The Cursed Crusade
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A körön belül amikor a kis keskeny sávban jársz, akkor kell a megfelelõ gombot nyomni!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Majdnem rögtön rátenyereltem az unistall-ra.<#wow3>#wow3>
Egyik nap elég sokat játszottam a játékkal, majdnem a feléig eljutottam.
Gondoltam ma folytatom.
De miután beléptem megint csak a prológ-ot tudom kiválasztani.
Pedig amikor játszottam a játék minden fejezet végén mentett.
Ilyenkor mi van? Hova a bánatba tûntek a mentéseim?
Lehet ezzel még valamit kezdeni (win7-em van (32-es))?
Mikor elinditanám a játékot akkor elindul,utána egy fehér képernyõ és kilép, mitõl lehet ez és hogyan tudom korigálni?
Szóval steamen se elérhetõ a játék, majd ha kijött hivatalosan.
Szóval levered a lábáról, majd spuri a fejéhez és küldd bele a lángot. Ezt a nehézségtõl függõen 2-6 alkalommal ismétled és vége a dögnek.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
megoldást tudtok?
köszi
ez lenne?? "CameraFramerate = 100;"
nem tudom viszont hogy ez az érték a maximum-e...
config talán a C:dokuments&settingsben keressem?
Az egér érzékenységének beállításán próbáltál már módosítani (ha mást nem hát a konfig file-ban)? Mert az megoldhatja az egérpados problémádat.
Monferrat számomra a legkönnyebb ellenfél volt mire addig elértem. Meg is lepõdtem rajta, hogy milyen egyszerû volt legyõzni.
ja az elõzõ hszben arra utaltam hogy a Konstantinápolyban lévõ utolsó helyszínen lehetek a történetbõl itélve. Gondolom ezután már a szentföldre mennek.
Arról a manusról van szó akit a fürdõben kapsz el és van hogy egyszerre ketten is lánggal kell támadjátok? Mert az viszonylag egyszerû. Csak nyomkodni kell folyamatosan a megfelelõ támadást ahogy a képernyõ alján is jelzi azt a program.
A középsõ egérgombot meg akkor kell csak használnod ha éppenséggel azzal a tûz támadással próbáltad támadni. Ha sima lángcsapással (Shift+e) akkor az e billentyût kell nyomogatnod, ha meg a fire crossbow-val akkor meg a bal klikket. Az emberei viszonylag hamar pusztulnak, miután felbukkantak. Pár fire wave eléggé meggyengíti õket ahhoz, hogy aztán már gyorsan feküdjenek.
Menj elõre rendületlenül és ha csak 1-2 manus van elõtted akkor gyorsan küldd meg az egyiket lánggal, majd cursed módban verd le hamar a másikat és aztán csak pár ütés hogy a már sérült is elfeküdjön. Az egész nem tart tovább 10 másodpercnél és már mehetsz is tovább. Vagy kétkezes baltával vagy balta és buzogány esetleg két baltás kombinációval dolgozz. Akkor hamar le tudod rendezni az ellenfeleket.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A kamerával nekem nem volt gondom. A váltásoknál pár pillanat alatt azonosulni tudtam az új irányokkal és nem volt olyan hogy takarásba kerültem volna (az egész játék során két alkalommal történt ilyen de ott is tulajdonképpen kilökött az ellenfelem a kamera látószögébõl).
más: kár hogy nincs amolyan fegyverbolt vagy kovácsmûhely. mert ok hogy felszedegetem a fegyókat, de a kövi küldetésben már nincsenek velem. és pl azért nem fejlesztettem pl. a baltás ágat mert nem nagyon voltak eddig az ellenfeleknél. Most meg 0% fejlesztéssel vannak a kezemben ami ugye nem a legjobb.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A feladat egyszerû, feljutni a falakra. Namost ehhez bizony menni kell elõre és nem bunyózni. A második ostromtoronynál lesz egy kis szûkület de itt is tovább kell menni elõre, nem megállni és majd végül eljutsz a megfelelõ helyre.
Amint eléred a megfelelõ helyet a játék átdob a felsõ részre ahol már Noviembre is melletted lesz és ahol majd trebuche-kat kell semlegesíteni.
Amúgy meg a program hivatalosan is megjelent már, csak szokás szerint frssítést azt nem csináltak még a saját oldalukon sem a készítõk...
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
http://jateknaplo.blog.hu/2011/09/29/the_cursed_crusade_pc_ismerkedes
http://jateknaplo.blog.hu
de összességében tetszik, viszont ha dlc vel fogják befejezni a történetet csalódott leszek, nehogy példát vegyenek róla mert akkor mérges leszek.