Szekeres Viktor

Új képek a Pókember 4 forgatásáról

Ismét kimerészkedett a stúdióból az új Pókember-mozifilm stábja, ami természetesen azzal járt, hogy lesifotók készültek a szereplőkről, ezúttlal Andrew Garfieldről és Emma Stone-ról.

Újabb forgatási képek jelentek meg a neten a negyedik Pókember-film forgatásáról, melyek Peter Parkert (Andrew Garfield) és Gwen Stacy-t (Emma Stone) ábrázolják. Mint arról már korábban hírt adtunk, a film maga hiába lesz a negyedik a sorban, a történet teljes rebootot kap, így ismét átélhetjük azt, amint Peter Parker Pókemberré változik. A tervek szerint az egyelőre címmel még nem rendelkező film egy új trilógia első része lesz. (A többi lesifotó itt és itt tekinthető meg.)

Klikk ide! Klikk ide!

A történet szerint minden bizonnyal egymással két főkaraktert a filmbéli Midtown középiskola lelátóin kapták lencsevégre szemfülesek. Bár a forgatás már nagy erőkkel zajlik és még az év első negyedében véget ér, a készítőknek nem kell kapkodniuk, hiszen a film amerikai premierjére mindössze 2012-ben kerül sor, egész pontosan július 3-án.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #9
    Pf, ez a majomképű lesz az új Pókmanus? Nagyon gáz :(
  • winnie #8
    nem csak arra, emma stone alaból is szőke-
  • Waterhorse #7
    "valahogy úgy vagyok vele, hogy legyen olyan, amilyen alapból"

    Ha itt arra célzol, hogy eredetileg is szőke volt Gwen Stacy haja akkor egyetértek. Ki nem állhattam először a Zöld Manó kinézetét. Vagy amit Dr. Doom-ból csináltak az F4-ben, vagy pl. a Dragon Ball-ban Zseniális teknős hajjal és szakáll nélkül. Ha magára a nőre gondoltál a civil életben, akkor meg az ő szíve joga olyan hajszínt hordani amelyik neki tetszik.

    Amúgy ennek a nőnek a szőke áll jól alapból, mert ahogy elnézem hófehér bőre van.
  • Szefmester #6
    Remélem ezúttal a ruháján látszódni fog hogy egy pattanásos egyetemista varrta meg alacsony költségvetésből, és nem valami menő hálivúdi designercsapat egy ember éves fizujából. :)
  • winnie #5
    ez lehet, hogy igaz, de ilyen alapon a nagyobb mell is jobban állna neki:)

    nem tudom, valahogy úgy vagyok vele, hogy legyen olyan, amilyen alapból. az efféle customize dolgok, mint a hajszínváltoztatás, megkeresni melyik a legmegfelelőbb, az a gamereknek van, akik szeretnek babázni karakterválasztásnál.
  • Wittgen #4
    Igen, Stone-nak sokkal jobban áll a sötétebb frizura.
  • winnie #3
    de így legalább természetesebb.
  • Waterhorse #2
    Ez a pókfickó felveszi a maszkot a nagy hajáram és nem fog olyan szép golyóbis Pókemberes fejet formálni a jelmez mint azt megszokhattuk. Azt lehet tudni melyik kínairól nyúlta le a kesztyűjét?
  • Mister #1
    Szerintem Emma Stone vörös hajjal sokkal szebb.