Szekeres Viktor

Már megint Avatart kell néznünk

Úgy tűnik, hogy a hazai közönség még IMAX-formátumban sem érdeklődik túlságosan a TRON folytatása iránt, így a hazai IMAX-mozi ismét Avatar-vetítésekkel próbál nézőket csábítani.

Több mint egy évvel a hazai mozis premiert követően ismét látható a budapesti IMAX-moziban James Cameron sikeres scifije, az Avatar. A Cinema City Arénában pénteken 22:15-től, hétvégén 11:30-tól, míg hétfőtől szerdáig 10:15-től nézheti meg a filmet az, aki még nem látta IMAX-formátumra konvertálva. (James Cameron természetesen nem IMAX-kamerákkal forgatott.)


Az Arénában található Cinema City lépése természetesen arra utal, hogy a közelmúltban az IMAX-ben is bemutatott filmek közel sem arattak akkora sikert, hogy több héten át megtöltsék a termeket. Jelenleg a TRON: Örökség IMAX-változatát láthatják az érdeklődők a nagy vásznon, valamint a régi, IMAX-dokumentumfilmek iránti nosztalgiából még a valóban IMAX-kamerákkal forgatott Múmiák 3D - A Fáraók titkai is megnézhető olykor napi egy előadásban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • solti #29
    gratulálok, észrevetted a lényeget!

    winnie: nem láttam túl sok imax filmet IMAX-ben, pl az everestet sem, de amiket igen, nem igazán tetszettek. Az űrállomásost meg a t-rexeset láttam, egyik se volt annyira jó a képi világában mint akár a U2 3D vagy az Avatar. Egyébként a U2 tudtommal IMAXel lett forgatva, nem tudom, hogy mi a bajotok vele.
    Egyébként meg az új star trek qrva jó, de csak rendes moziban láttam eddig meg otthon... Egyébként itt imax alatt mindenki az imax 3d-t érti, vagy mindegyik imax-re forgatott filmet?
  • Tinman #28
    Talán hallgassuk meg az illetékest is, mielőtt egy írástudatlant protezsálsz.

    Látom, hogy tudsz ÍRNI, csak magyarul még nem megy túl fényesen. Gyakorold, szívesen segítünk.

    "Írók" helyett legközelebb "írok".
  • winnie #27
    "Jah, imaxben eddig a U2 3D és az Avatar volt a két legjobb film, ha ti ilyen T-rex vissza a... szarokat akartok nézni, csak hajrá"

    nézz meg egy valódi imax-filmet és akkkor el fogod felejteni az avatart, a u2-t meg főleg. még jó, hogy nem a star trek a kedvenc imax-filmed.

    részemről a legjobb imax-film még mindig az everest. nyilván azért, mert az volt az első, és az úgy szenzációs, hogy mindenféle 3d-s gimmick sem kell.
  • solti #26
    a,angol billentyűzetről írók: árvíztűrő tükörfúrógép
    b,"kint" is lehet magyarul írni
    c,angol oprendszeren is van magyar kiosztás
    Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy te csak ne gratulálgass.

    Jah, imaxben eddig a U2 3D és az Avatar volt a két legjobb film, ha ti ilyen T-rex vissza a... szarokat akartok nézni, csak hajrá:D
  • Tinman #25
    Erre leírod az "amúgy" és a "cikkíró" szót ékezet nélkül... gratulálok.

    Egyébként:

    a, Gamer billentyűzete van, abból a csúcsok only angol kiosztásúak.
    b, Kintről ír.
    c, Angol op. rendszere van.
  • Merces #24
    ....ugyanazért nem érted miért fikázzuk a cikkirót, amiért nem találod az ékezetes betűket a billentyűzeten, de nem baj a lényeg amugy is a BMW
  • Tinman #23
  • bmw #22
    Mar bocsanat:
    Mi a fas-ert kell alandoan bas...atni a cikkirot, ha nem tetszik ne itt olvasgass ha a film nem jott be akkor meg ne nezd meg ujra, ennyi!
    Csak azert kattintgatni, hogy beirj vmi fas...agot hat az kulturara vall.
    Bocs megegyszer akire nem vontkozik, de mar unalmas a sok fikazo kis p.....

  • Mat666 #21
    Vágom hogy mit akarsz mondani.
    Csak arra akartam rávilágítani hogy közel se a filmes rész az sg-én a legnépszerűbb és még kevésbé az avataros cikkek annak ellenére hogy nem rég volt egy cikk szerintem te is emlékszel rá hogy kiszivárgott... marhaság.
  • m minnifield #20
    tökmindegy, az sg a kattintásra megy, bedob egy témát, rákattintasz, az sg él. de csak azért rámenni egy cikkre, hogy olyat benyögjön valaki, hogy "ezt pénzért csinálod" meg " csak a kattintásszám meg a hozzászólásszám a lényeg", egy nem is tudom mi...paradoxon? vagy franctudja milyen nevet lehet találni ennek a jelenségenk. hasonlóra írtam már korábban, hogy ha valaki pofándob egy marék szarral, és te odatartod az arcodat a legközelebbi alkalommal, akkor te vagy a hülye.(mármint most nem te, a sértődés elkerülése miatt csak úgy általánosan értem)