127 Hours (2010)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZilogR
FAILveszély!

Van valakinek ilyen elcseszett borítós vagy már csak a javított?

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR
Jah, Danny Boyle: A part-ot is õ csinálta és sztem jó - mégis sokan leszólják. A Napfény is az övé, azt meg én szólom le... 😛

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR
Azért én csúcspontnak nem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a csonkolási jelenetet érzem, hanem az ébredést a kanyonon átfolyó vízáradat után - amikor tudatosul benne, hogy nincs más mód a szabadulásra. Az a jelenet valóban agybizsergetõ...

Tanulság?!

Soha ne hagyd otthon a ...

... bicskádat!

AntiHero
Szuper film volt.

Kis bakit észrevettem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye mikor beszorul leveszi az órát a kezérõl. Aztán meg megint ott lesz az óra a karján végig.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pyotr
A videó erõsen spoiler aki még nem látta!

██

Pyotr
A topikhoz hozzászólva nekem a megrázó ,hogy tényleg megtörtént esemény és láthatom az igazi fõszereplõjét a történetnek.
Van róla pár videó pl.:

██

Pyotr
Ez rád is vonatkozik!

██

Dynamic
Ha ontod magadból a totál felesleges topikokat, akkor legalább egynél többször szólnál hozzá, hogy elhihessük, hogy tényleg érdekel az adott téma, és nem a hülye blogodat akarod reklámozni.
Montanosz
a csávó is inkább ült volna a seggén aztán nyomta volna a facebookot)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

tommygear
de az sg-n ban jár a reklámért 😊
csgery
Új mozija? Ez olyan mint az I-Max, meg az összes többi?
Nem topiknyitási kényszer, hanem reklám: nézd meg a nyitott filmes topikjaiban, hogy hova vezetnek a linkek.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Csirke4
Tyler1
neked topiknyitási kényszered van? 5. topikod 1 hónapon belül. guinness rekordra hajtasz, vagy rejtett reklám a blogodnak?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MR ME
érdekesnek tûnik, elõzõ filmjei miatt mindenképpen megnézõs

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Danny Boyle új filmje, melyben Aron Ralston történetét komponálta vászonra. A rendezõ nevéhez többek közt olyan kiemelkedõ alkotások kapcsolhatók, mint a Trainspotting, a 28 nappal késõbb, vagy a Gettómilliomos.

127 Hours

///// Asus G751 \\\\\\\\\\