29
  • solti
    gratulálok, észrevetted a lényeget!

winnie: nem láttam túl sok imax filmet IMAX-ben, pl az everestet sem, de amiket igen, nem igazán tetszettek. Az űrállomásost meg a t-rexeset láttam, egyik se volt annyira jó a képi világában mint akár a U2 3D vagy az Avatar. Egyébként a U2 tudtommal IMAXel lett forgatva, nem tudom, hogy mi a bajotok vele.
    Egyébként meg az új star trek qrva jó, de csak rendes moziban láttam eddig meg otthon... Egyébként itt imax alatt mindenki az imax 3d-t érti, vagy mindegyik imax-re forgatott filmet?
  • Tinman #28
    Talán hallgassuk meg az illetékest is, mielőtt egy írástudatlant protezsálsz.

Látom, hogy tudsz ÍRNI, csak magyarul még nem megy túl fényesen. Gyakorold, szívesen segítünk.

"Írók" helyett legközelebb "írok".
  • winnie
    "Jah, imaxben eddig a U2 3D és az Avatar volt a két legjobb film, ha ti ilyen T-rex vissza a... szarokat akartok nézni, csak hajrá"

nézz meg egy valódi imax-filmet és akkkor el fogod felejteni az avatart, a u2-t meg főleg. még jó, hogy nem a star trek a kedvenc imax-filmed.

részemről a legjobb imax-film még mindig az everest. nyilván azért, mert az volt az első, és az úgy szenzációs, hogy mindenféle 3d-s gimmick sem kell.
  • solti
    a,angol billentyűzetről írók: árvíztűrő tükörfúrógép
    b,"kint" is lehet magyarul írni
    c,angol oprendszeren is van magyar kiosztás
    Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy te csak ne gratulálgass.

Jah, imaxben eddig a U2 3D és az Avatar volt a két legjobb film, ha ti ilyen T-rex vissza a... szarokat akartok nézni, csak hajrá:D
  • Tinman #25
    Erre leírod az "amúgy" és a "cikkíró" szót ékezet nélkül... gratulálok.

Egyébként:

a, Gamer billentyűzete van, abból a csúcsok only angol kiosztásúak.
    b, Kintről ír.
    c, Angol op. rendszere van.
  • Merces
    ....ugyanazért nem érted miért fikázzuk a cikkirót, amiért nem találod az ékezetes betűket a billentyűzeten, de nem baj a lényeg amugy is a BMW
  • Tinman #23
  • bmw
    Mar bocsanat:
    Mi a fas-ert kell alandoan bas...atni a cikkirot, ha nem tetszik ne itt olvasgass ha a film nem jott be akkor meg ne nezd meg ujra, ennyi!
    Csak azert kattintgatni, hogy beirj vmi fas...agot hat az kulturara vall.
    Bocs megegyszer akire nem vontkozik, de mar unalmas a sok fikazo kis p.....

• Mat666
    Vágom hogy mit akarsz mondani.
    Csak arra akartam rávilágítani hogy közel se a filmes rész az sg-én a legnépszerűbb és még kevésbé az avataros cikkek annak ellenére hogy nem rég volt egy cikk szerintem te is emlékszel rá hogy kiszivárgott... marhaság.
  • m minnifield
    tökmindegy, az sg a kattintásra megy, bedob egy témát, rákattintasz, az sg él. de csak azért rámenni egy cikkre, hogy olyat benyögjön valaki, hogy "ezt pénzért csinálod" meg " csak a kattintásszám meg a hozzászólásszám a lényeg", egy nem is tudom mi...paradoxon? vagy franctudja milyen nevet lehet találni ennek a jelenségenk. hasonlóra írtam már korábban, hogy ha valaki pofándob egy marék szarral, és te odatartod az arcodat a legközelebbi alkalommal, akkor te vagy a hülye.(mármint most nem te, a sértődés elkerülése miatt csak úgy általánosan értem)
  • Mat666
    El vagy tévedve ha azt hiszed hogy a filmes rész az sg-én a legolvasottabb vagy hogy arra kattintanak rá a legtöbben a tudományos cikkeknél több száz hozzászólás se ritka egyszerűben kifejezve többet is kattintanak rá.
  • morden
    "Annyi jó Imax-os film van
    "IMAX egy jó ....valami igazi 3D-s jó film nincs a tarsolyba?"

