33
  • szlovákiai hun
    #33
    Hogy, hogyan kerültek a tüntetők közé, annak számos egzisztenciális oka lehet. Mint mondtam rossz helyen rossz időben: utolérte őket a tüntető tömeg és a süncsapat is, gondolom nem indulsz fel hirtelen ha üzletedet, autódat zúzzák, perzselik fel, azon a téren laktak, megijedtek (a tüntetőtömeg elől/ők is rossz utcába fordultak be ahová a tömeg is), kíváncsiskodók (kíváncsiskodók tényleg magukra vethetnek bizonyos szemszögből) és egyéb okai lehetnek.

    Hogy nem gondolkodik valaki az ok okozatokról, ha nem zsigerből ítél mindent ok okozat ismerete nélkül. Ezek a híres liberálisok, kiknek eszük mint egy hangyának vagy szándékosan provokálnak.
  • sanyicks
    #32
    igen úgy ártatlanul. Ugyanis az emberek mozognak, és nem függesztik fel az életüket egy tüntetés 3km-es körzetében...
  • Rotyoka
    #31
    Az érdekes, hogy ott 1 baszott nagy tüntetés, és ők nem veszik észre...
  • szlovákiai hun
    #30
    Mond, te ennyire buta vagy? Nem jött elő a hozzászólásokból, hogy olyanokat is elpüföltek, akik rozshelyen voltak rossz időben, azon a téren lakókat is, kik tárgyaikat/üzleteiket nézték/ellenőrizték, meg turistákat is elpüföltek, kiknek semmi közük nem volt a tüntetéshez, csak rossz helyen voltak rossz időben! Remélem így már felfogtad azzal a nagy liberális agyaddal!
  • kzoard
    #29
    Hagyjad, csak a gyerekes perverzióját éli ki abban, hogy mások alá adja a lovat.
  • Tetsuo
    #28
    Termeszetesen voltak onkenyes randalirozok, akik eleve keresik az ilyen lehetoseget es termeszetesen nem kell egyetertened a tunteto emberekkel, viszont az O velemenyuket is el kene fogadnod, ugyanis tobbnyire nem randalirozokbol allt a tomeg, hanem olyanokbol kb 16-80 eves korig, akik nem ertettek egyet a kormany intezkedeseivel.
    Ha ott lettem volna en is tuntettem volna, de nem dobtam volna be egy kirakatot sem, mi olyan hihetetlen ezen?!

    Azert erdekesek vagytok.. mar nem tagadod, hogy lottek a rendorok, mar azt allitod jogos volt.. persze, fejmagassagban es persze,
    azert nyugdijaztak Vago Laszlo ornagyot.
    Hol van ilyenkor a nagy liberalis szellem? A mindenki jogaiert kuzdes? A 3. videon pontosan lehet latni, hogy a sracot a kapuban eppen ott talaltak, azert kapott. Tobben voltak, akik (bar hihetetlen szamodra), de arrafele laktak es bevasaroltak, vagy csak hazaertek munkabol volt, aki a kocsijat ment le megnezni es lecsuktak elozetesbe.
    Van ismerosom, aki a fenti lakasokbol nezte vegig es pl. nem mert kilepni az utcara. O tette jol, igen.
    Ezek a kiragadott reszletek? Es amit a fobb televiziok leadtak, azok mik? Az a teljes egesz? Ezek a reszletek meg sincsenek benne.

    1. En is elitelem a vandalizmust. 2. Persze van rendori tulkapas, de azt nem a kozrendor talalja ki, hogy egy barbol zavarjanak ki mindenkit, aki ott szorakozik es ussek oket, ahol erik.. 3. A fosodru media errol a tulkapasrol kussol, ami jelzi, hogy vmi nincs rendeben ebben a fene nagy "demokraciaban".


    Az a baj az elvtarsaiddal, hogy kettosmerce szerint vedik az emberek jogait.. valahogy mindig a sullyedo nemzetunk ellen.


