2012-ben jön Ridley Scott új Alien-filmje, a Prometheus - ami nem Alien-film lesz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Write-only mode rulez,hmmm?😄 Meg jo, hogy mar maga a cikk neve es tartalmazza a rendezo nevet...vagy meg azt se olvastad el? Csak hinted az iget,hogy Cameron a zisten?😄
Egy jo elozmeny vagy folytatas szamomra barmikor johet, de nem gagyi rendezokkel...
( persze nem erre gondoltam)
( persze nem erre gondoltam)
Éljen a prométeusz! Bocs Prometheus! Végre egy jó CGI alkotást láthatunk majd jövõre.
Volt mar ra pelda hogy rendezo kiakadt a leendo filmen, Spiderman 4 valaki?
LOL
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Expendable-nek ment nem neked Jrex. Fórum...
www.killersurprise.hu
Ez kapufa volt. James Cameron és Ridley Scott nem ugyan az az ember. 😊
www.killersurprise.hu
Bár nekem tetszett az Avatar, még is azt mondanám,hogy hagyd a csába a folytatást Cameron! Kérünk egy AvP vagy egy Alien filmet, illetve feltámaszthatnád már végre a Terminator-t is!
A listádról az Alien, a Blade Runner, a Black Hawk Down jó, a Gladiator elmegy, a többi fájdalmas (Matchstick Men és a Robin Hood szinte nézhetetlen). Csak, hogy vitatkozzunk :-D
Egyik Scott fivérnek sem vagyok a rajongója.
Egyik Scott fivérnek sem vagyok a rajongója.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Szubjektív, hogy kinek mi jó film és kinek mi a jó Ridley Scott-tól.
A nyolcadik utas a Halál
Szárnyas Fejvadász
Thelma & Louise
Gladiátor
A Sólyom végveszélyben
Trükkös Fiúk
Mennyei Királyság (rendezõi változat)
Hazugságok hálója
Robin Hood
Szerintem ezek a filmek mind minimum nagyon jók tõle, de van köztük szerintem nem egy zseniális is.
Hogy ez a Prométheusz milyen lesz azt nem tudom, minden esetre kiváncsian várom és csak remélhetem, hogy azt a korábban pletykált buzulós vonalat kihagyják belõle.
A nyolcadik utas a Halál
Szárnyas Fejvadász
Thelma & Louise
Gladiátor
A Sólyom végveszélyben
Trükkös Fiúk
Mennyei Királyság (rendezõi változat)
Hazugságok hálója
Robin Hood
Szerintem ezek a filmek mind minimum nagyon jók tõle, de van köztük szerintem nem egy zseniális is.
Hogy ez a Prométheusz milyen lesz azt nem tudom, minden esetre kiváncsian várom és csak remélhetem, hogy azt a korábban pletykált buzulós vonalat kihagyják belõle.
De a megjelenés után se nagyon. Szinte minden rendezõ utálja a filmjeit, de a protokoll kommunikációban agyonajnározza, érthetõ okokból. A rendezés harc a "mi lett volnákkal", a leggyakoribb érzés az "így sikerült". Legalábbis ha igényes emberrõl van szó, nem Lars von Trierrõl, aki zsenikomplexusban szenved.
A baj csupán az, hogy Scott a Blade Runner után nem igazán csinált jó filmet. Szóval van összvissz 3 filmje, ami kiváló. A többi -szerintem- nem üti meg a mércét.
A baj csupán az, hogy Scott a Blade Runner után nem igazán csinált jó filmet. Szóval van összvissz 3 filmje, ami kiváló. A többi -szerintem- nem üti meg a mércét.
Az a baj, ha nem tudtak összerakni egy normális elõzmény, folytatás forgatókönyvet, akkor is ugyanezt mondanák. Még nem hallottam, hogy valaki megjelenés elõtt negatívan nyilatkozott volna a saját filmjérõl, legyen az bármilyen pocsék.
Majd meglátjuk mi lesz belõle: reméljük nem egy tucatgagyi akciófilm.
hm... érdekes. ez most vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon.... nem fog bejönni. bízom az elõbbiben.