A kritikusok szerint A közösségi háló volt a legjobb

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg szégyen, hogy egy ócska fészbukos film a világ legjobbja 2010-ben.
Ez a világ? F@s.
Inkább egy ilyen filmeket nézek mint ratyi tinivígjátékokat, mint a pilgrim vagy a kickass.

Tower Guard
Év legjobb filmje? Vicc...
Epekedve várom, a yahoo, youtube, twitter, wikipedia, google filmeket
Biztosan szarrá fogom izgulni magam rajtuk, és biztosan év filmje, meg a legtökéletesebb alkotások lesznek...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Ha a kedvenc filmjeirõl vagy játékairól van szó, mindig buziskodik, átír, töröl. Tudod mint a gyerekek.
Chocho
Azért odabasz, hogy ezt speciel nem törölte senki. 😄

Gaming is believing.

Most már lehet, hogy tényleg megnézem, ha annyira mondják, hogy jó film.
Figyelj, te rohadt buzi! Ne töröld, és ne írd át a hozzászólásaimat!
Hát a swan sokkal jobb, de mivel a közösségi háló valós eseményre épül így nyer, mint tavaly a harmatbéna bombák földjén, mert azt mondják, hogy: "huuu ez de aktuáliss meg valóságos, akkor adjunk neki minden szar díjat!!".
Nekem nagyon tetszett a Közösségi háló, szerintem jó film. Van pár film, ami az ízlésemnek jobban feküdt 2010-ben (Scott Pilgrim vs the world, Kick/ass, Buried)De szerintem is teljesen jogosan tartják az oscar egyik nagy esélyesének.

A 127 Hours-t és a Black Swan-t még nem láttam. Nagyon remélem, hogy e két film valamelyike még komoly meglepetést fog nekem okozni.
IMYke2.0.0.0
Nem bírtam végignézni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

annyian leírták, tele a net istenítésekkel (több száz vagy ezerrel), de téged csak az õ véleménye érdekel?😊 vagy õ valami nagy guru?

nem mellesleg. nem is írta, hogy jó volt.
Mondd, mitõl volt jó?
Én adok neki mégegy esélyt, mert elsõre nem voltak ideálisak a körülmények - bár halkan azért azt merem mondani, hogy nálam nem õ nyerte az év filmje díjat - de ezt csak halkan mondom egyelõre...
😊

mainruler
Szerintem szar volt és csak a hype vitte el...

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Hamarosan jönnek az olyan kommentek hogy: "szerintem szar volt", "csak a hype vitte el"...