9
  • Sonda14
    #9
    Szeretnél gyorsan pénzhez jutni napi 3-4 perces internetezéssel?
    Nincs más dolgod mint itt regisztrálni http://www.neobux.com/?r=Sonda14 és minden nap rákattintani a 4-5 hirdetésre ami megjelenik. Minimum átutalható összeg PayPal számlára 5 dollár. Nekem eddig egy hónap alatt több mint 15-16 dollárom gyűlt össze és egyre több lesz . Csak ajánlani tudom az oldalt 100%, hogy fizet!
  • sanyicks
    #8
    Nem azért fizetünk készpénzzel mert azzal szeretünk, hanem mert a postás nem fogad el bankkártyát...

    Tehát a lényeg nem a pénz formája, hanem az hogy AKKOR szeretünk fizetni amikor kézhezkapjuk, így kizárva az előre fizetünk, nem kapjuk meg/nem azt kapjuk/össze van törve dolgot.
  • Tetsuo
    #7
    Nos az eBay-en tudsz hasznalni PayPalt, amivel megoldott a biztonsag, alabb irtak.
    Nevenincs uzletekbol tenyleg nem vasarolok..
  • Komolytalan
    #6
    Akkor mondjuk holker díszlécet hol vennél, ami hiteles? Vagy mittomén, pillangókkal díszített lámpát a gyerekszobába?
    Ja, hogy olyat nem veszel neten. Én meg igen, a legolcsóbb helyen, utánvéttel, és megkapom általában fél-kétharmad áron, mintha bemennék a szaküzletbe, és megvenném ott. Ha meg nem szállítják időre akkor törlöm a megrendelést (vagy webformról, vagy 1 db reklamációs levél megírásával), és megrendelem a 2. legolcsóbb helyről, mert zsebben maradt a pénzem, így van miből.
  • Komolytalan
    #5
    Na persze, csak azért érzed te is a különbséget, aközött hogy:
    "Akkor fizetem ki, ha megkapom a sérülés mentes csomagot"
    és
    "Visszakövetelheted a pénzed, amit - valaki majd eldönti - hogy visszakapod-e."
    Kártyával olyasmit fizet az ember, ami azonnal kell, és azonnal meg is kap az ember, garantáltan. Pl játék havidíjat, vagy prémium szolgáltatást - itt nem fog az ember utalgatni, hogy 3-4 nap múlva tudjon játszani. Viszont ha veszek mondjuk 1 lámpát, amit majd futár kihoz nekem, akkor mégis mire fel fizetném ki előre az árát? Egy fotóra, amit látok a weboldalon? Na ne vicceljünk már. Ezt max akkor merném előre, kártyáról fizetni, hogy ha vállalási időre nem tudják szállítani - tök mind1 milyen okból, nincs vis major, semmi se - , akkor a pénz dupláját fizetnék vissza.
  • Tetsuo
    #4
    En csak bankkartyaval fizetek.
    Nem ertem ezt.. olyan helyrol nem is vennek semmit, ami nem hiteles.
  • metropoltopotlo
    #3
    Elég sok visszaélésről, meg nem megfelelő minőségű termékről hallani. Én olyan esetben fizetek csak bankkártyán, mikor olyan helyről rendelek a neten, ahol már korábban többször rendeltem és mindig kifogástalanul teljesítettek, vagy korábbi panaszomat korrekten kezelték, esetleg az is szempont lehet, hogy könnyű a kapcsolatfelvétel - pl Facebookon komoly és aktív jelenlét - mert ezek a dolgok mind növelik a bizalmat. Random cégeknek, embereknek nem fogok előre fizetni olyan dologért, amit nem is láthattam - úgy látszik ezzel nem csak én vagyok így, pedig igyekszem a készpénzes fizetésről minél inkább áttérni, mert a folyamatos bankautomatázgatások fárasztóak és költségük is van...
  • Noru
    #2
    Paypal, és ott ha nem kapod meg a cuccot, visszakövetelheted a pénzed, amit - ha igazad van - vissza is kapsz.
  • DeviloftheHell
    #1
    persze senki nem hülye hogy elörre fizessen vmiért amit lehet sosem kap meg