Az Avatar ismét nézhető IMAX-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gratulálok, észrevetted a lényeget!

winnie: nem láttam túl sok imax filmet IMAX-ben, pl az everestet sem, de amiket igen, nem igazán tetszettek. Az ûrállomásost meg a t-rexeset láttam, egyik se volt annyira jó a képi világában mint akár a U2 3D vagy az Avatar. Egyébként a U2 tudtommal IMAXel lett forgatva, nem tudom, hogy mi a bajotok vele.
Egyébként meg az új star trek qrva jó, de csak rendes moziban láttam eddig meg otthon... Egyébként itt imax alatt mindenki az imax 3d-t érti, vagy mindegyik imax-re forgatott filmet?
Tinman
Talán hallgassuk meg az illetékest is, mielõtt egy írástudatlant protezsálsz.

Látom, hogy tudsz ÍRNI, csak magyarul még nem megy túl fényesen. Gyakorold, szívesen segítünk.

"Írók" helyett legközelebb "írok".

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"Jah, imaxben eddig a U2 3D és az Avatar volt a két legjobb film, ha ti ilyen T-rex vissza a... szarokat akartok nézni, csak hajrá"

nézz meg egy valódi imax-filmet és akkkor el fogod felejteni az avatart, a u2-t meg fõleg. még jó, hogy nem a star trek a kedvenc imax-filmed.

részemrõl a legjobb imax-film még mindig az everest. nyilván azért, mert az volt az elsõ, és az úgy szenzációs, hogy mindenféle 3d-s gimmick sem kell.
a,angol billentyûzetrõl írók: árvíztûrõ tükörfúrógép
b,"kint" is lehet magyarul írni
c,angol oprendszeren is van magyar kiosztás
Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy te csak ne gratulálgass.

Jah, imaxben eddig a U2 3D és az Avatar volt a két legjobb film, ha ti ilyen T-rex vissza a... szarokat akartok nézni, csak hajrá😄
Tinman
Erre leírod az "amúgy" és a "cikkíró" szót ékezet nélkül... gratulálok.

Egyébként:

a, Gamer billentyûzete van, abból a csúcsok only angol kiosztásúak.
b, Kintrõl ír.
c, Angol op. rendszere van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

....ugyanazért nem érted miért fikázzuk a cikkirót, amiért nem találod az ékezetes betûket a billentyûzeten, de nem baj a lényeg amugy is a BMW <#crazya>
Tinman
<#eljen><#eljen><#eljen>

Mar bocsanat:
Mi a fas-ert kell alandoan bas...atni a cikkirot, ha nem tetszik ne itt olvasgass ha a film nem jott be akkor meg ne nezd meg ujra, ennyi!
Csak azert kattintgatni, hogy beirj vmi fas...agot hat az kulturara vall.
Bocs megegyszer akire nem vontkozik, de mar unalmas a sok fikazo kis p.....

Vágom hogy mit akarsz mondani.
Csak arra akartam rávilágítani hogy közel se a filmes rész az sg-én a legnépszerûbb és még kevésbé az avataros cikkek annak ellenére hogy nem rég volt egy cikk szerintem te is emlékszel rá hogy kiszivárgott... marhaság.
m minnifield
tökmindegy, az sg a kattintásra megy, bedob egy témát, rákattintasz, az sg él. de csak azért rámenni egy cikkre, hogy olyat benyögjön valaki, hogy "ezt pénzért csinálod" meg " csak a kattintásszám meg a hozzászólásszám a lényeg", egy nem is tudom mi...paradoxon? vagy franctudja milyen nevet lehet találni ennek a jelenségenk. hasonlóra írtam már korábban, hogy ha valaki pofándob egy marék szarral, és te odatartod az arcodat a legközelebbi alkalommal, akkor te vagy a hülye.(mármint most nem te, a sértõdés elkerülése miatt csak úgy általánosan értem)

El vagy tévedve ha azt hiszed hogy a filmes rész az sg-én a legolvasottabb vagy hogy arra kattintanak rá a legtöbben a tudományos cikkeknél több száz hozzászólás se ritka egyszerûben kifejezve többet is kattintanak rá.
"Annyi jó Imax-os film van
"IMAX egy jó ....valami igazi 3D-s jó film nincs a tarsolyba?"

