9
-
Merces #9 Szerintem az alapjáték harmat az elődeihez képest,talán modokkal lehet vele játszani de nekem az egyik legnagyobb csalódás volt a témában. -
morden #8 Ajánlom a Sins Of Solar Empire nevű remekbeszaboot űrstratégiát, grafika lenyűgöző, fejelsztés kolonizálás minden ami kell. -
endrev #7 Nagyon tetszett, élveztem, de azért ha már ennyire kifinomult űrcsaták, fegyverek, pajzsok stb. vannak, akkor legalább a robbanás és a roncsolódás lehetne realisztikus: a robbanás olyan mintha légkör lenne az űrben (ráadásul mi robban ekkorát, napalm?), és amikor lelőtték az egyik hajó hídját, akkor az RÁESETT a hajótestre. NINCS gravitáció, NEM esik rá, hanem elszáll, aztán kerülgethetjük, nekimegy ez aszteroidának stb. stb. 2010 van, az Orion űrhajót ma már körberöhögjük, én sem eszem meg ezt. :P :) -
#6 Ha megoldanák, hogy ilyen, vagy legalább ig2-t elérő grafikával korlátlan mennyiséget lehessen gyártani az űrjárművekből(mint a star ruler-ben), akkor vevő vagyok rá. -
Merces #5 ....tényleg genyus egy trailer,de nagy az inység én is az Ur-Quan masters-vel játszom -
gotzo #4 Olyan Deja Vu érzésem van, mintha láttam volna már ilyet. :-)
Imperium Galactica 2 :-) -
Grodt #3 Én is kíváncsi vagyok rá, de egyáltalán nem a trailer miatt... azért a mai trailerek mellett ez elbújhat, sőt szerintem az IG2-é is sokkal jobb ennél.. -
TomecK #2 A reklámok már csak erre valók nem igaz ? :) -
Woodsnail #1 Kíváncsivá tett.