5
  • Amiga
    #5
    Hát, nem rémlik jól... :-D
  • Wittgen
    #4
    Tehát a könyvet akarják adaptálni úgy, hogy az abban leírtakhoz hűek maradjanak, viszont a papírra vetett helyszíneket, karaktereket és sztorikat teljesen megváltoztatva. aha, így már értem.

    A Swarczi film meg oltári jó, nekem nagyon bejön, akár csak Veerhooven stílusa, az öreg nagyon ért a naturalista brutális erőszak ábrázolásához. Ezt a filmet tényleg kár lenne újra leforgatni, még mindig megállja a helyét, akár trükkök tekintetében is (jójó, a film végi légkörteremtés kicsit durva volt :).
  • birdo #3
    A forgatókönyv alapján ...vagy fordítva kiadott könyvet olvastam....
    Melyben " idegen technológiát találtak a Marsi sivatagban...mely berendezéssel lehetett a Marsi légkört megteremteni.....
    Nos gondolom ez a rész kimarad...itt a földön...hacsak nem akarnak itt " új légkört teremteni.... mert az ránk férne ))
  • kanduhr
    #2
    Már rég láttam az Emlékmást, de ha jól rémlik, Schwarzi nem is utazott el a Marsra. Az emlék beültető széktől kezdve csak a beállított eseményeket éli át. A film végi "fél perc alatt oxigén lesz a Marson" cucc elég nyílvánvaló túlzás:)
  • funkyman
    #1
    Ugyanazt leforgatni telejsen felesleges lenne. Én azt sem bánnám hogy a Verhoeven féle verzióval ellentétben itt nem az akció lenne a központban hanem inkább drámaibb lenne.