20
-
KP27 #20 Az első rész minden idők legjobb gaméja nekem. Mass Effectek csak utána jönnek. A második rész minden idők legnagyobb csalódása. Aztán a Project SnowBlind se volt egy nagy eresztés, amit amolyan titkolt DX3-nak szántak. Remélem ez most jól fog sikerülni. -
Justil #19 ehh, vajh miert van olyan erzesem, hogy felrakom, majd 1-2 ora jatek utan uninstall, es inkabb eloveszem az elso reszt? -
opeca #18 Szerintem a 25 óra teljesen elfogadható a jelenlegi 6-8 órás akciójátékokhoz képest.
Meg felnyomhatjátok egyből hardcore-ra aztán akkor lesz 100 óra. -
funkyman #17 Ez a 25 óra elég jól hangzik a mai átlag 4-5 órás akciójátékok esetében. -
Kalman11 #16 Hát remélem a legkönnyebb nehézségen 25 óra, mert az első rész hardon volt vagy 200 óra sztem -
Evoluti0N #15 gombabácsi az ügyeletes Mass Effect fikagép. -
Hans von Luck #14
Milyen igaz... -
Bhalage #13 25ora, na basszak meg a k anyjukat :D
de legalabb nem 4 v 8 :D ma mar ennek is orulni kell.
- megmondom oszinten a xbox (de)generaciot erzem felelosnek, persze vannak k jo jatekok, amiket nem kell elbonyolitani, de en egy deus exet kicsit hosszabb tortenet vonalra tennem volna. more conspiracy !!! -
Blackeagle13 #12 asas -
nessboth #11 Ezt még én is boncolgatom ezt a mondatot!
1.egyes térkép doom
2., Modern warfare 2 -
#10 "A casual játékosok a 'megyek előre folyosóról folyosóra' játékmenetet alkalmazták - egy ideig. Aztán, mikor feltűnik nekik, hogy mekkora szabadságuk van, váltanak és sokkal kreatívabbak lesznek."
Értem.
-
wednes #9 Ha végig tudod játszani angolul (mert van választás lehetősége) akkor miért zavarna, ha lenne hozzá magyar felirat? Egyébként nem lesz az tény. -
#8 32 vagyok lassan... durván várós, csak ez a 25 óra tűnik lelohasztónak, de ha 2x annyi, akkor se vagyok elégedett. -
Wittgen #7 Én pl 30 éves vagyok, és mivel a DE első két részét annak idején elég jó játéknak tartottam, most is bepróbálom, függetlenül attól, hogy nem vagyok már gémernek nevezhető a heti 2-3 órás játékidőmmel :) -
HENCIG #6 Mennyi idősek azok az emberek akik ezt játszák?
Csak úgy kíváncsi lennék.... -
Kalman11 #5 Biztos, hogy nem játszott vele, mert az első része nagyon jó lett, de még csak érzelmes jelenet sincs benne. Remélem hogy lesz multija, de ha nem, akkor sem baj, mert az [FGS] elkészíti a pályákat belőle az első részhez :) -
fkomment #4 gombabácsi: Mi az hogy ez is?? Játszottál már valaha DEUS EX -szel?
Jason: Remélem nem magyarul adják ki.. Én mindenképpen angolul fogom végigjátszani.
bino: Már én is várom! :D -
bino512 #3 várós:D -
#2 Magyarul adják ki? -
gombabácsi #1 lesz benne valami igazi scifi is, vagy ez is csak szappaopera jellegű lesz?