17
-
TomTXX #17 Hát nem tudom, anno az 1-2 résszel éjszakákat játszottunk, de ez nekem nem igazán jön be. :( A sok effekt mindent eltakar... Ez a PvP meg tényleg kriminális...
Eddig minden Diablo megjelenésre azt mmondtam, hogy kötelező darab, igazi klasszikus darab volt... de asszem, ezt kihagyom... Hacsak nem változik... Bár z is igaz, ebből még nem szabad(na) mélyebb következtetéseket levonni... -
bino512 #16 gagyi -
Loverman #15 QQ moar
haters gonna hate -
#14 oké, 30 másodpercig bírtam nézni, ez minden csak nem diablo.
Idióta wow utánzat vagy én nem tudom, minden csili-vili, kb a tini picsáknak való játékstílus ez az egész.
remélem minél később fog kijönni... -
#13 *ez nem kicsit szar...
(bocs, ma mindig elrontok valamit a bejegyzéseimben) -
#12 ez nem szar...
Az egyet imádtam, igazi dark horror. Oké, akkor grafikailag az volt a csúcs, de nagyon passzolt a világhoz.
A kettő már csicsásabb, de az atmoszférikus hangok, meg a jó zene, az egész világ magával ragadó. Jól továbbfejlesztett loot és skill rendszer. Multiban nagyon élvezetes. És jó hosszú is...
A három. Hát eddig egyre nagyobb csalódás. Túl színes, túl karikaturizált - nekem ez a wow-os karakterdesign abszolút nem jön be. A videót nézve ahogy telik az idő a bliz úgy tömi mindinkább tele csicsás effektekkel a játékot. Komolyan csata közben nem is látni a karaktert csak a sok csilivilit... Ez mióta horror??? Jah és kiborítóan uncsi lehet... meglátjuk. -
#11 nem muszáj PVP-t játszani:) -
blessyou #10 A borzalmas képminőség miatt néz ki ilyen szarul. A varázslónő halálsugara valójában mélyvörös lángsugárszerűség. -
Gulyu84 #9 Melyik agytröszt alakította át ezt a játékot csillámdiablóvá? oO -
Stranger666 #8 az a varázslócsaj egyik képessége -
#7 Mekkora csalódás! :( Multizni soha a büdös életben nem fogok vele, az már biztos.
Remélem, a 'single player' jó lesz azért.
-
TomecK #6 Viszont ez a PVP videó is kiábrándító, mi a tököm azok a lézer szerű csíkok, úristen, eddig tökre tetszett, de mintha most nem a D3-at látnám. -
TomecK #5 Hát, ez minden csak nem konkurencia a blizzardnak sem a Diablonak.
1. Csunya
2. Idiota animes szövegek mindenhol
3. Gagyi színvilág
4. MMO-nak nem való egy diablo klón. -
sanyicks #4 Mi ez? Imma firin' mah layazoooor? -
Stranger666 #3 nincs heal poti -
Herkulles #2 http://mmopium.web4.hu/cikk/age-of-titan-az-elso-screenshotok Készűl a konkurencia. -
Herkulles #1 Kinek fogy ki előbb a hp potija? Orjási nagy pvp lehet. Anno 10 éve a nagy hévvel tóltuk nem a pvp miatt, az biztos.. :)