193
Középkori hack\'n\'slash.
  • Was
    #193
    nomen est omen :)
  • fejnelkuli
    #192
    Jaj de ciki,tenyleg nyomi vagyok!En nem figyeltem a szukulo korre,hanem egybol nyomogattam amint megjelent. ;)
  • fejnelkuli
    #191
    Hat beszarok!Ennyire nyomorek nem lehetek!Barmikor nyomom ez a nyomi megakad es egybol meghal!Remeg a kezem az unintallon.Megprobalom meg parszor aztan felrobbanok! ;)
  • ratgab
    #190
    Az a fontos, hogy csak egy szűk sávban fogadja el az iránygombokat. Ha túl korán nyomod az se jó, ha túl későn az se jó.

    A körön belül amikor a kis keskeny sávban jársz, akkor kell a megfelelő gombot nyomni!
  • Tatyla
    #189
    haladj előre a wasd-vel majd ha felvillan hogy merre nyomj akkor a nyilakkal reagálj de közben haladj a templom felé...
  • fejnelkuli
    #188
    Mit kell a legesleg elejen csinalni mikor minden tuzbe borul es mutat nyilakat,mit nyomjak,de egybol meghalok!?
  • Malakai
    #187
    A harcrendszer nekem is egész jónak tűnik, kár hogy mi se tudjuk összehozni coopot, pedig kimondottan arra lenne jó a játék.
  • Ezio of Rivia
    #186
    már 2x kitoltam de nemvágom h-h sokmindenkinek ennyi problémája van vele. a kameramozgás nálam tökéletes nem túl gyors és nem is lassú kényelmes :D nekem az irányítás is nagyon adja 2 pálya után már kizárt hogy veszítsek max ha eltörik a kard de mindig van tartalék fegyver, vagy nemjutok oda estebanho hogy felsegítsem mert jön a halál. egyedül a co-op ot nemtudom hogyan kell mert spannal azért sokkal élvezetesebb :))
  • ratgab
    #185
    Én végigvittem, nekem tetszett!
  • Sussane Cute
    #184
    hat ez a jatek elegocskra sikeredett..borzalmasiranyitas..kameramozgas..szanalom...pedigmien szupi kis game lehetne...uninstall 10 percutan..
  • sherlock1
    #183


  • krisztajo
    #182
    Egy kis segítség kéne, mert mos kapok idegbajt!
    Majdnem rögtön rátenyereltem az unistall-ra.
    Egyik nap elég sokat játszottam a játékkal, majdnem a feléig eljutottam.
    Gondoltam ma folytatom.
    De miután beléptem megint csak a prológ-ot tudom kiválasztani.
    Pedig amikor játszottam a játék minden fejezet végén mentett.
    Ilyenkor mi van? Hova a bánatba tűntek a mentéseim?
    Lehet ezzel még valamit kezdeni (win7-em van (32-es))?
  • Ezio of Rivia
    #181
    Sziasztok!
    Mikor elinditanám a játékot akkor elindul,utána egy fehér képernyő és kilép, mitől lehet ez és hogyan tudom korigálni?
  • enlightened
    #180
    Ezt az infot hogy steamen elérhető nem tudom honnan veszed, mert be vagyok jelentkezve és akármennyi is szeretném megvenni, nincs ilyen opció!

    Szóval steamen se elérhető a játék, majd ha kijött hivatalosan.
  • berserk87
    #179
    Nem tudjátok hogy lehet coopban játszani egy gépen? Nem sikerült rájönnünk. És a gamepadot nem érzékelte a játék. Hogy lehet ezeket beállítani?
  • Nos
    #178
    Ez gáz. Az irányítás néha értelmetlen. Uninstall.
  • sherlock1
    #177






  • ratgab
    #176
    Kipróbáltam már én is! Engem ez a játék nagyon szórakoztat és nem is vártam tőle tőbbet! Jó lett (mondom ezt chapter 2 első küldetés előtt).
  • Hunor1
    #175
    thx.
  • SaGa Jr
    #174
    Nem ütni kell a fejét, hanem közelről lángot csapatni az arcába (az első képességgel). Ez csak akkor megy ha miután térdre esett odarohansz a fejéhez és onnan támadsz ilyen módon.

