajzsukat a villámcsapás után! Az erõd bejáratánál, mikor kivonul a kapun 6-8 farkasember, 2 mágus, egy "kloffos" és talán még 2 ork felderítõ (a karddal ugrálós fajta), ott idõlassítás+gyorsulás és õket megkerülve futás a hídhoz. Oda jégfalat, aztán a híd túloldaláról tolni a villámot, senki sem fog elérni hozzád. <#worship>#worship>
Ha sok kisebb ellenfél van mint pl. az íjász goblinok vagy az ugráló szatírok, ott nem javaslom az energia pajzs használatát mert minden egyes találatra elesel /így mûködik a pajzs.../. Ha meg elestél, könnyen körülfognak. Inkább sérülj, de maradj mozgásban. A goblinok ellen, ha kicsit messzebb voltak mindig a tûzvihart használtam ahogy az élõhalottaknál is. Robbantós goblinok különösen szeretik mert egybõl felrobbannak tõle!
Sajnos a villámcsapás belsõ helyiségekben nem mûködik, ahogy a hóvihar, esõ, meteorzápor és társai sem, ott sajna ügyeskedni kell. A jetik ellen javaslom a fear+halál idézést, nálam gyakorta egyetlen ütéssel két jetit ölt meg a kaszás... <#wink>#wink> Esetleg a sziklafalat magunk köré+halál idézés csak ugye az a baj, hogy ha a halál ránk támad, akkor nullify-t kell varázsolni és a sziklafal is el fog tûnni, a jetik meg már rajtunk is vannak.
Egyébként a végére a leggyilkosabb skillem a fear lett, láthatatlansággal, jól helyezkedve még Beholdert is ugrattam szakadékba vele, de törpék egész seregét is. Ravasz, gyors megoldás, nem kell szenvedni az elementálokkal. Még a végén az egyik fõbosst is szakadékba ugrasztottam a rémisztéssel...
A végén a legvégsõ bossnál legyen fent egy területi energia pajzs, ez éppen annyit fog fel, hogy a kétoldali energia lövedékek ne ártsanak neked, de az utolsó lövedék után el is tûnik és mehetnek a villámcsapások. Pár kör után fussunk ki az egyik szélére, mert varázsol majd középre egy vortexet.
Hirtelen más fontos nem jut eszembe, másodjára villámgyorsan végigértem a játékon.
---
Peakman, te nem érted... nem a játék lett megszólva, hogy mekkora szar, nincs benne hú de AI, hanem hogy figyelembe véve ezt, irreálisan nagy a fejlesztési idõ.
Egyébként szerintem nem, a 1,5 év nagyrészét simán elvitte a tervezés, az artworkök, meg hasonlók.
(+ egy teljesen új nyelvet kellett feltalálniuk 😄DD)
@
Parasite Eve 2, best game EVER!
QR = RQ = jég
QF = FQ = gõz
QvalamiR is jég lesz.
Szóval valószínûleg mást próbáltál és azért nem jött elõ 😊
@
@
Ezt kérlek fejtsd ki 😊
Amugy én semmi ilyen buggal nem találkoztam a játék végigjátszása alatt amit te pár pálya alatt tapasztaltál.
Illetve annál a résznél már valszeg megvan a Thunderbolt
QFASA+space, ami általában instant-kill, erõsebb meg páncélozott lényeknél nem.
Szóval van még variáció...
durva még a SRED, jó kis sebzõ fagyasztó fal... illetve van asszem az AREA ami meg hóesõs villámos fal, stunnol, lassít, sebez. Illetve az ASF-nál jobb az ASR, bár nem sebez annyit, de alig tud mozdulni az ellenfél tõle. illetve egy gyors QS után RS, és jégtömbbe vagy...
Esetleg esõfelhõket idézel magad elé, kicsit hátrébb meg hõesést. Ahogy a nedves lényeg beérnek a hóesésbe kockává fagynak 😊
Vagy rakhatsz le Arcane bombákat a talajra magad mögé és belekiteolod az ellenfelet...
De van még lehetõség biztosan.
@
Én az ASF-et találtam legerõsebbnek, na meg az elektromos lángolós spellt ami többet is sebzett.
Bug:
Beütnek ház mögé, nem tudok mit csinálni.
Grafikai bugok.
Bizonyos spelleket nem lehetett megcsinálni.
Persze mondhatjátok, hogy tört miatt van... viszont én eredetin is hallottam ilyeneket.
ha begangelnek, mind knockbackel jó ütemben, akkor kampec.
a kloffos gyakorlatilag instant kill bármit csinálsz. kivéve ha elkerülöd...
az ágyústól messze kell maradni, akkor van idõd lövés után elkerülni a becsapódás helyét.
ASF gyenge.
minor spoiler: ha továbbjutsz jön rád 2 warlock, egy kloffos (vagy ágyús?), 6 páncélos farkasember, meg még néhány ugrálós furcsa beastman...
Nem vitatom, hogy bugos játék, de amiket mondtál.... feature, nem bug.
@
Szóval jópofa meg minden. És kibaxottul bugos egy szar. Beesek ház mögé (többször) volt olyan rész, ahol állandóan beütöttek azt beszorítottak és nem tudtam mit csinálni. Van egy pálya, amikor a csatamezõn vagyunk és egy kar van az elején... szóval ötödszörre sikerült megölnöm a kicsiket, meg a nagy ágyusat, aki állandóan eltalált és úgy elrepültem egy random irányba... szóval nagy nehezen megcsinálom, aztán utána van egy kar, meghúztam... kijött egy szörny... löttem a ASF-el... már majdnem meghalt... erre rám vert egyet a kloffossal... 5000... meghaltam. Ezután még háromszor próbáltam eljutni oda, de nem sikerült. Állandóan beragadtam meg repültem össze vissza.
Ezt a játékot nem kellett volna így kiadni. Dolgozhattak volna még rajta pár hónapot... még 8 updattel késõbb is bugos. Még jó, hogy nem ugrottam egybõl neki steam store-nak.
Van fogalmad róla, hogy mi az AI?
@
@