Tévésorozatokban is vannak zseniális trükkök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
scagnetti: Te híradót is így nézed, hogy közben a többieknek nyomatod, hogy ez már olvastad a neten, semmi hírértéke nincsen, család meg nem tud tõled TV-zni?
Köszönöm nem kérek a kitérõ válaszokból, miszerint nem nézed, nincs családod, és nincsen Tv-d sem, ezzel csak azt bizonyítanád, hogy nem érted, amit írtam...
Köszönöm nem kérek a kitérõ válaszokból, miszerint nem nézed, nincs családod, és nincsen Tv-d sem, ezzel csak azt bizonyítanád, hogy nem érted, amit írtam...
brtuálisan jó sorozat, csak ajánlani tudom.
én még nem láttam, de k*rvára tetszett. már megérte...<#papakacsint>#papakacsint>
Szerintem valamit benéztél. A díszletépítésben te milyen trükköt vélsz felfedezni?
Semmiféle hírértéke nincs ennek. Ezt a videót már ellõttétek korábban egy cikkben.
Semmi különleges nincs benne, azon kívül, hogy megint láthatjuk, ahogyan felépítik a díszletet.
Semmi különleges nincs benne, azon kívül, hogy megint láthatjuk, ahogyan felépítik a díszletet.
Le a kalappal, nekem elsõre nem is tûnt fel csak hogy most láttam a videót, hogy miket csináltak hozzá pluszba. Fantasztikus!
Pretty impressive...<#email>#email><#worship>#worship>
www.adamexdesign.hu