16
  • Zoliz
    Tényleg szégyen, hogy egy ócska fészbukos film a világ legjobbja 2010-ben.
    Ez a világ? F@s.
  • funkyman
    Inkább egy ilyen filmeket nézek mint ratyi tinivígjátékokat, mint a pilgrim vagy a kickass.
  • Tower Guard
    Év legjobb filmje? Vicc...
    Epekedve várom, a yahoo, youtube, twitter, wikipedia, google filmeket
    Biztosan szarrá fogom izgulni magam rajtuk, és biztosan év filmje, meg a legtökéletesebb alkotások lesznek...
  • Stranger666
    Ha a kedvenc filmjeiről vagy játékairól van szó, mindig buziskodik, átír, töröl. Tudod mint a gyerekek.
  • Chocho
    Azért odabasz, hogy ezt speciel nem törölte senki. :D
  • bippo
    Most már lehet, hogy tényleg megnézem, ha annyira mondják, hogy jó film.
  • Everest07
    Figyelj, te rohadt buzi! Ne töröld, és ne írd át a hozzászólásaimat!
  • Stranger666
    Hát a swan sokkal jobb, de mivel a közösségi háló valós eseményre épül így nyer, mint tavaly a harmatbéna bombák földjén, mert azt mondják, hogy: "huuu ez de aktuáliss meg valóságos, akkor adjunk neki minden szar díjat!!".
  • berserk87
    Nekem nagyon tetszett a Közösségi háló, szerintem jó film. Van pár film, ami az ízlésemnek jobban feküdt 2010-ben (Scott Pilgrim vs the world, Kick/ass, Buried)De szerintem is teljesen jogosan tartják az oscar egyik nagy esélyesének.

A 127 Hours-t és a Black Swan-t még nem láttam. Nagyon remélem, hogy e két film valamelyike még komoly meglepetést fog nekem okozni.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem bírtam végignézni.
  • winnie
    annyian leírták, tele a net istenítésekkel (több száz vagy ezerrel), de téged csak az ő véleménye érdekel?:) vagy ő valami nagy guru?

nem mellesleg. nem is írta, hogy jó volt.
  • opeca
    Mondd, mitől volt jó?
  • Parker71
    Én adok neki mégegy esélyt, mert elsőre nem voltak ideálisak a körülmények - bár halkan azért azt merem mondani, hogy nálam nem ő nyerte az év filmje díjat - de ezt csak halkan mondom egyelőre...
  • lcee
    :)
  • mainruler
    Szerintem szar volt és csak a hype vitte el...
  • kanduhr
    Hamarosan jönnek az olyan kommentek hogy: "szerintem szar volt", "csak a hype vitte el"...