Akkor most van vagy nincs nem értem?

Ha meg akaod nézni IMAXba vedd meg és lehet a következõ része már 3D-s lesz😄
Vikike, mennyit kapsz egy avatáros cikkért? ha csak egy ezrest, már akkor is minimum milliomos vagy. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

jaspercry
Ha egy kaki film van,és ha nem megy be rá senk,i minek elõvenni egy másik kakit?(sory ha valakit megbátok,de tron is gyenge amcsi hallivoodu,és a Pocahontas zaz zûrbe is)
Annyi jó Imax-os film van csak HYPE-ot kellene hozzá igazítani...
IMAX egy jó National G,vagy Discovery,ûrös-cápás-hegymászos-vagy valami igazi 3D-s jó film nincs a tarsolyba?
Annyi jót töltök le ,de úgy megnéznem Imax-be is

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

Pár hisztis picsa véleménye nem hiszem, hogy bárhol is számítana. Mármint Több ezerhez képest 5-10 fórumozó véleménye.

Nézd meg, most volt James Cameronos hír Avatar nélkül és még oda is bementek az Avatarutálók fújavatározni, pedig más volt a táma.
Atkamon
És persze ezzel csak azt érik el, hogy Viktor lesz kb a legolvasottabb cikkíró az SG-n, ezért csak egyre több és több hírt fog írni 😊 A vélemények meg nem számítanak, csak a cikkre kattintások száma 😊

m minnifield
semmit. nem szeretik az avatart, de minden cikket elolvasnak róla, még várják is, pláne bíztatják a szerzõt, hogy írjon még. az meg röhög a markába a sok marhán, hogy egy szóra beindulnak mint egy palesztin terroristasejt.<#hawaii>

Na, nekem pont kapóra jön - nemrég néztem meg otthon, torrent moziban, és az asszonnyal úgy gondoltuk, elmennénk megnézni 3Dben.

Ez most jelent valami különöset?

"IMAX-formátumra konvertálva. (James Cameron természetesen nem IMAX-kamerákkal forgatott.) "

Most ez jó vagy rossz vagy mi van?

Piszkos  Fred
De szapuljátok szerencsétlen Viktort 😄 Valaki világosítson már fel hogy mit vétett 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Szekeres Viktornál egy dolgot utállok jobban és az az Avatar, de most nem kell fikázni, mert ez tényleg olyan hír ami érdekes, és egyben mutatja milyen szánalmas a magyar mozi szféra

Na megint el telet egy hét itt az új avatar cikk hurrá <#levele>
Fresh Duke
Mikor elõször láttam ezt a hírt, akkor mintha más lett volna a címe... Lehet módosította a ****kalapja, csak hogy többen megnézzék, és commenteljenek. 😊

Oh, most én is írtam egyet... No, akkor viszont hozzáfûzök még annyit, hogy szerintem viki te egy nagyon undorító ember vagy, már ha lehet embernek nevezni.

A heavy cost. I pay it gladly.

Atkamon
Lol, a címbõl azért látszik, hogy tudja, miket írogatnak ide mindig az emberek 😄

nem imax kamerával...ez igaz, kifejlesztette egy jobbat a köcsögje...de gagyi😄
NEXUS6
Flémon!
<#hehe>

Ja, szerintem xarvót!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

uniu
Szekeres "Avatar" Viktor gondoskodik errõl 😊

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

pont erre gondoltam en is 😄DD

anti hero

Hálistenek hogy végre van avatáros hír. lassan már megbolondultam a hiánytól.