    Szóval levered a lábáról, majd spuri a fejéhez és küldd bele a lángot. Ezt a nehézségtől függően 2-6 alkalommal ismétled és vége a dögnek.
  • Hunor1
    #173
    no, kéne kis help. A hercegnő megtalálása után abban az udvarban újra cursed módban kéne legyőzni egy hatalmas démont aki a kövezet alól jön a felszínre. Hamar térdre lehet rogyasztani de miután négykézlábra esett hiába ütöm a fejét(gondolom azt kéne) csak olyan mintha követ őtnék.Fegyverek gyorsan eltörnek . A tüzes crossbowval is csak rogyasztani lehet de nem okoz neki sérülést . vagy legalább is nem érzékelem mert már vagy hósz perce csak csaüpkodom+ tüzezem de semmi...
    megoldást tudtok?
    köszi
  • Reg5
    #172
    Végigvittem. Ez most komolyan gondolták, hogy így "fejezik be" a játékot? Ez nagyon szar, nagyon nagyon szar
  • Hunor1
    #171
    igen , megtaláltam már.
    ez lenne?? "CameraFramerate = 100;"
    nem tudom viszont hogy ez az érték a maximum-e...
  • SaGa Jr
    #170
    Jaja. A documents-en belül a mygames és azon belül találod a cursed crusade-et meg amennyiben jól emlékszem ott van a config file is.
  • Hunor1
    #169
    uhm.. a játékban az opciókban azt hiszem csak az invert mousét lehet állítani . illetve van valami camere speed(?) 1-7 ig. én a 7 -esre rektam( remélem nem az 1-es a leggyorsabb...)
    config talán a C:dokuments&settingsben keressem?
  • SaGa Jr
    #168
    Már megvolt (steam-en is már több mint egy hete elérhető a játék de a németeknél például boltban is már több mint egy hete megvásárolható).

    Az egér érzékenységének beállításán próbáltál már módosítani (ha mást nem hát a konfig file-ban)? Mert az megoldhatja az egérpados problémádat.

    Monferrat számomra a legkönnyebb ellenfél volt mire addig elértem. Meg is lepődtem rajta, hogy milyen egyszerű volt legyőzni.
  • Hunor1
    #167
    mikor is lenne a hivatalos megjelenés? Mert azért jó lenne egy patch a kamerára pl. nagyon zavar pl hogy ha fordulni akarok a kamerával az egér mozgatásával akkor nem elég az "egérpad" arra hogy 180 fokot forduljon..vagy az hogy ha oldalról mutatnak egyes szakaszokon akkor kb 5 métert látni előre a pályán, ráadásul nem tudom a karakter mögötti nézetet választani.

    ja az előző hszben arra utaltam hogy a Konstantinápolyban lévő utolsó helyszínen lehetek a történetből itélve. Gondolom ezután már a szentföldre mennek.
  • Hunor1
    #166
    NEm , ez az a Monferrat(?)de az is genya...:D
  • SaGa Jr
    #165
    Még lesz egy helyszín, nem az az utolsó.

    Arról a manusról van szó akit a fürdőben kapsz el és van hogy egyszerre ketten is lánggal kell támadjátok? Mert az viszonylag egyszerű. Csak nyomkodni kell folyamatosan a megfelelő támadást ahogy a képernyő alján is jelzi azt a program.
    A középső egérgombot meg akkor kell csak használnod ha éppenséggel azzal a tűz támadással próbáltad támadni. Ha sima lángcsapással (Shift+e) akkor az e billentyűt kell nyomogatnod, ha meg a fire crossbow-val akkor meg a bal klikket. Az emberei viszonylag hamar pusztulnak, miután felbukkantak. Pár fire wave eléggé meggyengíti őket ahhoz, hogy aztán már gyorsan feküdjenek.
  • Hunor1
    #164
    kösz. Konstantinápolyban(utolsó?) helyszínen vagyok már.Valamilyen kerteken kell átverekedni magam.Most már csak az őszhajú szakállas genyót léne leverni...hát párszor elhullottunk..:(( Az a baj hogy amikor megsérül a végén cursed módba vált. és akkor megint valamit a lánggal kéne variálni( middle_mause) de vagy túl közel vagyok hozzá, vagy ugye a plusz emberei is állandóan jönnek, illetve sokszor a fegyók eltörtek..volt hogy már semmilyen nem volt a kezemben..huhh nagyon kemény!
  • SaGa Jr
    #163
    Ha korábban leállsz harcolni akkor meg szemből és hátulról érkezik majd egyszerre egy nagyobb halom manus és körbevéve téged még hamarabb lenyomnak.

