19
  • winnie
    adják annyi moziban, mint a többit. 22-ben. az utazó például 25-ben van. az egyik 6-7 ezer néző, a másik majdnem 100. (a hiteles másolatot 2 kópián megnézték 2 ezren. a piranhat az első hétvégén 22 kópián 4 ezren.( (egyébként meg a siker és a bukás nem moziszám függvénye. ha egy film egy moziban teltházzal megy, akkor az sikeres. a piranhának viszont a vászonátlaga is gyenge)
  • Zombee
    A Piranhát alig adják pár moziban, nem csoda ha megbukott. Szolnokon sem vetítik.
  • TM
    Pontosabban funkcionális analfabéta. Az lazának mondható, ha heti egy új film jön, s ilyen lesz 13-a és 20-a is (nem számítva az 1-2 kópiás, kis közönséghez szólókat). Erős? Mondjuk The Rock miatt feltétlen az. :)
  • kalapos01
    Még egy analfabéta. :)
  • Radi
    Erős de laza
  • opeca
    Gondolom arre értette, hogy szerinte sok jó film lesz de ezek többsége nem a komolyabb műfajt képviseli.

Engem ami sokkal jobban zavar az az, hogy nem tematikus, nagyon átláthatatlan.

Valahogy így kéne:

Piranha 3D
    Ismertető...

Scott Pilgrim a világ ellen
    Ismertető...

stb. stb.
  • funkyman
    a The Next Three Days nézős, és a faster is 7.0-án áll jelenleg az imdb-n és mivel nem tiniratyi ezért valszeg nézhető. talán a green hornet en sem nagyon alszunk el.
    A piranha másfél órájából kb fél nézhető, de azon sokat lehet nevetni(gonoszul) >>:)
    A pilgrim és a drogosfilm tucatratyi.
  • Dynamic
    Na, mondom király, jövő héten mozi. Érdekel ez az új Ryan Reynolds film. Erre most veszem észre, hogy az nem is Zöld lódarázs, hanem Zöld lámpás és az majd csak nyáron lesz :D
    Az ilyen béna, csetlő-botló igazságosztó filmek annyira azért nem jönnek be.
  • kisemlős
    Viktor, ki kellene pihenned a szilveszteri bulit, Te ennél jobb cikkeket szoktál írni!
  • COOLancs
    "A Szerelem és más drogok(...) viszonylag sikeresen mutatkozhatott be vetélytársak hiányában" meg főleg a masszív reklámkampánynak köszönhetően, de nem tudom hogy 2 hét múlva ki fog rá emlékezni...
  • Zolivok
    hülye vagy te
  • Zolivok
    Erős, de laza lesz a mozis január
    2011. január 11. 11:04, Kedd - Szekeres Viktor

WAPSUWAPAPPPA JEEEE
  • Chocho
    Erős, mert jó filmeket hozhat, illetve olyanokat, amikre sokan vártak már. Ugyanakkor laza is, mert ezek a filmek nagyrészt komolytalanabb műfajt képviselnek.

Nem tudom, mit nem lehet érteni ezen.
  • Spy32
    Nem szoktam fikázni de ez most engem is eltalált. Kérem szépen, döntsük el, hogy akkor most erős vagy laza?
  • zserrbo
    Eh mi ez a cím? Olyan, mint mikor még általánosban osztálytársam a parafára azt mondta puha kemény...Ez a Viktor eszméletlen.
  • Silenzio
    Szánalmasak vagytok. A halas fosnak 30%? Idióták.
  • winnie
    a zöld darázst érdemes annak, akinek bejön az előzetes alapján a műfaj. igazi gyógyszerelgurulós gyöngyszem, de nagyon nem mindenkinek szól.
  • Axlkenobi
    Engem a Season of the Witch érdekel a legjobban, meg a Crowe-film. A többi nem nagyon hoz lázba, bár a Zöld Darázst még talán megnézem.
  • jaspercry
    "Erős,de laza"
    "röhely ,de komolyan"