16
Danny Boyle új mozija
-
#16 FAILveszély!
Van valakinek ilyen elcseszett borítós vagy már csak a javított?
-
#15 Jah, Danny Boyle: A part-ot is ő csinálta és sztem jó - mégis sokan leszólják. A Napfény is az övé, azt meg én szólom le... :P -
#14 Azért én csúcspontnak nem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a csonkolási jelenetet érzem, hanem az ébredést a kanyonon átfolyó vízáradat után - amikor tudatosul benne, hogy nincs más mód a szabadulásra. Az a jelenet valóban agybizsergető...
Tanulság?!
Soha ne hagyd otthon a ...
... bicskádat! -
#13 Szuper film volt.
Kis bakit észrevettem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye mikor beszorul leveszi az órát a kezéről. Aztán meg megint ott lesz az óra a karján végig. -
#12 A videó erősen spoiler aki még nem látta! -
#11 A topikhoz hozzászólva nekem a megrázó ,hogy tényleg megtörtént esemény és láthatom az igazi főszereplőjét a történetnek.
Van róla pár videó pl.:
-
#10 Ez rád is vonatkozik! -
#9 Ha ontod magadból a totál felesleges topikokat, akkor legalább egynél többször szólnál hozzá, hogy elhihessük, hogy tényleg érdekel az adott téma, és nem a hülye blogodat akarod reklámozni. -
#8 a csávó is inkább ült volna a seggén aztán nyomta volna a facebookot))) -
#7 de az sg-n ban jár a reklámért :) -
#6 Új mozija? Ez olyan mint az I-Max, meg az összes többi? -
Garfield #5 Nem topiknyitási kényszer, hanem reklám: nézd meg a nyitott filmes topikjaiban, hogy hova vezetnek a linkek. -
#4 -
#3 neked topiknyitási kényszered van? 5. topikod 1 hónapon belül. guinness rekordra hajtasz, vagy rejtett reklám a blogodnak? -
#2 érdekesnek tűnik, előző filmjei miatt mindenképpen megnézős -
Matte #1 Danny Boyle új filmje, melyben Aron Ralston történetét komponálta vászonra. A rendező nevéhez többek közt olyan kiemelkedő alkotások kapcsolhatók, mint a Trainspotting, a 28 nappal később, vagy a Gettómilliomos.
127 Hours [KRITIKA]