16
-
Zoliz #16 Tényleg szégyen, hogy egy ócska fészbukos film a világ legjobbja 2010-ben.
Ez a világ? F@s. -
funkyman #15 Inkább egy ilyen filmeket nézek mint ratyi tinivígjátékokat, mint a pilgrim vagy a kickass. -
#14 Év legjobb filmje? Vicc...
Epekedve várom, a yahoo, youtube, twitter, wikipedia, google filmeket
Biztosan szarrá fogom izgulni magam rajtuk, és biztosan év filmje, meg a legtökéletesebb alkotások lesznek... -
Stranger666 #13 Ha a kedvenc filmjeiről vagy játékairól van szó, mindig buziskodik, átír, töröl. Tudod mint a gyerekek. -
#12 Azért odabasz, hogy ezt speciel nem törölte senki. :D -
bippo #11 Most már lehet, hogy tényleg megnézem, ha annyira mondják, hogy jó film. -
Everest07 #10 Figyelj, te rohadt buzi! Ne töröld, és ne írd át a hozzászólásaimat! -
Stranger666 #9 Hát a swan sokkal jobb, de mivel a közösségi háló valós eseményre épül így nyer, mint tavaly a harmatbéna bombák földjén, mert azt mondják, hogy: "huuu ez de aktuáliss meg valóságos, akkor adjunk neki minden szar díjat!!". -
berserk87 #8 Nekem nagyon tetszett a Közösségi háló, szerintem jó film. Van pár film, ami az ízlésemnek jobban feküdt 2010-ben (Scott Pilgrim vs the world, Kick/ass, Buried)De szerintem is teljesen jogosan tartják az oscar egyik nagy esélyesének.
A 127 Hours-t és a Black Swan-t még nem láttam. Nagyon remélem, hogy e két film valamelyike még komoly meglepetést fog nekem okozni. -
#7 Nem bírtam végignézni.
-
winnie #6 annyian leírták, tele a net istenítésekkel (több száz vagy ezerrel), de téged csak az ő véleménye érdekel?:) vagy ő valami nagy guru?
nem mellesleg. nem is írta, hogy jó volt. -
opeca #5 Mondd, mitől volt jó? -
Parker71 #4 Én adok neki mégegy esélyt, mert elsőre nem voltak ideálisak a körülmények - bár halkan azért azt merem mondani, hogy nálam nem ő nyerte az év filmje díjat - de ezt csak halkan mondom egyelőre... -
lcee #3 :) -
#2 Szerintem szar volt és csak a hype vitte el... -
kanduhr #1 Hamarosan jönnek az olyan kommentek hogy: "szerintem szar volt", "csak a hype vitte el"...