Érkezõben az Apple új kütyüi
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aham...ezt cáfold meg h még a 3g modelt se tudja verni a többi mobil igen jónagy része pedig az aztán már nem ma jött ki..és ott a 3gs..meg a 4g..most fognak jönni a több magos meg hasonló telok amik méltán vetélytársak a legujabb Iphone.nak..Edig..ezalat pár év alat többi gyártó hol volt?elmondod??ök hozták össze az egészet h most miden szaros gyártó öket utánoza...ha tetszik ha nem.ezen mi a divat meg zombiság??
nekm volt nokiám sokáig..rájuk esküdtem huhde jo..érintö képernyönél 1 szar.
Utána androidom is (galaxy 3) oda adtam öcsémnek és most 3gs-em és teljesen megvok vele elégedve.miden igényem kielégiti.kamera picit gyenge..de ilyen pilanatképre elég..egyébként meg ott a fényképezõ,sose vágok fel vele h na nézétek mivan a kezemben.nem tartom magam zombinak.
de te igen csak nagy troll vagy h "hm unatkozok flameljünk már ,jééé egy Apple téma.." <#action>#action>
nekm volt nokiám sokáig..rájuk esküdtem huhde jo..érintö képernyönél 1 szar.
Utána androidom is (galaxy 3) oda adtam öcsémnek és most 3gs-em és teljesen megvok vele elégedve.miden igényem kielégiti.kamera picit gyenge..de ilyen pilanatképre elég..egyébként meg ott a fényképezõ,sose vágok fel vele h na nézétek mivan a kezemben.nem tartom magam zombinak.
de te igen csak nagy troll vagy h "hm unatkozok flameljünk már ,jééé egy Apple téma.." <#action>#action>
www.icewebhu
"de érdekes módon szinte mindig õk az elsõk, akik úgy dobják piacra, ahogy annak lennie kell"
hát, azt tényleg csak "érdekes módon"... <#finom>#finom>
hát, azt tényleg csak "érdekes módon"... <#finom>#finom>
igen, mert a hozzád hasonló hülyék ezt a készüléket veszik meg, és a társadalmon belüli normalizációs gépezet beindul! ;) Mindenki kezében ez van: vélhetõleg jó!
Eladó szemszögébõl, ennek magasak az eladásai, ez jó. Utóbbinak igaza van, az agyfäsz embertömegnek kevésbé, de hát nah, haladunk a korral... visszafelé. :D
Eladó szemszögébõl, ennek magasak az eladásai, ez jó. Utóbbinak igaza van, az agyfäsz embertömegnek kevésbé, de hát nah, haladunk a korral... visszafelé. :D
LOL
lol
és mégis egy egész postot szántál rá! <#banplz>#banplz>
a microsim annyira kellett, hogy most nagy SD kerül ezekbe a gépekbe! :'D
Meg kell halni! <#banplz>#banplz>
Meg kell halni! <#banplz>#banplz>
most mit kell már megint rinyálni??? ha megint úgy állitják be, h forradalmi találmány készült, akkor mi a tököm lesz? aki eddig sem állt be a "szánalmas idióta zombik" közé, az emiatt be fog? nem fog. szájat jártat. "mekkora xar! mekkora fos! parasztvakitás!" és? sosem értettem: nem használja, nem szereti, kifejezetten visszataszitja ahogyan eladják, de ahelyett, h lexarná a sok "szerinte idióta" ájfon-ájpad-stb tulajdonost (akik nem mellesleg szeretik a "xarjukat", a többség biztos), inkább jártatja a szájkát/újait a billentyûzeten.
megéri? nem ostobaság?
szerintem az. ostobaság ellen pedig maguk az istenek is hiábavalóan hadakoznak...
volt ceruzás telefonom is a múltban, simán lehetett újjal is nyomkodni. a kézirást is ment rendesen. szerettem! jó volt.
most van ájfonom. ezt is szeretem. nem érdekelt hogyan adják el, nem volt szempont a vásárlásnál. telefon, zene, könyv, e-mail, egy kis böngészgetés, ha ráérek játék, stb. elsõdleges szempont: mindez egy helyen, egy zsebben!
szóval most ezért kevesebb lettem egyesek szemében? azok kik?
ez utóbbi költõi kérdés, mert nem érdekel. elõre is bocsánat, remélem senkit nem sértek vele, de csúnyábban mondva lexarom.
megéri? nem ostobaság?
szerintem az. ostobaság ellen pedig maguk az istenek is hiábavalóan hadakoznak...
volt ceruzás telefonom is a múltban, simán lehetett újjal is nyomkodni. a kézirást is ment rendesen. szerettem! jó volt.
most van ájfonom. ezt is szeretem. nem érdekelt hogyan adják el, nem volt szempont a vásárlásnál. telefon, zene, könyv, e-mail, egy kis böngészgetés, ha ráérek játék, stb. elsõdleges szempont: mindez egy helyen, egy zsebben!
szóval most ezért kevesebb lettem egyesek szemében? azok kik?
ez utóbbi költõi kérdés, mert nem érdekel. elõre is bocsánat, remélem senkit nem sértek vele, de csúnyábban mondva lexarom.
'Az iphone pedig a sima érintõs telefonok másolata, amiben annyi újdonság volt hogy rámondták hogy "reinvented"'
Azert az Apple nem tegnap csinalta az elso erintokepernyos telefonjat
http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/apple-touchscreen-phone-circa-1983
Azert az Apple nem tegnap csinalta az elso erintokepernyos telefonjat
http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/apple-touchscreen-phone-circa-1983
tehát akkor inkább ne legyen benne semmi újítás, vagy ha raknak bele kártyaolvasót, esetleg usb-t, akkor inkább sírni fogok...
És valóban... Mindenki tapsolni és éljenezni fog, és akkor hirtelen csattanásszerû váltás: az eddigi minek a memóriakártya fúj de szar az felesleges és hülye aki azt használ vagy olyan telefonja/tabletje van!!! helyett -> igen ez mindig is kellett és ez nagyon jó és az apple a legjobb és ez forradalmi újítás!!
Szánalmas idióták...
Szánalmas idióták...
"mert ha ceruzával kell nyomkodni akkor nincs értelme az érintõképernyõnek?"
van, csak kevésbé használható megoldás
"amúgy a rezisztív érintõt is lehet újjal használni, csak ceruzával jobban reagál"
pontosabban körömmel lehet, mert ujjal(nem ú) gyakorlatilag szine lehetetlen eltaláni 1 pontot
"Ez semmi egy nulla, ez csak szoftveres optimalizálást, amire bárki képes"
mégse próbálkozott vele senki, sõt, még utána pár évig sem volt képes senki még csak hasonló kezelõfelületet készíteni, pedig sorban jöttek az iphone killer telefonok
"Megint csak egy 0 szofveres fejlesztés ugyanolyan alapon mint a szifon"
Szerintem meg rohadtul nem mindegy, hogy egy szép külsõvel csúcs hardware-en windows 95-öt használok, vagy Windwos 7-et... Talán a jól optimalizált szoftver egy kicsivel fontosabb tényezõ ennél.
A zombizásra meg érdemben nem tudok reagálni, elég primitív gondolkodásról ad tanúbizonyságot.
van, csak kevésbé használható megoldás
"amúgy a rezisztív érintõt is lehet újjal használni, csak ceruzával jobban reagál"
pontosabban körömmel lehet, mert ujjal(nem ú) gyakorlatilag szine lehetetlen eltaláni 1 pontot
"Ez semmi egy nulla, ez csak szoftveres optimalizálást, amire bárki képes"
mégse próbálkozott vele senki, sõt, még utána pár évig sem volt képes senki még csak hasonló kezelõfelületet készíteni, pedig sorban jöttek az iphone killer telefonok
"Megint csak egy 0 szofveres fejlesztés ugyanolyan alapon mint a szifon"
Szerintem meg rohadtul nem mindegy, hogy egy szép külsõvel csúcs hardware-en windows 95-öt használok, vagy Windwos 7-et... Talán a jól optimalizált szoftver egy kicsivel fontosabb tényezõ ennél.
A zombizásra meg érdemben nem tudok reagálni, elég primitív gondolkodásról ad tanúbizonyságot.
Igen valóban könnyebb mindent a zombihadra fogni (amelyik ugyanúgy nem létezett elõtte), mint elismerni, hogy bár valóban nem a legeredetibb terméket dobják piacra, de érdekes módon szinte mindig õk az elsõk, akik úgy dobják piacra, ahogy annak lennie kell. Én inkább visszakérdeznék, hogy a többi cég miért nem tökéletesít egy terméket mielõtt piacra dobja? Úgyanúgy létre tudna hozni egy "zombisereget", csak hát könyebb egy félkész terméket piacra dobni mint normálisan optimalizálni....
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
De ha már így állunk. Az apple másolt, mert lemásolta azt a telefont amiben elõször volt wifi... meg azt is amiben 3g modem... meg azt is amiben színes kijelzõ, és még lehetne sorolni :D
Na ezek pl nagyobb újítások mint egy felület optimalizálás mégsem állították be forradalminak, meg "reinventednek" :D
Na ezek pl nagyobb újítások mint egy felület optimalizálás mégsem állították be forradalminak, meg "reinventednek" :D
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
mert ha ceruzával kell nyomkodni akkor nincs értelme az érintõképernyõnek? LOL
amúgy ne szórakozzál. A kapacitív érzékelõt amivel a multitács meg meg a ceruzamentesség lehetséges nem az apple fedezte fel, max az rakta bele telefonba elõször (bár tuti nem, csak ez lett széthíresztelve), és amúgy a rezisztív érintõt is lehet újjal használni, csak ceruzával jobban reagál.
"illetve ennek volt ekkora kijelzõn a leggördülékenyebb kezelõfelülete"
Ez semmi egy nulla, ez csak szoftveres optimalizálást, amire bárki képes, csak az applen kívül senki sem próbálkozott be, mert nincs zombihadseregük akik mindent megvesznek. Tehát a többi gyártó költ rá, de lehet hogy veszít. Az applenél nem veszíthet, mert mint írtam a zombik bármit megvesznek, tehát fejlesztés árát tuti kitermelik, na meg az applenak van hatalma hogy megmondja a usernek hogy neki mire van szüksége :D
"az ipad-el meg ugyanez a helyzet, hp tabletjein a desktop verzióra szánt windows futott, lassan, döcögõsen, kezelhetetlenül"
Megint csak egy 0 szofveres fejlesztés ugyanolyan alapon mint a szifon. Amúgy a 2 dolog(hp tablet is ipad) között volt pár év. A tablet is csak az applenek jöhetett be biztosan, az említett zombisereg miatt. A többi gyártó meg várt az apple hype-jára, és meglovagolta, lásd samsung, mert ha õk összehoznák ugyanezt elsõre, vagy bejönne vagy nem. Az applenek meg bejön mindig valamilyen szinten a zombik miatt.
amúgy ne szórakozzál. A kapacitív érzékelõt amivel a multitács meg meg a ceruzamentesség lehetséges nem az apple fedezte fel, max az rakta bele telefonba elõször (bár tuti nem, csak ez lett széthíresztelve), és amúgy a rezisztív érintõt is lehet újjal használni, csak ceruzával jobban reagál.
