18 perc Diablo III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem tudom, anno az 1-2 résszel éjszakákat játszottunk, de ez nekem nem igazán jön be. 😞 A sok effekt mindent eltakar... Ez a PvP meg tényleg kriminális...
Eddig minden Diablo megjelenésre azt mmondtam, hogy kötelezõ darab, igazi klasszikus darab volt... de asszem, ezt kihagyom... Hacsak nem változik... Bár z is igaz, ebbõl még nem szabad(na) mélyebb következtetéseket levonni...
Eddig minden Diablo megjelenésre azt mmondtam, hogy kötelezõ darab, igazi klasszikus darab volt... de asszem, ezt kihagyom... Hacsak nem változik... Bár z is igaz, ebbõl még nem szabad(na) mélyebb következtetéseket levonni...
gagyi
QQ moar
haters gonna hate
haters gonna hate
oké, 30 másodpercig bírtam nézni, ez minden csak nem diablo.
Idióta wow utánzat vagy én nem tudom, minden csili-vili, kb a tini picsáknak való játékstílus ez az egész.
remélem minél késõbb fog kijönni...
Idióta wow utánzat vagy én nem tudom, minden csili-vili, kb a tini picsáknak való játékstílus ez az egész.
remélem minél késõbb fog kijönni...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ez nem szar...
Az egyet imádtam, igazi dark horror. Oké, akkor grafikailag az volt a csúcs, de nagyon passzolt a világhoz.
A kettõ már csicsásabb, de az atmoszférikus hangok, meg a jó zene, az egész világ magával ragadó. Jól továbbfejlesztett loot és skill rendszer. Multiban nagyon élvezetes. És jó hosszú is...
A három. Hát eddig egyre nagyobb csalódás. Túl színes, túl karikaturizált - nekem ez a wow-os karakterdesign abszolút nem jön be. A videót nézve ahogy telik az idõ a bliz úgy tömi mindinkább tele csicsás effektekkel a játékot. Komolyan csata közben nem is látni a karaktert csak a sok csilivilit... Ez mióta horror??? Jah és kiborítóan uncsi lehet... meglátjuk.
Az egyet imádtam, igazi dark horror. Oké, akkor grafikailag az volt a csúcs, de nagyon passzolt a világhoz.
A kettõ már csicsásabb, de az atmoszférikus hangok, meg a jó zene, az egész világ magával ragadó. Jól továbbfejlesztett loot és skill rendszer. Multiban nagyon élvezetes. És jó hosszú is...
A három. Hát eddig egyre nagyobb csalódás. Túl színes, túl karikaturizált - nekem ez a wow-os karakterdesign abszolút nem jön be. A videót nézve ahogy telik az idõ a bliz úgy tömi mindinkább tele csicsás effektekkel a játékot. Komolyan csata közben nem is látni a karaktert csak a sok csilivilit... Ez mióta horror??? Jah és kiborítóan uncsi lehet... meglátjuk.
A borzalmas képminõség miatt néz ki ilyen szarul. A varázslónõ halálsugara valójában mélyvörös lángsugárszerûség.
Melyik agytröszt alakította át ezt a játékot csillámdiablóvá? oO
az a varázslócsaj egyik képessége
Mekkora csalódás! 😞 Multizni soha a büdös életben nem fogok vele, az már biztos.
Remélem, a 'single player' jó lesz azért.
Remélem, a 'single player' jó lesz azért.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont ez a PVP videó is kiábrándító, mi a tököm azok a lézer szerû csíkok, úristen, eddig tökre tetszett, de mintha most nem a D3-at látnám.
Hát, ez minden csak nem konkurencia a blizzardnak sem a Diablonak.
1. Csunya
2. Idiota animes szövegek mindenhol
3. Gagyi színvilág
4. MMO-nak nem való egy diablo klón.
1. Csunya
2. Idiota animes szövegek mindenhol
3. Gagyi színvilág
4. MMO-nak nem való egy diablo klón.
Mi ez? Imma firin' mah layazoooor?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
nincs heal poti
http://mmopium.web4.hu/cikk/age-of-titan-az-elso-screenshotok Készûl a konkurencia.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Kinek fogy ki elõbb a hp potija? Orjási nagy pvp lehet. Anno 10 éve a nagy hévvel tóltuk nem a pvp miatt, az biztos.. 😊
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…