16
-
cateran #16 Write-only mode rulez,hmmm?:D Meg jo, hogy mar maga a cikk neve es tartalmazza a rendezo nevet...vagy meg azt se olvastad el? Csak hinted az iget,hogy Cameron a zisten?:D -
bmw #15 Egy jo elozmeny vagy folytatas szamomra barmikor johet, de nem gagyi rendezokkel...
( persze nem erre gondoltam) -
Zoliz #14 Éljen a prométeusz! Bocs Prometheus! Végre egy jó CGI alkotást láthatunk majd jövőre. -
Koge #13 Volt mar ra pelda hogy rendezo kiakadt a leendo filmen, Spiderman 4 valaki? -
#12 LOL -
b3nnyr4y #11 Expendable-nek ment nem neked Jrex. Fórum... -
b3nnyr4y #10 Ez kapufa volt. James Cameron és Ridley Scott nem ugyan az az ember. :) -
EXPENDABLE #9 Bár nekem tetszett az Avatar, még is azt mondanám,hogy hagyd a csába a folytatást Cameron! Kérünk egy AvP vagy egy Alien filmet, illetve feltámaszthatnád már végre a Terminator-t is! -
#8 De attól alien lesz benne ugye?:D -
Ender Wiggin #7 A listádról az Alien, a Blade Runner, a Black Hawk Down jó, a Gladiator elmegy, a többi fájdalmas (Matchstick Men és a Robin Hood szinte nézhetetlen). Csak, hogy vitatkozzunk :-D
Egyik Scott fivérnek sem vagyok a rajongója. -
Axlkenobi #6 Szubjektív, hogy kinek mi jó film és kinek mi a jó Ridley Scott-tól.
A nyolcadik utas a Halál
Szárnyas Fejvadász
Thelma & Louise
Gladiátor
A Sólyom végveszélyben
Trükkös Fiúk
Mennyei Királyság (rendezői változat)
Hazugságok hálója
Robin Hood
Szerintem ezek a filmek mind minimum nagyon jók tőle, de van köztük szerintem nem egy zseniális is.
Hogy ez a Prométheusz milyen lesz azt nem tudom, minden esetre kiváncsian várom és csak remélhetem, hogy azt a korábban pletykált buzulós vonalat kihagyják belőle. -
Silenzio #5 De a megjelenés után se nagyon. Szinte minden rendező utálja a filmjeit, de a protokoll kommunikációban agyonajnározza, érthető okokból. A rendezés harc a "mi lett volnákkal", a leggyakoribb érzés az "így sikerült". Legalábbis ha igényes emberről van szó, nem Lars von Trierről, aki zsenikomplexusban szenved.
A baj csupán az, hogy Scott a Blade Runner után nem igazán csinált jó filmet. Szóval van összvissz 3 filmje, ami kiváló. A többi -szerintem- nem üti meg a mércét. -
NovaTerra #4 Az a baj, ha nem tudtak összerakni egy normális előzmény, folytatás forgatókönyvet, akkor is ugyanezt mondanák. Még nem hallottam, hogy valaki megjelenés előtt negatívan nyilatkozott volna a saját filmjéről, legyen az bármilyen pocsék. -
funkyman #3 Majd meglátjuk mi lesz belőle: reméljük nem egy tucatgagyi akciófilm. -
pokolfiu #2 hm... érdekes. ez most vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon.... nem fog bejönni. bízom az előbbiben. -
#1 Na ez biztató.:)
Kicsit nekem is elegem van a folytatásokból, nem azért ülök be a moziba, hogy végeláthatatlan szappanoperákat lessek.