20
-
sube #20 Zoliz: A való életben, ellentétbe a te életeddel, nem csak annyi információt kell befogadnia egy katonának, hogy mekkora a kill/death aránya. Pont erről regél a cikk is, hogy 10 monitort kell érdembe figyelni (amin tömény adatok futnak, nem youtube videók), továbbá másik 12 emberrel folyamatosan kommunikálni és az előljárójának is minden parancsát végrekell hajtania.
e57: Ügyvédektől tanulni probléma megoldást? Ennél nagyobb marhaságot is régen halottam. Az ügyvédek a legalja minden emberi méltóságnak, tőlük max a paragrafusok beseggelését illetve a folyékony hazudozást tudod megtanulni. Látszik nem voltál katona, az egyenruhának nem az az egyetlen funkciója, hogy beleolvadj a terepbe, nézz utána, meg fogsz lepődni.
HENCIG: FPS játék és a stressz? Ez fájt. Próbálj már meg felállni a géped elől, és kimenni az utcára és nyisd ki a szemed, próbálj meg DÖNTÉST hozni, aminek kötvetkezménye van. Felesleges erről írni, majd egyszer jobb esetben rájössz ezekre.
gondolkodjatok, olvassatok utána dolgoknak, mielőtt ilyeneket írtok. -
Zoliz #19 Szerintem is több FPS-t kéne nyomniuk, hogy amellett hogy hatékonyan gyilkolnak a HUD összes információját is szem előtt tudják tartani. Igen. Ez jó ötlet.
A legfontosabb hogy gyilkoljanak, de a legkevesebb civil áldozat mellett. -
e57 #18 Tömény csúsztatás az egész. Ha a háborúból videojátékot csinálnak akkor ez az eredmény.
Múltkor az ügyvédek szenvedtek információ áradattól. Kérdezzék meg őket, hogyan oldották meg a problémát.
Egyébként, hogy ha nap mint nap a számítógépközpontban dolgoznak, akkor miért kell terepszínű ruhában lenniük? Lehet innen tudják, hogy most melóznak, és nem egy MMO-t béta tesztelnek? -
Rotyoka #17 A mák termelés engedélyezett ill. a fegyver tartás is, csak az előállított anyag nem azt hiszem. -
vumbi #16 ? -
MacropusRufus #15 "Akkor tanulnának együtt élni a stresszel?.... "
sztem a két stressz nem ugyan az.
Próbáld ki ;) -
#14 Kezdjük talán azzal, hogy a nemzetközi hadijogban az minősül kombattánsnak, aki látható azonosító jelzéseket visel, (egyenruha, jelzések, felségjel, stb.) és fegyverét nyíltan viseli. A katona is ilyen, és arra van kiképezve, hogy másik hasonló kombattánst semlegesítsen (nem feltétlenül megöljön).
Ehhez képest a kiba drága csúcsfegyvereket, és speciális képzettségű szakállományt a nyugati országok arra használják, hogy kábítószert termesztő kecskepásztorokat hajkurásszanak a hegyekben.
Kvázi civileket, akik max valamilyen ország törvényei szerint törvénysértők, bűnözők, max. Feltéve ha pl Afganisztánban a máktermesztés és a fegyvertartás/viselés tilos. Ha engedélyezett, akkor meg mi alapján is lehet őket baxtatni? -
Zolivok #13 - -
EnxTheOne #12 Ezt akartam linkelni. :D -
EnxTheOne #11 Ha jól tudom, akkor a tálibok vagy kik, gerillásat játszanak. Lö kettöt, majd eldobja a fegyvert. Civilnek álcázzák magukat a gyávák. Meg olyasmi is rémlik, hogy láttam egy iraki videót, ahol több tucatnyi gyerek katonát képeztek. Hát hogyha választhatnék hogy kilövök pár rakétát egy olyan konvojra, akik mondjuk 70 % hogy ellenségesek, vagy ahogy hogy megtámadják a társaimat, akkor inditanám a rakétákat. :D
A katonák majd kapnak HMD-t akkor szerintetek hatékonyabbak lesznek majd?
Bocsi hogy hülyén fogalmazok, másnapos vagyok. -
kvp #10 A cikkben inkabb arrol van szo, hogy az egyre nagyobb informacio tulterheltseg miatt egyre tobb rossz dontest hoznak es ez egyre magasabb vezetokre is jellemzo. Ez azert rossz, mert igy elobb-utobb kirobbanhat egy komoly haboru, minden ok nelkul, pusztan egy felreertes miatt.
A rendszerek nem jol vannak osszerakva, a felhasznaloi felulet nem egyseges es nem a hasznalhatosagra van optimalizalva. Ezt a rendszert ha videojatek lenne, akkor iranyithatatlannak nevezne mindenki. -
HENCIG #9 Lehet, hogy több fps-t kellene nyomniuk?.....
Akkor tanulnának együtt élni a stresszel?.... -
Crane #8 Képaláírás az 1-es képhez:
- Jössz haza? Vége a melónak.
- Áh, maradok túlórázni. Van még egy afgán lakodalom. Azt elintézem, aztán megyek én is. -
syn7h37ic #7 Nem... Ez azért volt mert azt hitte a takarító, hogy a flight simulator-ozhat.
A második képen a katonalánynak pont olyan a feje, mint aki épp Wow-ozik, a háttérben a pali pedik a fészbúkot bújja. Az áldigálló ipsének pedig törölték az accountját.
Ezek nem is katonák, hanem bitzombik... -
MacropusRufus #6 lassan itt lesz a k.i.s a kóros ideg sorvadás :))
(Johnny Mnemonic) -
Rotyoka #5 Azért mert a természeti katasztrófák miatt nem lehet háborút indítani, míg egy "támadás" (maximum ön támadás), miatt lehet -
vumbi #4 H at azert ezt jol beneztetek sracok. :D (zola2000, Rotcsa). Nem arrol van szo hogy par ember hibazot mert masnaposanment melozni, vagy mert nem tanultak meg a 2*2-t, esteleg kavezgattak melo helyett.
Hanem arrol hogy az utobbi evekben kialakult amerikai gyakorlat a informacioatadasban a donteshozasban, nme veszi figyelembe hogy az emebernek veges a kapacitasa. Ergo ujra kellene tervezni az egesz rendszert. De ehelyett dutyiba rakjak azokat akiknek ezzel kell dolgozniuk.
Ez olyan mint egy szar vallalati kocsi soforjet elitelni ha balaesetet okoz, a vallalat tulajdonos helyett, aki hagyta hog fuson a kocsi.
Mellesleg meg nem tudhatog mikor jon M. o.-ra egy konfliktus. Akkor nezhetsz majd ha kilovi alolad a metrot vagy kispolszkit egy tulterhelt katona.
Uff -
Mat666 #3 Kettős mérce. -
#2 Engem csak egy apróság zavar: mikor is volt a cunami, és az a Haiti földrengés? Csak mert mindkettő 2001 után volt, és rengeteg áldozat volt, de mégis a kettőről összesen nem lehet annyit hallani mint erről a szept.11 ről, miért fontosabb az amerikai terrortámadás, mint a másik két tragédia (vagy ugyanígy miért hallani kétszer annyit a holokausztról mint a gulag/holodomor/tibet tragédiájáról együttvéve)? Tudom hogy ezek a gazdag nyugaton voltak a többi szegényebb országokban, de akkor is... -
Rotcsa #1 Nehogy hibáztassátok őket 23 ember haláláért, mert szerencsétlen amcsiknak a szeme is kifolyik a nagy munkában... kismillió azonosító-megfigyelő rendszer és mégsem tudják mi a fene van..:D