Akkor most van vagy nincs nem értem?

Ha meg akaod nézni IMAXba vedd meg és lehet a következő része már 3D-s lesz:D
  • EnxTheOne
    Vikike, mennyit kapsz egy avatáros cikkért? ha csak egy ezrest, már akkor is minimum milliomos vagy. :D
  • jaspercry
    Ha egy kaki film van,és ha nem megy be rá senk,i minek elővenni egy másik kakit?(sory ha valakit megbátok,de tron is gyenge amcsi hallivoodu,és a Pocahontas zaz zűrbe is)
    Annyi jó Imax-os film van csak HYPE-ot kellene hozzá igazítani...
    IMAX egy jó National G,vagy Discovery,űrös-cápás-hegymászos-vagy valami igazi 3D-s jó film nincs a tarsolyba?
    Annyi jót töltök le ,de úgy megnéznem Imax-be is
  • kalapos01
    Pár hisztis picsa véleménye nem hiszem, hogy bárhol is számítana. Mármint Több ezerhez képest 5-10 fórumozó véleménye.

Nézd meg, most volt James Cameronos hír Avatar nélkül és még oda is bementek az Avatarutálók fújavatározni, pedig más volt a táma.
  • Atkamon
    És persze ezzel csak azt érik el, hogy Viktor lesz kb a legolvasottabb cikkíró az SG-n, ezért csak egyre több és több hírt fog írni :) A vélemények meg nem számítanak, csak a cikkre kattintások száma :)
  • m minnifield
    semmit. nem szeretik az avatart, de minden cikket elolvasnak róla, még várják is, pláne bíztatják a szerzőt, hogy írjon még. az meg röhög a markába a sok marhán, hogy egy szóra beindulnak mint egy palesztin terroristasejt.
  • lammaer
    Na, nekem pont kapóra jön - nemrég néztem meg otthon, torrent moziban, és az asszonnyal úgy gondoltuk, elmennénk megnézni 3Dben.

Ez most jelent valami különöset?

"IMAX-formátumra konvertálva. (James Cameron természetesen nem IMAX-kamerákkal forgatott.) "

Most ez jó vagy rossz vagy mi van?
  • Piszkos  Fred
    De szapuljátok szerencsétlen Viktort :D Valaki világosítson már fel hogy mit vétett :D
  • Rotyoka
    Szekeres Viktornál egy dolgot utállok jobban és az az Avatar, de most nem kell fikázni, mert ez tényleg olyan hír ami érdekes, és egyben mutatja milyen szánalmas a magyar mozi szféra
  • Mat666
    Na megint el telet egy hét itt az új avatar cikk hurrá
  • Fresh Duke
    Mikor először láttam ezt a hírt, akkor mintha más lett volna a címe... Lehet módosította a ****kalapja, csak hogy többen megnézzék, és commenteljenek. :)

Oh, most én is írtam egyet... No, akkor viszont hozzáfűzök még annyit, hogy szerintem viki te egy nagyon undorító ember vagy, már ha lehet embernek nevezni.
  • Atkamon
    Lol, a címből azért látszik, hogy tudja, miket írogatnak ide mindig az emberek :D
  • solti
    nem imax kamerával...ez igaz, kifejlesztette egy jobbat a köcsögje...de gagyi:D
  • NEXUS6
    Flémon!

Ja, szerintem xarvót!
  • uniu
    Szekeres "Avatar" Viktor gondoskodik erről :)
  • Bhalage
    pont erre gondoltam en is :DDD
  • Nailyenugysincs
    Hálistenek hogy végre van avatáros hír. lassan már megbolondultam a hiánytól.