9
-
#9 Pf, ez a majomképű lesz az új Pókmanus? Nagyon gáz :( -
winnie #8 nem csak arra, emma stone alaból is szőke- -
#7 "valahogy úgy vagyok vele, hogy legyen olyan, amilyen alapból"
Ha itt arra célzol, hogy eredetileg is szőke volt Gwen Stacy haja akkor egyetértek. Ki nem állhattam először a Zöld Manó kinézetét. Vagy amit Dr. Doom-ból csináltak az F4-ben, vagy pl. a Dragon Ball-ban Zseniális teknős hajjal és szakáll nélkül. Ha magára a nőre gondoltál a civil életben, akkor meg az ő szíve joga olyan hajszínt hordani amelyik neki tetszik.
Amúgy ennek a nőnek a szőke áll jól alapból, mert ahogy elnézem hófehér bőre van. -
Szefmester #6 Remélem ezúttal a ruháján látszódni fog hogy egy pattanásos egyetemista varrta meg alacsony költségvetésből, és nem valami menő hálivúdi designercsapat egy ember éves fizujából. :) -
winnie #5 ez lehet, hogy igaz, de ilyen alapon a nagyobb mell is jobban állna neki:)
nem tudom, valahogy úgy vagyok vele, hogy legyen olyan, amilyen alapból. az efféle customize dolgok, mint a hajszínváltoztatás, megkeresni melyik a legmegfelelőbb, az a gamereknek van, akik szeretnek babázni karakterválasztásnál. -
Wittgen #4 Igen, Stone-nak sokkal jobban áll a sötétebb frizura. -
winnie #3 de így legalább természetesebb. -
#2 Ez a pókfickó felveszi a maszkot a nagy hajáram és nem fog olyan szép golyóbis Pókemberes fejet formálni a jelmez mint azt megszokhattuk. Azt lehet tudni melyik kínairól nyúlta le a kesztyűjét? -
Mister #1 Szerintem Emma Stone vörös hajjal sokkal szebb.