26
  • Aldo Moro
    A feláldozhatók egy jó film, nekem a Bérgyilkosék is tetszett. Leginkább az Alkonyat érdemelné meg, akkor talán végre leszállnának már erről a tini vámpiros abszolút logikátlan dologról. Na az a film egy vicc.
  • kwzatz
    Oh, a Nagyfiúk... Ne, visszajönnek az emlékek, ááá...
    (kb. 40 perc utána úgy döntöttünk barátnőmmel, hogy nem nézzük tovább... azért elvárható lenne egy vígjátéktól, hogy az ember mosolyoghasson rajta, nem?)
  • kalapos01
    De te most abból a hülyeségből indulsz ki, hogy ha neked tetszett egy film, akkor az nem szar. Ott a Szex és New York. Hiába jött be neked, de az egy szar.
  • Stranger666
    Mondj már egy ilyen vackot
  • Basic
    Ez már tényleg ökörség, hogy szándékosan az ismertebb filmek közül keresnek olyant, amire aztán ráakaszthatják a legrosszabb film címet. A szex és New York 2 nekem nagyon bejött, az első is tetszett, és sztem a második része még annál is jobb lett, a feláldozhatóak egy sima akciófilm, semmi extra, de nem arany málnára való, exférj újratöltve szintén poénos, jó vígjáték. A felsoroltak közül, és amiket én is láttam, egyedül az utolsó léghajlító nem fogott meg, de amúgy az sem nevezhető rossz filmnek, csak teljesen mást és máshogy megvalósítva vártam a sorozatot ismerve.
  • Axlkenobi
    Az egész Arany Málna egy poén. A legtöbb jelöltet úgy válogatják ki, hogy nagy, ismert film legyen, amit trendin fikáztak függetlenül attól, hogy megérdemelte-e vagy sem.

Mindent elmond az egészről, hogy egy Sandra Bullock pl. még el is megy átvenni a díjat, mert vicc az egész és ő úgy is fogta fel.

Jelölték a teljesen korrekt Feláldozhatókat? Nagy kaland. Kellett oda, hogy valamin legyen nagy csodálkozás.

Komolyan ezt az Arany Málnát max. az ilyen netes vérpistikék veszik, akik szeretnek divatból fikázni mindent a neten.
  • smaszi
    Ezek közül amit láttam: Az utolsó léghajlító, The Expendables, A titánok harca, Alkonyat: Napfogyatkozás.
    Ami nem tetszett: Az utolsó léghajlító, Alkonyat: Napfogyatkozás.
    A másik kettő meg egyszer nézhető ugyan, de akkor jól szórakoztat.
    A többiről nem tudok véleményt alkotni, mivel nem láttam...
  • bladesoft
    Szex és New York 2 egyetértek.
    Az utolsó léghajlító ez is sajna. Pedig most hogy ismerem a sztorit egész jó lehetett volna.
  • IMYke2.0.0.0
    "Olyanokat akarnak kiosztani, akik rahedli pénzt elszórtak a készítésre meg a reklámra, mégis annyit se ér a filmjük, mint a celluloid (merevlemez), amire ráforgatták."

Te fogtad fel egyedül, hogy miről szól ez az egész!
  • Terlis
    A Vampire's suck ezekszerint minden kommentelőnek tetszett? :) (Remélem csak nem láttátok!)

Persze, lehetne olyan kézikamerás házivideókat is aranymálnázni, amit csak 100 ember ha látott, de ennek nem ez a lényege. Olyanokat akarnak kiosztani, akik rahedli pénzt elszórtak a készítésre meg a reklámra, mégis annyit se ér a filmjük, mint a celluloid (merevlemez), amire ráforgatták.
  • Loverman
    ez is csak médiafogás, nem választhatnak olyan filmeket amiket senki sem ismer mert abból nem lesz hír, abból pedig reklám nekik.
  • JackSparrow88
    Na akkor nézzük csak szerintem a jelöltek közül melyek a tényleg rosszak: az Utódomra ütök-ről nem tudok mondani semmit, még nem láttam. Bár Ben Stiller-t csípem és a film előző részeit is láttam, azok jó voltak, talán ez is az, nemtom.
    Szex és New York 2 nem érdekel :), Expendables-t sem láttam még de biztos megnézem, Nagyfiúk, Titánok harca, Jonah Hex, Utolsó léghajlító, Alkonyat 3, Exférj újratöltve, na ezeket már láttam. Szerintem egyik sem volt annyira rossz hogy Arany Málnát kapjon. Értelemszerűen a maradékot amiket kihagytam szintén nem láttam úgyhogy azokról sem tudok nyilatkozni, ennyi voltam :D
  • Etinger
    De Shyamalant imádják arrafelé (:
  • winnie
    nincs abban semmi érdekes. valakinek ez jön be, másnak az. ez nem hiszem, hogy sokaknak újdonság. ahány ember, annyi top10 legrosszabb film.
  • tommygear
    értelmes gyerek vagy te
  • CooperD
    Az Expendables azért mert egy szar, a Titánok meg mittomén... mert az sem volt egy nagy valami, de azért aranymálnára nem jelölném.
  • Rotyoka
    The Expendables és a Titánok harca mit keres itt? :/
  • Blake007
    Social Network, mintha kimaradt volna!
  • Grodt
    Érdekes nekem mind a Nagyfiúk mind Az utolsó léghajlító tetszett.
  • EXPENDABLE
    Szerény véleményem szerint ahhoz képest amit vártunk tőle elég gyengusz lett.
    Rövid, akciót nyomokba tartalmaz, az meg csak egy jó reklámszöveg,hogy "klasszikus akció". Ez egy 2010-es akciófilm. A klasszikus akciótól igen messze. Azon kívül,hogy felvonultatta a nagyokat semmi pozitív nincs a filmben. Nálam az év csalódása.
  • funkyman
    Ezek hülyék. Az expendables nem lett olyan rossz. B kategórás akciófilm kategóriában a jobbak között van.

Jonahhex, alkonyat, léghajlító: ha ezek téynleg vackok, jöhetne még melléjük a resident evil túlvilág.
  • winnie
    "Gondolom nem akarnak beégni, hogy nem értik az adott filmet, így nem merik jelölni :D"

szinte teljesen biztos, hogy ez az oka.
  • Etinger
    A Vespa mehetne.
  • donatus13
    Az utolsó léghajlítóm az akkora szar lett ,hogy gyalázat,utána betenném az utazót az is hígfos.
  • Mister
    Ez az aranymálna is mekkora gagyi.
    Egy művészfilm sincs jelölve soha, pedig azok aztán nézhetetlen vackok.
    Gondolom nem akarnak beégni, hogy nem értik az adott filmet, így nem merik jelölni :D
  • Etinger
    The Expendables ennyire rossz volna?