Nem emel árat a UPC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vannak olyan emberek, akik ehhez hasonló hozzászólásokat írnak ehhez hasonló fórumokba, mert fizetik õket, pl a UPC. Érdekes, nem?

Amúgy nekem is DIGI netem van, már másfél éve, eddig semmi bajom nem volt vele, mindig hozta a megvásárolt (30/20 Mbps 3500 Ft/hó-ért) sebességet. Sõt, picivel még nagyobb is a sávszélesség! Nem kapcsotlak le egyszer sem, mint a UPC szokta tenni, ha nagy az adatforgalom, sok ismerõsöm panaszkodott már erre.

Kicsit számoljunk:
Mint már említettem, a DIGI-nél 30/20-as (amúgy közepes) csomag havi 3500 Ft, HÛSÉGNYILATKOZAT NINCS!

A UPC-nél (most kerestem neten) a nevetséges feltöltési sebességû 30/3-as net akciósan!! februárig 4000 Ft (amúgy 6500!!). ÉS 2 év hûségnyilatkozat!!

Ha veszel mellé telefont, kábeltévét, akkor mindkettõ arányosan olcsóbb, de errõl nincs tapasztalatom.

Az alábbiak tükrében szerintem elég egyértelmû a döntés.

by egy elégedett DIGI elõfizetõ
sznorbi2
Hát ha kicsit utánanéznétek akkor a digi netje is azért kezd haldoklani, mert egyre jobban kezdik túlterhelni sok helyen a rendszerét. Sok a torrent a hálózatán és nagy mennyiságû torentezést egy netszolga hálózata sem bírja.
Ez volt a gond a júpiszivel is, de már azok akik túlterhelték a hálózatát azok szépen átmentek a digihez és most annak a hálóját cseszik szét. Nem baj, ezért maradtam a júpiszinél és vagyok is már 11 éve(még a broadband-es idõben lett a netem). Havi 3000 ft-ot nekem megér(FiberPower 30/3 Mbit) a stabil net és 3800 Ft-ot a digitális tv(amit jelzek teljesen hibátlan a szolgáltatás) Itt nálunk is egyre többször szakad meg + akár órákon át elérhetetlen a netkapcsolata a diginek, a tv az meg egy kakikupac. Én akárhol láttam(ország több pontján) a digi-nél levõ tv elõfizetést mindenhol olyan hasmarsot keltõ volt, hogy inkább nem is néztem! Tehát ennyit a csoda digirõl is.
Minden szolgáltatónak vannak gyenge szolgáltatási területei, de a digi diszkontszolgáltató így ne is várjunk csodákat. Mivel nem igazán fejlesztenek, így nem is sok mindent tudnak csinálni a felmerülõ hibákkal( DIGI ).

Egyébként mindenki annak fizet aki neki szimpi szolgáltató. De azért nem kellene az egekig magasztalni egyes szolgáltatókat, mivel tudjuk, hogy nincs tökéletes szolgáltató sehol a világon.

Antivirus - To protect and to serve

Sajna nekem Fibernet van.....érdemes megnézni, hogy mennyiért...
10/2-es netbõl kapok 4,8/0,25 -öt és szerintük ez így jó....
Állítólag most tavasszal átveszi ezt a részt a UPC!
Reménykedem, hogy minnél elõbb!!!

Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)

ha ez egy láma lenne,akkor ez nagyon csúnya volt tõled...
fõleg ugy ,hogy semmi magyarázatot nem fûzöl hozzá.
de meghallgatnám a te véleményed ha nem esik nehezedre.
Jaaj szóval akkor ha veled az történt akkor már az egész digi szar? Nálunk is van tv+telefon+internet és semmi gond nincs velük.. az meg hogy a tv szar nem is értem mi bajod van vele? 😄
bertino
<#lama>

atlatod a dolgokat tokeletesen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ilyeneket én is hallottam, de pl nálunk remekül mûködik.

fergusonpapa
azért ne monjduk h a digi jó...odákat zengnék arol h 40-30as net helyett van? 5-4...egésznap..a tv egy szar a telefon néha egésznap nem csörög..vagyis nem tudnak elérni..meg hasonlok.visszasirom upc-t jobb volt sokkal.

www.icewebhu

moon08

Nekem mint régi ügyfélnek 1,5Mb-es netet 4000 Ft-ért szolgáltat. 😊
de sajnálom õket... fejóstehénnek nézi csak az upc ezt az országot

Net ügyben ha elérhetõ arrafelé a digi, akkor egyértelmûen jobb az.
Laza
Az UPC eddig is a legdrágábbak között volt, még jó hogy nem emel.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

még jó,hogy nem emel......
de korlátoz(300Gb) és a Digihez képest fele annyi sávszél-dupla annyi ár.
ki fizet Fp120(60-30)-at csak azért,hogy a mailjait olvasgassa.naná,hogy arra szeretné mindenki használni amit korlátoz.
gratula nekik.