Januárban elérhetik a Vosztok-tó vizét

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zocsi
Egesz eletemben arra vartam hogy valaki lefurjon a vosztok-toba... 😊
Murder3
ott rejtõzik Hitler😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Kornan
Régebben találtak vmi rákot is az Antarktisz jege alatt, pedig asszitték nem lehetséges. Igaz az nem ilyen elzárt tó volt.

Támad a havasi rákember

Szerintem itt is találnak vmit, akár egyszerûbb többsejtû élõlényt is. De nem hiszem ,hogy olyan eget rengetõ lesz az egyszerû ember számára.

Mondjuk az egyik ismerõsömnek az ismerõsének a hugának a régi szobatársának az apukája az elvileg dolgozott az Antarktiszon és állítólag már titokban lefúrtak oda, de eltûnt az a kutatócsapat, amelyik lefúrt. És nemsokkal utána egy különleges katonai különítmény érkezett Oroszországból és felrobbantottak egy nukleáris töltetet a fúrás helyszínén. A dologról videofelvétel készült és pár civil is jelen volt, amikor megnézték, így vki köpött. Mielõtt mind meghaltak autóbalesetben. De ezt már úgyse hiszi el senki bizonyítékok híján. Mielõtt meghalt a tégla ezt motyogta: "Az ördög földi lakhelye. Se nem állat se nem növény, erõs mint a golyóálló páncél és gyors akár a lokomotív. Mind meghalunk, itt a világvége." Továbbá az is kiderült, hogy a helyszínen megtalált holtestek szó szerint belülrõl ki voltak fordítva, és valamitõl szétrobbant a fejük. De minek is mondom el ezt, úgysem hiszi el senki. <#pias>
Pluskast
Megtalálják végre nesszit 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kara kán
Ördögöd van!
<#nyes>

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

immovable
Nem te fedezted fel ezt is, csak ellopták az ötleted, mint rendszerint?<#nevetes1>
Rapid81
Kár, hogy szó sincs millió évekrõl, fõleg nem 14 millióról. A tó felszínéhez közel ért fúrás által kinyert jég becsült kora 500ezer év. Ebbõl arra következtetnek, hogy a tó maga kb. 500ezer-1 millió éve lehet elzárva. Az meg a másik, hogy becslések szerint a tó víztartalmának egésze kb. 13300 évente lecserélõdik, mivel megfagy és az Antarktiszi jég vándorlásával el is mozog onnan. Majd az oda érõ jég megolvad és így cserélõdik a vize.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

A DOLOG

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

régebben olvastam egy rémtörténetet egy fúrásról, ami nem jött össze és föltört az anyag.

kicsit nekiszaladunk lehet itt is sikerül a szökõkút, aztán a hirtelen lecsökkent nyomás miatt kis repedés a kéregben, és már olvad is. tûzhányó az antarktiszon, mindmeghalunk.

Sok-sok évig azt hittük kötelezõ a nap, aztán rájöttünk, hogy a melegvizes kürtõ is jó a tengerfenéken, hátra most rájövünk, hogy más is elgéséges az élethez.
Pharaoh
Max egysejtû élõlények lehetnek benne, mivel nincs napfény, és az egy tó, nem valószínû, hogy melegvizes kürtõk lenének a fenekén. Ezek nélkül pedig elég nehézkes az összetettebb létformáknak fennmaradni.

Szerintem senki sem vár sellõket, de ha bármilyen összetett életforma él lent az már mindenképp különleges.
Egyébként egysejtûek valószínûbb, hogy vannak, mint hogy nincsenek.
globint
Ugyan mi lenne abban a tóban?
Tiszta víz, amit még nem szennyeztünk be!
Ne várjatok különleges sellõket, vagy szörnyeket.
Szerintme még bacik sem lesznek odalenn.

http://www.tradeximp.com/

Ha ez egy film lenne, én nem fúrnék le az biztos. Mindig ilyenkor bolygatnak meg egy többezer éves szörnyet...<#nevetes1>

Amúgy tényleg kíváncsi vagyok mi lehet odalent, mi maradhatott meg a régi idõkbõl.

www.adamexdesign.hu

Kara kán
Vízkeresztkor ez egy igazán becses ajándék volt a nemzetközi tudóstársadalom számára.

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

látom a bulvártudományos hírek hatottak rád, mindenrõl a földönkívüli élet jut eszedbe...

Ez érdekes. Lehet, hogy ízelítõt kapunk az Európa jege alatt élõkbõl?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

← ElőzőOldal 2 / 2