    Menj előre rendületlenül és ha csak 1-2 manus van előtted akkor gyorsan küldd meg az egyiket lánggal, majd cursed módban verd le hamar a másikat és aztán csak pár ütés hogy a már sérült is elfeküdjön. Az egész nem tart tovább 10 másodpercnél és már mehetsz is tovább. Vagy kétkezes baltával vagy balta és buzogány esetleg két baltás kombinációval dolgozz. Akkor hamar le tudod rendezni az ellenfeleket.
  • Hunor1
    #162
    ok, megpróbálom majd. de volt már olyan hogy a falon rohanok tovább, csak az elég keskeny ugye. szemből jön egy fekete páncélos, de a lemaradtak is jönnek utánam! szóval mindig ott kötök ki hogy a falon aztán vagy 3-an körbevesznek, kitérni már nem tudok csak harcolok amíg el nem hullok...
  • SaGa Jr
    #161
    Sajna ez a helyzet.
  • Shep
    #160
    Ennek a játéknak tényleg az a vége, hogy nincs vége?
  • SaGa Jr
    #159
    Ott sem kell leállni harcolni, hanem menni fel a falra aztán ott végig menni. Levághatsz pár védőt ha kell fegyver, de alapvetően ha nem szorítanak be akkor inkább menj tovább és ne harcolj.
    A kamerával nekem nem volt gondom. A váltásoknál pár pillanat alatt azonosulni tudtam az új irányokkal és nem volt olyan hogy takarásba kerültem volna (az egész játék során két alkalommal történt ilyen de ott is tulajdonképpen kilökött az ellenfelem a kamera látószögéből).
  • Hunor1
    #158
    ja meglett azóta. azt csináltam hogy a visszamaradt 4-ből 3-at lenyílpuskáztam. a mardék 1-et levágtam. erre jött még 3 a 2- torony felől, de kis lemaradással, így belőlük is szedtem le a nyílpuskéval, a többit legyaktam. na ezek után bejutottam a várba. A néger föszert kinyírtuk már. Most azonban megint izzasztós, mert ott vagyok hogy a 2 szobor mögül kell indulni( de nem lehet átmenni az Esteban oldalára)Elmentem balra. volt egy falszakasz amit ki lehetett törni(cursed módban) na itt jönnek végeláthatatlanul. sokakat legyaktam, volt hogy a falra is fel tudtam menni és rohanni tovább, de itt nagyon szar a kamera állás rosszu8l látni, van hogy takarásban vagyok. na mindegy itt már sokszor elhullottam..de jó kis fight!
  • Reg5
    #157
    Rohangálj előlük, próbálj időt nyerni aztán rövidesen jönnek a többiek. Nem mondom, hogy könnyű, én is szenvedtem ott, de aztán meglett.
  • Hunor1
    #156
    ja csak én vagy 4 et hagytam vissza, mivel Saga írta hogy nem kell velük leállni verekedni hanem rohanni kell tovább. csak aztán a 2. ostromtoronynál nem enged átfutni. 4-en meg levertek mint vak a poharat.
  • Reg5
    #155
    Nekem az úgy volt, hogy mikor elértem a láthatatlan falat, visszamentem levágni 1-2 katonát, aztán utána jöttek a társaim is.
  • Hunor1
    #154
    engem a 2. torony mellett nem engedett továbbfutni... olyan volt mintha a pálxa vége lenne, egy láthatatlan fal. tehát azt mondjátok hogy többször neki kell futni és egyszer csak átereszt?? Vagy itt cursed módban kéne egy falszakaszt áttörni esetleg? Mondjuk én visszafordultam harcolni a visszamaradt emberekkel mert azt hittem azért nem enged át... na ma akkor újra nekilendülök.

    más: kár hogy nincs amolyan fegyverbolt vagy kovácsműhely. mert ok hogy felszedegetem a fegyókat, de a kövi küldetésben már nincsenek velem. és pl azért nem fejlesztettem pl. a baltás ágat mert nem nagyon voltak eddig az ellenfeleknél. Most meg 0% fejlesztéssel vannak a kezemben ami ugye nem a legjobb.