25 órás játékidőt kínál a Deus Ex: Human Revolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ rész minden idõk legjobb gaméja nekem. Mass Effectek csak utána jönnek. A második rész minden idõk legnagyobb csalódása. Aztán a Project SnowBlind se volt egy nagy eresztés, amit amolyan titkolt DX3-nak szántak. Remélem ez most jól fog sikerülni.
ehh, vajh miert van olyan erzesem, hogy felrakom, majd 1-2 ora jatek utan uninstall, es inkabb eloveszem az elso reszt? <#beka2>#beka2>
Szerintem a 25 óra teljesen elfogadható a jelenlegi 6-8 órás akciójátékokhoz képest.
Meg felnyomhatjátok egybõl hardcore-ra aztán akkor lesz 100 óra.
Meg felnyomhatjátok egybõl hardcore-ra aztán akkor lesz 100 óra.
Ez a 25 óra elég jól hangzik a mai átlag 4-5 órás akciójátékok esetében.
Hát remélem a legkönnyebb nehézségen 25 óra, mert az elsõ rész hardon volt vagy 200 óra sztem
gombabácsi az ügyeletes Mass Effect fikagép.
<#smile>#smile>
Milyen igaz...
Milyen igaz...
25ora, na basszak meg a k anyjukat 😄
de legalabb nem 4 v 8 😄 ma mar ennek is orulni kell.
- megmondom oszinten a xbox (de)generaciot erzem felelosnek, persze vannak k jo jatekok, amiket nem kell elbonyolitani, de en egy deus exet kicsit hosszabb tortenet vonalra tennem volna. more conspiracy !!!
de legalabb nem 4 v 8 😄 ma mar ennek is orulni kell.
- megmondom oszinten a xbox (de)generaciot erzem felelosnek, persze vannak k jo jatekok, amiket nem kell elbonyolitani, de en egy deus exet kicsit hosszabb tortenet vonalra tennem volna. more conspiracy !!!
anti hero
asas
Ezt még én is boncolgatom ezt a mondatot!
1.egyes térkép doom
2., Modern warfare 2
1.egyes térkép doom
2., Modern warfare 2
"A casual játékosok a 'megyek elõre folyosóról folyosóra' játékmenetet alkalmazták - egy ideig. Aztán, mikor feltûnik nekik, hogy mekkora szabadságuk van, váltanak és sokkal kreatívabbak lesznek."
Értem.

Értem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha végig tudod játszani angolul (mert van választás lehetõsége) akkor miért zavarna, ha lenne hozzá magyar felirat? Egyébként nem lesz az tény.
32 vagyok lassan... durván várós, csak ez a 25 óra tûnik lelohasztónak, de ha 2x annyi, akkor se vagyok elégedett.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én pl 30 éves vagyok, és mivel a DE elsõ két részét annak idején elég jó játéknak tartottam, most is bepróbálom, függetlenül attól, hogy nem vagyok már gémernek nevezhetõ a heti 2-3 órás játékidõmmel 😊
Mennyi idõsek azok az emberek akik ezt játszák?
Csak úgy kíváncsi lennék....
Csak úgy kíváncsi lennék....
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
Biztos, hogy nem játszott vele, mert az elsõ része nagyon jó lett, de még csak érzelmes jelenet sincs benne. Remélem hogy lesz multija, de ha nem, akkor sem baj, mert az elkészíti a pályákat belõle az elsõ részhez 😊
gombabácsi: Mi az hogy ez is?? Játszottál már valaha DEUS EX -szel?
Jason: Remélem nem magyarul adják ki.. Én mindenképpen angolul fogom végigjátszani.
bino: Már én is várom! 😄
Jason: Remélem nem magyarul adják ki.. Én mindenképpen angolul fogom végigjátszani.
bino: Már én is várom! 😄
várós😄
Magyarul adják ki?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
lesz benne valami igazi scifi is, vagy ez is csak szappaopera jellegû lesz?