Még mindig készpénzzel fizetünk az interneten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnél gyorsan pénzhez jutni napi 3-4 perces internetezéssel?
Nincs más dolgod mint itt regisztrálni http://www.neobux.com/?r=Sonda14 és minden nap rákattintani a 4-5 hirdetésre ami megjelenik. Minimum átutalható összeg PayPal számlára 5 dollár. Nekem eddig egy hónap alatt több mint 15-16 dollárom gyûlt össze és egyre több lesz . Csak ajánlani tudom az oldalt 100%, hogy fizet!
Nincs más dolgod mint itt regisztrálni http://www.neobux.com/?r=Sonda14 és minden nap rákattintani a 4-5 hirdetésre ami megjelenik. Minimum átutalható összeg PayPal számlára 5 dollár. Nekem eddig egy hónap alatt több mint 15-16 dollárom gyûlt össze és egyre több lesz . Csak ajánlani tudom az oldalt 100%, hogy fizet!
Nem azért fizetünk készpénzzel mert azzal szeretünk, hanem mert a postás nem fogad el bankkártyát...
Tehát a lényeg nem a pénz formája, hanem az hogy AKKOR szeretünk fizetni amikor kézhezkapjuk, így kizárva az elõre fizetünk, nem kapjuk meg/nem azt kapjuk/össze van törve dolgot.
Tehát a lényeg nem a pénz formája, hanem az hogy AKKOR szeretünk fizetni amikor kézhezkapjuk, így kizárva az elõre fizetünk, nem kapjuk meg/nem azt kapjuk/össze van törve dolgot.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nos az eBay-en tudsz hasznalni PayPalt, amivel megoldott a biztonsag, alabb irtak.
Nevenincs uzletekbol tenyleg nem vasarolok..
Nevenincs uzletekbol tenyleg nem vasarolok..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Akkor mondjuk holker díszlécet hol vennél, ami hiteles? Vagy mittomén, pillangókkal díszített lámpát a gyerekszobába?
Ja, hogy olyat nem veszel neten. Én meg igen, a legolcsóbb helyen, utánvéttel, és megkapom általában fél-kétharmad áron, mintha bemennék a szaküzletbe, és megvenném ott. Ha meg nem szállítják idõre akkor törlöm a megrendelést (vagy webformról, vagy 1 db reklamációs levél megírásával), és megrendelem a 2. legolcsóbb helyrõl, mert zsebben maradt a pénzem, így van mibõl.
Ja, hogy olyat nem veszel neten. Én meg igen, a legolcsóbb helyen, utánvéttel, és megkapom általában fél-kétharmad áron, mintha bemennék a szaküzletbe, és megvenném ott. Ha meg nem szállítják idõre akkor törlöm a megrendelést (vagy webformról, vagy 1 db reklamációs levél megírásával), és megrendelem a 2. legolcsóbb helyrõl, mert zsebben maradt a pénzem, így van mibõl.
Na persze, csak azért érzed te is a különbséget, aközött hogy:
"Akkor fizetem ki, ha megkapom a sérülés mentes csomagot"
és
"Visszakövetelheted a pénzed, amit - valaki majd eldönti - hogy visszakapod-e."
Kártyával olyasmit fizet az ember, ami azonnal kell, és azonnal meg is kap az ember, garantáltan. Pl játék havidíjat, vagy prémium szolgáltatást - itt nem fog az ember utalgatni, hogy 3-4 nap múlva tudjon játszani. Viszont ha veszek mondjuk 1 lámpát, amit majd futár kihoz nekem, akkor mégis mire fel fizetném ki elõre az árát? Egy fotóra, amit látok a weboldalon? Na ne vicceljünk már. Ezt max akkor merném elõre, kártyáról fizetni, hogy ha vállalási idõre nem tudják szállítani - tök mind1 milyen okból, nincs vis major, semmi se - , akkor a pénz dupláját fizetnék vissza.
"Akkor fizetem ki, ha megkapom a sérülés mentes csomagot"
és
"Visszakövetelheted a pénzed, amit - valaki majd eldönti - hogy visszakapod-e."
Kártyával olyasmit fizet az ember, ami azonnal kell, és azonnal meg is kap az ember, garantáltan. Pl játék havidíjat, vagy prémium szolgáltatást - itt nem fog az ember utalgatni, hogy 3-4 nap múlva tudjon játszani. Viszont ha veszek mondjuk 1 lámpát, amit majd futár kihoz nekem, akkor mégis mire fel fizetném ki elõre az árát? Egy fotóra, amit látok a weboldalon? Na ne vicceljünk már. Ezt max akkor merném elõre, kártyáról fizetni, hogy ha vállalási idõre nem tudják szállítani - tök mind1 milyen okból, nincs vis major, semmi se - , akkor a pénz dupláját fizetnék vissza.
En csak bankkartyaval fizetek.
Nem ertem ezt.. olyan helyrol nem is vennek semmit, ami nem hiteles.
Nem ertem ezt.. olyan helyrol nem is vennek semmit, ami nem hiteles.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Elég sok visszaélésrõl, meg nem megfelelõ minõségû termékrõl hallani. Én olyan esetben fizetek csak bankkártyán, mikor olyan helyrõl rendelek a neten, ahol már korábban többször rendeltem és mindig kifogástalanul teljesítettek, vagy korábbi panaszomat korrekten kezelték, esetleg az is szempont lehet, hogy könnyû a kapcsolatfelvétel - pl Facebookon komoly és aktív jelenlét - mert ezek a dolgok mind növelik a bizalmat. Random cégeknek, embereknek nem fogok elõre fizetni olyan dologért, amit nem is láthattam - úgy látszik ezzel nem csak én vagyok így, pedig igyekszem a készpénzes fizetésrõl minél inkább áttérni, mert a folyamatos bankautomatázgatások fárasztóak és költségük is van...
Paypal, és ott ha nem kapod meg a cuccot, visszakövetelheted a pénzed, amit - ha igazad van - vissza is kapsz.
persze senki nem hülye hogy elörre fizessen vmiért amit lehet sosem kap meg
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz