16
Danny Boyle új mozija
  • ZilogR
    FAILveszély!

Van valakinek ilyen elcseszett borítós vagy már csak a javított?

• ZilogR
    Jah, Danny Boyle: A part-ot is ő csinálta és sztem jó - mégis sokan leszólják. A Napfény is az övé, azt meg én szólom le... :P
  • ZilogR
    Azért én csúcspontnak nem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a csonkolási jelenetet érzem, hanem az ébredést a kanyonon átfolyó vízáradat után - amikor tudatosul benne, hogy nincs más mód a szabadulásra. Az a jelenet valóban agybizsergető...

Tanulság?!

Soha ne hagyd otthon a ...

... bicskádat!
  • AntiHero
    Szuper film volt.

Kis bakit észrevettem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugye mikor beszorul leveszi az órát a kezéről. Aztán meg megint ott lesz az óra a karján végig.
  • Pyotr
    A videó erősen spoiler aki még nem látta!
  • Pyotr
    A topikhoz hozzászólva nekem a megrázó ,hogy tényleg megtörtént esemény és láthatom az igazi főszereplőjét a történetnek.
    Van róla pár videó pl.:

• Pyotr
    Ez rád is vonatkozik!
  • Dynamic
    Ha ontod magadból a totál felesleges topikokat, akkor legalább egynél többször szólnál hozzá, hogy elhihessük, hogy tényleg érdekel az adott téma, és nem a hülye blogodat akarod reklámozni.
  • Montanosz
    a csávó is inkább ült volna a seggén aztán nyomta volna a facebookot)))
  • tommygear
    de az sg-n ban jár a reklámért :)
  • csgery
    Új mozija? Ez olyan mint az I-Max, meg az összes többi?
  • Garfield
    Nem topiknyitási kényszer, hanem reklám: nézd meg a nyitott filmes topikjaiban, hogy hova vezetnek a linkek.
  • Csirke4
  • Tyler1
    neked topiknyitási kényszered van? 5. topikod 1 hónapon belül. guinness rekordra hajtasz, vagy rejtett reklám a blogodnak?
  • MR ME
    érdekesnek tűnik, előző filmjei miatt mindenképpen megnézős
  • Matte
    Danny Boyle új filmje, melyben Aron Ralston történetét komponálta vászonra. A rendező nevéhez többek közt olyan kiemelkedő alkotások kapcsolhatók, mint a Trainspotting, a 28 nappal később, vagy a Gettómilliomos.

127 Hours [KRITIKA]