16
  • cateran
    Write-only mode rulez,hmmm?:D Meg jo, hogy mar maga a cikk neve es tartalmazza a rendezo nevet...vagy meg azt se olvastad el? Csak hinted az iget,hogy Cameron a zisten?:D
  • bmw
    Egy jo elozmeny vagy folytatas szamomra barmikor johet, de nem gagyi rendezokkel...
    ( persze nem erre gondoltam)
  • Zoliz
    Éljen a prométeusz! Bocs Prometheus! Végre egy jó CGI alkotást láthatunk majd jövőre.
  • Koge
    Volt mar ra pelda hogy rendezo kiakadt a leendo filmen, Spiderman 4 valaki?
  • TreDoR
    LOL
  • b3nnyr4y
    Expendable-nek ment nem neked Jrex. Fórum...
  • b3nnyr4y
    Ez kapufa volt. James Cameron és Ridley Scott nem ugyan az az ember. :)
  • EXPENDABLE
    Bár nekem tetszett az Avatar, még is azt mondanám,hogy hagyd a csába a folytatást Cameron! Kérünk egy AvP vagy egy Alien filmet, illetve feltámaszthatnád már végre a Terminator-t is!
  • Jrex
    De attól alien lesz benne ugye?:D
  • Ender Wiggin #7
    A listádról az Alien, a Blade Runner, a Black Hawk Down jó, a Gladiator elmegy, a többi fájdalmas (Matchstick Men és a Robin Hood szinte nézhetetlen). Csak, hogy vitatkozzunk :-D
    Egyik Scott fivérnek sem vagyok a rajongója.
  • Axlkenobi
    Szubjektív, hogy kinek mi jó film és kinek mi a jó Ridley Scott-tól.

A nyolcadik utas a Halál
    Szárnyas Fejvadász
    Thelma & Louise
    Gladiátor
    A Sólyom végveszélyben
    Trükkös Fiúk
    Mennyei Királyság (rendezői változat)
    Hazugságok hálója
    Robin Hood

Szerintem ezek a filmek mind minimum nagyon jók tőle, de van köztük szerintem nem egy zseniális is.

Hogy ez a Prométheusz milyen lesz azt nem tudom, minden esetre kiváncsian várom és csak remélhetem, hogy azt a korábban pletykált buzulós vonalat kihagyják belőle.
  • Silenzio
    De a megjelenés után se nagyon. Szinte minden rendező utálja a filmjeit, de a protokoll kommunikációban agyonajnározza, érthető okokból. A rendezés harc a "mi lett volnákkal", a leggyakoribb érzés az "így sikerült". Legalábbis ha igényes emberről van szó, nem Lars von Trierről, aki zsenikomplexusban szenved.

A baj csupán az, hogy Scott a Blade Runner után nem igazán csinált jó filmet. Szóval van összvissz 3 filmje, ami kiváló. A többi -szerintem- nem üti meg a mércét.
  • NovaTerra
    Az a baj, ha nem tudtak összerakni egy normális előzmény, folytatás forgatókönyvet, akkor is ugyanezt mondanák. Még nem hallottam, hogy valaki megjelenés előtt negatívan nyilatkozott volna a saját filmjéről, legyen az bármilyen pocsék.
  • funkyman
    Majd meglátjuk mi lesz belőle: reméljük nem egy tucatgagyi akciófilm.
  • pokolfiu
    hm... érdekes. ez most vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon.... nem fog bejönni. bízom az előbbiben.
  • NEXUS6
    Na ez biztató.:)
    Kicsit nekem is elegem van a folytatásokból, nem azért ülök be a moziba, hogy végeláthatatlan szappanoperákat lessek.