  • Ferrer
    #27
    Ahogy Vona Gábor mondaná, "ez egy kiragadott mondat" - illetve mozzanat.. 1-2 percből nem hiszem, hogy nagy érvényű következtetéseket lehetne levonni. Viszonylag kevés esetben szabad a rendőröknek erőszakot alkalmazniuk (ezt tanítják a főiskolán is), de EZ pont egy ilyen eset. Talán nem csak azt kell nézni, ahogy a rendőrök intézkedtek, hanem amit a (be nem jelentett) tüntetők műveltek. És az, hogy valaki tök ártatlanul ott lóbélcolt? Ugyan hagyjuk már, ezt te se gondolod komolyan szerintem :)
  • Rotyoka
    #26
    amíg más értékeit károsítják addig tőlem agyon is lőhetik őket.
    Ha egy faszkalap felgyújtaná az autómat, mert őt tüntet, az biztos hogy az első sarkon halálra verném, vagyis legalábbis megkínoznám rendesen.
  • Tetsuo
    #25
    1. video (rendor brutalitas)

    2. video (puskaval)

    3. video (Vaci utca)

    Vmelyik szorakozohelyrol is kizavarnak mindenkit ugy, hogy gumibottal verik oket, a videot nem talalom, majd vki beszurja.

    Vak embert dobtak ki az utcara a Blaha sorozobol, majd tobbszor meglottek gumilovedekkel. Errol es pl. kifolyt szemekrol sok foto fellelheto, csak az nem hiszi el, aki agymosott barom..
  • Ferrer
    #24
    Na, megjött a másik divatnáci :)
    Elmondom, hogy ilyen esetek nem történhettek meg, ezeket olyan emberek találták ki, akik akkora gerinccel rendelkeznek, hogy másokra (esetünkben a rendőrségre) akarják terelni a felelősséget a balhé miatt, amit ők csináltak. Éppen ezért a mindenkori (nem agymosott) liberálisnak semmi oka nincs elhinni ezeket.
  • Tetsuo
    #23
    Nagyon el vagy tevedve. Alapveto fogalmakkal sem vagy tisztaban mint pl. demokracia. Nyilvanvalo dolgokat nem veszel eszre, mert fontosabb a liberalista mantra..

    Mint "liberalista" mond mar meg nekem, akinek kilottek a szemet az megerdemelte? Az fradista huligan volt amugyis? Aki a Vaci utcan lakott es a kapu elott szarra vertek gumibottal a rendorok, az naci szelsoseges?
  • Ferrer
    #22
    Ez így, ebben a formában nem igaz. Nem mondtam sehol ilyeneket..
  • Rotyoka
    #21
    mennyi nyomorék él mo-on istenem....
  • sanyicks
    #20
    Amúgy te jó párszor leszögezted a hozzászólásaidban: aki lázad a hatalom ellen az szélsőséges, és el kell tiporni (a szabadságharcosok mind ezt tették).

    A másik alapelved meg: aki nem hiszi el amit az aktuális hatalmon lévők mondanak, az hülye konteohívő.

    Ez után egy másik topikban benyögtél egy ilyet: "Ferrer: A Holdraszállás már a maga idejében is szar film volt." :DD
  • sanyicks
    #19
    A kuruc info szerkesztő pszichológusok? Ezt nem tudtam, bár nem mintha érdekelt volna.

    Ne hasonlítsuk össze ja. Nem is volt szó fradista huligánokról amíg be nem nyögted...

    "Viszont nem az anarchisták balhéznak mostanában tömegesen."

