9
-
JMáté #9 Én Jujimufut. -
sanyicks #8 Ami manapság nem fér fel egy dl dvd-re azt csúnyán elkúrták (pl nem tömörítették, parasztvakításra mentek pl tömörítetlen audio, mert a sok faszláma azt hiszi hogy az jobb mint a lossless tömörített).
Pl a ps3-ban a BR pont az ilyen nemtörődomség, és parasztvakítás miatt kötelező :) -
sanyicks #7 Techno vikinget -
Jude666 #6 Magdi anyust. -
Szefmester #5 Hallod.. láttam boxot, de az hogy az egyik lemezt telepítened kell hogy csak a másikat kelljen használnod gáz megoldás egy konzol esetében ahol mindíg az volt az előny hogy: Nem kell telepítgatned, csak beteszed a lemezt és játszol. A DLC nevezetű lehúzásról pedig pc-sként is sokat hallottam már, szerencse hogy anno a ps2 idején még nem volt divat félkész játékokat árulni csak azért hogy a másik felét eladják dlc-kben. a suxbox és a ps3 előtt még illett befejezni egy konzolos játékot, minden tartalmával, és gyűjteni a kimaradt dolgokat egy cetlire hogy a végén -ha már hosszú lett a lista- megcsinálják mint 2. részt. ;)
Tudod olyan unalmas már azt olvasni hogy unalmas olyasvalakitől aki blablabla... -
blessyou #4 "A vak harcos, Kenshi szintén a Deadly Allianceben jelent meg először."
Miért, a fentebb említettek között rajta kívül még ki?
Egyébként én őt látnám benne szívesen -
carville #3 Unalmas ez olyasvalakitől hallani aki életében nem látott Xboxot, így sem az ingyenes DLC lehetőségéről, sem pedig a telepíthető extra lemez megoldásáról nem hallott. -
Szefmester #2 Hát előfordulhat hogy a kekszbox miatt nem férne ráa DLDVDre a cucc, látni már egy két nagy mérető játékot, és ha multiplatform akkor kellemetlen lenne azt látni hogy:
"Finish him" - bal le bal jobb le jobb kisütés -
"please insert disk 2"
"fatality" -
xido #1 Egyiket sem,fejezzék be,hogy rögtön DLC-ben is gondolkodnak,tessék szépen mindenkit egyszerre betenni abba a kurva kétrétegű lemezbe:))