9
  • JMáté
    Én Jujimufut.
  • sanyicks
    Ami manapság nem fér fel egy dl dvd-re azt csúnyán elkúrták (pl nem tömörítették, parasztvakításra mentek pl tömörítetlen audio, mert a sok faszláma azt hiszi hogy az jobb mint a lossless tömörített).
    Pl a ps3-ban a BR pont az ilyen nemtörődomség, és parasztvakítás miatt kötelező :)
  • sanyicks
    Techno vikinget
  • Jude666
    Magdi anyust.
  • Szefmester
    Hallod.. láttam boxot, de az hogy az egyik lemezt telepítened kell hogy csak a másikat kelljen használnod gáz megoldás egy konzol esetében ahol mindíg az volt az előny hogy: Nem kell telepítgatned, csak beteszed a lemezt és játszol. A DLC nevezetű lehúzásról pedig pc-sként is sokat hallottam már, szerencse hogy anno a ps2 idején még nem volt divat félkész játékokat árulni csak azért hogy a másik felét eladják dlc-kben. a suxbox és a ps3 előtt még illett befejezni egy konzolos játékot, minden tartalmával, és gyűjteni a kimaradt dolgokat egy cetlire hogy a végén -ha már hosszú lett a lista- megcsinálják mint 2. részt. ;)

Tudod olyan unalmas már azt olvasni hogy unalmas olyasvalakitől aki blablabla...
  • blessyou
    "A vak harcos, Kenshi szintén a Deadly Allianceben jelent meg először."

Miért, a fentebb említettek között rajta kívül még ki?

Egyébként én őt látnám benne szívesen
  • carville
    Unalmas ez olyasvalakitől hallani aki életében nem látott Xboxot, így sem az ingyenes DLC lehetőségéről, sem pedig a telepíthető extra lemez megoldásáról nem hallott.
  • Szefmester
    Hát előfordulhat hogy a kekszbox miatt nem férne ráa DLDVDre a cucc, látni már egy két nagy mérető játékot, és ha multiplatform akkor kellemetlen lenne azt látni hogy:
    "Finish him" - bal le bal jobb le jobb kisütés -
    "please insert disk 2"
    "fatality"
  • xido
    Egyiket sem,fejezzék be,hogy rögtön DLC-ben is gondolkodnak,tessék szépen mindenkit egyszerre betenni abba a kurva kétrétegű lemezbe:))