    Hanem kik? Mintha szélső balos szervezetek küldözgetnének levélbombákat görögországban. Franciaországban is ők borogatnak. Magyarországon meg 2006-óta nem volt semmi balhé(az is csak sima huligánbalhé volt akik mindenbe benne lettek volna, akár a kommunizmus visszaállításának kísérletében is. Csak a cigányok szokásos lincspróbálkozásai, és rivális cigány családok közötti balhék), főleg nem náczyrászistáá balhé. Náczyrászistááá balhé 1945-ben volt utoljára.
  • Zoliz
    #18
    Kóka, Horváth Ágnes és Lendvai Ildikó hackeli a fideszportált :D
    Bár ők már kicsit kinvénhedtek, de el tudom róluk képzelni...
  • Ferrer
    #17
    Azért ne hasonlítsuk már össze a szabadságharcosokat a fradista huligánokkal, akik egyértelműen saját beteges hajlamaikat akarják kiélni a "közérdek" mögé bújva :D Ti. a szabadság és az egyenlőség minden demokratikus állam alapelvei közé kell, hogy tartozzon, de csak addig, ameddig ez nem sérti mások szabadságjogait. Mikor mondtam, hogy nincsen szélsőbal? Viszont nem az anarchisták balhéznak mostanában tömegesen.

    "Bár a pszichológusok tuti tudják hogy hogy hívják ezt a rendellenességet amikor mindenhol az ember a képzelt ellenségét látja..."
    A kurucinfó szerkesztői biztos tudják.
  • sanyicks
    #16
    Azért vicces hogy ferrernek a könnygáz és a rendőrterrorról mindig a 2006 október jut az eszében, holott kb a 60-as évektől kezdve a világon mindenhol így oszlatnak, pl legutóbb franciaországban, vagy görögországban, és kb minden héten valahol. De ő él a kis világában. De hát mit is várhatunk egy olyan embertől aki szerint Rákóczi-ék szélsőséges (náczik mert ugye szélsőséges csak náczy lehet szélső balos nincs az kamu :D), Petőfiék is, az '56-os forradalmárok is, a '68 as forradalmár csehek is, sőt a berlini falat is szélsőséges náczyrászistáá csőcselék bontotta le. Mert szerinte akinek nem tetszik a hatalom és felemeli a hangját, az náczy rászistá, még akkor is ha nem :)

    Normális ember meg sajnos soha nem tudja megérteni az ilyen gondolkodást, hogy a visa, paypal, és mastercard bénításnak hol van köze a nácikhoz. Bár a pszichológusok tuti tudják hogy hogy hívják ezt a rendellenességet amikor mindenhol az ember a képzelt ellenségét látja... Valami paranoia vagy mi a neve? :D
  • sanyicks
    #15
    Te biztos ismered mindenki baráti körét :D
  • Narxis
    #14
    Szerintem ez inkább jó nekik, egy komolyabb utcai tüntetés vezető hír mindenhol mert látványosabb mint az ha ideig-óráig megbénítanak néhány honlapot. Ráadásul így az a tudat él a netes lázadókban, hogy véleményt nyilváníthattak, míg ha az utcán kapnak 1-2 pofont 2 könnygázfüst között akkor garantáltan rossz véleménnyel lesznek a mindenkori kormányról.
  • Crane
    #13
    Amennyiben szakszerűnek lehet nevezni a rang és azonosító jelzés nélküli, teleszkópos ólombottal való ütlegelést, akkor minden kétséget kizárólag az volt. Probléma ezzel csupán az, hogy így a rendőrség is a huligánok szintjére süllyedt. De akkor ezek szerint ez teljesen rendben van. Én kérek elnézést!

    De vissza kanyarodva a témához: Pont arra akartam rámutatni, hogy az emberek már feladták az utcai demonstrációkat, mert tök felesleges. Csak erőszak van belőle, és semmit nem erének el vele. A hatalom egyszerűen legyint.
    Most más eszközöket találtak. Pl. a DDoS támadásokat. Valószínű azért, mert hatékonynak bizonyul, és senki nem ver agyon senkit. A hatalomnak pedig komoly gondot okoz, mert egyszerűen nem lehet mit tenni ellene.
    Ez persze nem jelenti azt, hogy jól van ez így. Nincs jól.

