A digitális koldusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Japánéknál a csövik az internetkávézókban élnek? De ha az internetkávézóban él, akkor nem hajléktalan, mert az internetkávézó a lakása... Vagy a hangsúly azon van, hogy "élõ" hajléktalant tartanak. Igen az élõ hajléktalan lényegesen több dologra képes, mint a nem élõ. 😄
Amúgy erre mondják, hogy az ember jódolgában nem tudja, hogy mit csináljon. Szép, rendezett életük volt, hát akkor csövesnek állnak...
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
A másik meg Londonbol IT cégtõl,mert szar volt neki
IGEN A K**VA ANYÁTOKAT!<#mf1>#mf1><#kocsog>#kocsog>
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
A VIP regisztrációd 3 napon belül lejár!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én spéci a megélhetési ribancokra gondoltam..
Van egy ismerõsöm, egyszer hazavitt egy hajléktalant. Lefürdette, megetette, szobát adott neki. Gondolta, másnap megbeszélik a továbbiakat. Munkahely, albérlet, egzisztencia....
Hajnalban megszökött, azt írta egy papírlapra, köszöni szépen, de õ ettõl az egésztõl megfullad....
http://www.tradeximp.com/
Szerintem ez egy elég fontos üzenet az emberek felé. Nekem azt jelenti ez, hogy az alapvetõ értékrendünket kellene átgondolnunk. Az emberek többségének olyan az életvitele, hogy a szükséges, és normális mennyiségû stressznek a sokszorosa éri. Ennek a két embernek valószínûleg alacsonyabb az ingerküszöbe az átlagosnál, és azt mondták, hogy "állítsátok meg a földet, mi ki akarunk szállni"! Inkább lemondtak minden jó dologról is, csak azért, hogy a rosszaktól szabaduljanak.
Ennyire drasztikus lépést azért tömegesen nem lehet tenni, de mindenképpen jelzés értékû, hogy meg kell próbálnunk változtatni az életmódunkon, hogy mindenkinek élhetõbb legyen a világ.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3