14
-
GaborT28 #14 Üdv a jövőből!
Hát bizony-bizony jól átb***ták a népet. Nemhogy a szigetet nem járhatjuk körbe;de még a filmből ismert arcok sem köszönnek vissza:)
Everest07, nem nyert! Továbbá a döntéseink sincsenek hatással a sztorira. Mellesleg az egész egy interaktív film, amiben kb 0 beleszólásunk van; 20 percig mozizol aztán 1 percig nyomkodod a w,a,s,d billentyűt mint az őrült(bár szerintem sokszor nincs jelentősége - mintha nem is reagálna rá a "film").
Az 5 részlet (epizód) helyett 4 lett; amit szerintem jobb is ha egyben adtak ki, mert az első után a kutya nem fizetett volna a többiért!
Kedves Telltale Games köszönjük a fáradozást;igazán nem kellett volna! -
tomi04 #13 Köszi :D -
Blackeagle13 #12 World of Starcraft Pre Alpha Video
-
Blackeagle13 #11 World of Starcraft Pre Alpha Video
http://www.youtube.com/watch?v=Ji84kfIdWMI&feature=player_embedded#!
f -
Everest07 #10 Caliph a Carnotaurus-ra gondol, ami a regényben úgy változtatta a színét, mint a kaméleon. -
tomi04 #9 Melyik lenne az a dinoszaurusz???
De amugy már alig várom pedig már én se vagyok 10 éves :D -
#8 sztem a második könyv alapján lesz alakitva a sztori. (http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=szornyek-szigete-&ID=1744)És kb van egy sejtésem arra a titokzatos éjszakai dinoszauruszra,a könyvben megjelenik:) -
funkyman #7 Én legszivesebben egy Velociraptort irányítanék, és felzabáltatnám vele az összes puhatestű emberkét :) -
ptamas88 #6 lehet h az a savköpködős dinó megtalálta megette és mutáns kisdínókat fog szülni. bumm, már meg is van a következő rész sztorija :D -
xido #5 Mi lenne a mintákkal?..Nem úgy volt,hogy 36 óráig képes a flakon hűteni őket,aztán fuccs neki?..Kétlem,hogy ennyi idő alatt valaki ott kóborolt,rátalált és abból alkotott valamit.. -
sanyicks #4 "A jurisics park, tudják ahol harapnak" -
#3 sztem meg jólesz.és közel sem vagyok 10éves.. -
viizo #2 a téma miatt várós
JP brand -
#1 Minek egy ilyen elcseszett brandet erőltetni?
Mindig a jelenlegi 10 éves korosztályt akarják megetetni?...