"illetve ennek volt ekkora kijelzõn a leggördülékenyebb kezelõfelülete"
Ez semmi egy nulla, ez csak szoftveres optimalizálást, amire bárki képes, csak az applen kívül senki sem próbálkozott be, mert nincs zombihadseregük akik mindent megvesznek. Tehát a többi gyártó költ rá, de lehet hogy veszít. Az applenél nem veszíthet, mert mint írtam a zombik bármit megvesznek, tehát fejlesztés árát tuti kitermelik, na meg az applenak van hatalma hogy megmondja a usernek hogy neki mire van szüksége :D
"az ipad-el meg ugyanez a helyzet, hp tabletjein a desktop verzióra szánt windows futott, lassan, döcögõsen, kezelhetetlenül"
Megint csak egy 0 szofveres fejlesztés ugyanolyan alapon mint a szifon. Amúgy a 2 dolog(hp tablet is ipad) között volt pár év. A tablet is csak az applenek jöhetett be biztosan, az említett zombisereg miatt. A többi gyártó meg várt az apple hype-jára, és meglovagolta, lásd samsung, mert ha õk összehoznák ugyanezt elsõre, vagy bejönne vagy nem. Az applenek meg bejön mindig valamilyen szinten a zombik miatt.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
ennyi..csak vannak akik nem olvasnak utána vagy nem tudják miröl van szó és flamelnek.érdekes sanyicks mindent tud miden témában.nem akarsz iskolát vezetni?!<#levele>#levele>
www.icewebhu
az ipad-el meg ugyanez a helyzet, hp tabletjein a desktop verzióra szánt windows futott, lassan, döcögõsen, kezelhetetlenül
az iphone volt az elsõ olyan érintõképernyõs telefon, ahol volt is értelme az érintõképernyõnek, nem ceruzával kell nyomkodni, illetve ez volt szerintem az elsõ multitouch-os telefon, illetve ennek volt ekkora kijelzõn a leggördülékenyebb kezelõfelülete
Szóval az apple egyetlen egyedi dolgot csinál: hypeot.
"a manapság berobant samsung galaxy s és tab...vajon minek a kopintása."
a hp tabletjeinek, pont mint ahogy az ipad is ezek másolata.
Az iphone pedig a sima érintõs telefonok másolata, amiben annyi újdonság volt hogy rámondták hogy "reinvented" és a nyáj egy része bevette.
Ezután kezdve minden az apple másolásának számított a fanok szerint, még akár egy 2000 éves fekete/fehér kõtábla is :D
a hp tabletjeinek, pont mint ahogy az ipad is ezek másolata.
Az iphone pedig a sima érintõs telefonok másolata, amiben annyi újdonság volt hogy rámondták hogy "reinvented" és a nyáj egy része bevette.
Ezután kezdve minden az apple másolásának számított a fanok szerint, még akár egy 2000 éves fekete/fehér kõtábla is :D
nekm nem kéne ipad te a régebi iphonommal is jól elvok és imádom.
Elkel ismerni ha korlátozott ha nem,h most ök mutatják a kütyüknél az irányvonalat.miden többi cég megkésve de öket utánoza.kialakitástól kezdve a softvereken át mindeben...
a manapság berobant samsung galaxy s és tab...vajon minek a kopintása..bezeg az jó??megkésve de lemásolták az iphonet és ez a tab izé ..és akkor most ök jók?
Mindeki Apple majmolja,valaki mondjom már valami egyedit amit a többi cscinált?? valami nagyot..nem jut eszembe.am vannak hátrányai.más felsrolja.de most ök a vezetõ gyártó.
Elkel ismerni ha korlátozott ha nem,h most ök mutatják a kütyüknél az irányvonalat.miden többi cég megkésve de öket utánoza.kialakitástól kezdve a softvereken át mindeben...
a manapság berobant samsung galaxy s és tab...vajon minek a kopintása..bezeg az jó??megkésve de lemásolták az iphonet és ez a tab izé ..és akkor most ök jók?
Mindeki Apple majmolja,valaki mondjom már valami egyedit amit a többi cscinált?? valami nagyot..nem jut eszembe.am vannak hátrányai.más felsrolja.de most ök a vezetõ gyártó.
www.icewebhu
Francnak sem kell korlátozott epül termék.
ájPad: Max 9 tab... lol
http://www.youtube.com/watch?v=RB_Nx7mNSFo
Engem ne nézzenek hülyének.
ájPad: Max 9 tab... lol
http://www.youtube.com/watch?v=RB_Nx7mNSFo
Engem ne nézzenek hülyének.
https://twitter.com/foodlfg
SD foglalat mi a francnak?
LZ forever
:D kb...
Nagyon jó lesz ahogy Incredible Jobbs bejelenti az SD kártya foglalatot és a tömeg felállva tapsol :)
..::IBM X32::..
← ElőzőOldal 2 / 2