    Az lenne jó, ha a hatalom úgy cselekedne, hogy az sz embereknek jó legyen (legalább is a nagy többségnek).
    Ha nem lennének dolgok, amiket el kell tusolni a világ elől, akkor nem lenne WikiLeaks se, mert egyszerűen nem lenne mit leleplezni, kiszivárogtatni.
    Ha az éppen aktuális kormány foglalkozott volna az ország sorsával akkor nyilván nem dühöngtek volna az emberek az utcán. Nem lett volna kit ütni.

    Na de a világ nem ilyen egyszerű. :)
  • UnnameD
    #12
    Te is náci vagy.
  • tttttom
    #11
    Nyugodt lélekkel elmennének melletted, ha te se baszogatód őket és ők se téged. :)
  • Ferrer
    #10
    A rendőrség szakszerűen járt el az októberi huligánokkal szemben. Ugyanis jogállamban élünk, ahol nem szoktak csak úgy felgyújtogatni épületeket meg utcaköveket felszedni. Az ilyenek ellen fel kell lépni, én bele se merek gondolni, mi lenne, ha nem lépnének fel kellő erővel.
  • Ferrer
    #9
    Persze hogy nem lát olyan, akinek szélsőjobbos "gondolkodókból" áll a baráti köre.
  • sanyicks
    #8
    Te láttál már bölcs, és gondolkodó szélsőliberálist? Na látod. Akkor mit vársz tőle :)
  • Crane
    #7
    Kedves Ferrer: Először is nem vagyok náci. És az sem náci, aki rossz szemmel nézi a karhatalmi szervek szakszerűtlen bevetését, mellyel ártatlan civilek jogát és testi épségét sértik. Az ilyen ember egyszerűen csak képes tovább látni az orránál.
    Másodszor: Senki fejéhez nem fogtam pisztolyt és kiáltottam azt, hogy nekem van igazam. Lefordítom neked: Nem erőltettem senkire, semmit. Utólagos engedelmeddel bátorkodtam egy nyílt fórumban közzétenni azt az ironikus gondolatot ami megfogant a fejembe a cikk olvasásakor.
    Ha te úgy érzed, hogy ezzel nem értesz egyet, vagy nem tetszik, hát lépj át rajta. Rajzolj le egy papírra, tépj szét, stb. Lényeg, hogy váljék egészségedre.
    De belenácizni a vakvilágba _szerintem_ nem bölcs dolog. ;) Szerintem!
  • Rotyoka
    #6
    és nem is akárki mint IZRAEL.
  • sanyicks
    #5
    feszültség.
  • sanyicks
    #4
    igen a náczykok már csak ilyenek. A tenoristákokkal meg a goauldokkal, meg a kutyafejű tatárokkal együtt ott figyelnek minden bokorban a szegény liberálisokra hogy megöljék őket :D
    Kár hogy nem sikerül nekik :( pedig milyen jó lenne a világ a fesztülség gerjesztése nélkül.
  • Ferrer
    #3
    "Vah! Felháborító! Hol vannak már a régi szép idők, mikor csak az utcára vonult a csőcselék. Ott aztán kedvünkre lehetett őket ütni-verni, könnygázzal oszlatni, na és persze magasról lesz*rni a problémájukat."

    Úgy látszik, a nácik mindenhol próbálják másokra erőltetni az "álláspontjukat"..
  • Crane
    #2
    Látom lelki szemim előtt, ahogy dühöngenek az öltönyösök:

    "Vah! Felháborító! Hol vannak már a régi szép idők, mikor csak az utcára vonult a csőcselék. Ott aztán kedvünkre lehetett őket ütni-verni, könnygázzal oszlatni, na és persze magasról lesz*rni a problémájukat.
    De most hová fajult a világ?! Taknyos tizenévesek a meleg szobában ücsörögve áthúzzák a hatalom terveit! Vahh!"
  • morden
    #1
    " Stuxnetben rejlő potenciális károkozási erőtől tartani kell, miként attól is, hogy a programot terroristák vagy más nemzetek használják fel" Hahó már felhasználták ezt a vírust atomlétesítmény ellen.