13
  • asysoft
    #13
    Pedig gyárilag tudják egy-két alsó kategóriás készüléken kívül a LED flashel ellátott HTC-k is (pl Desire-n kívül WP7-esek is, ami érdekes, mert nem találtam erre szolgáló API-t, mikor kerestem...), valamint 3rd party alkalmazás elérhető iPhone 4-re, illetve S60-ra is (én pl a BrightLight-ot használom). Ettől függetlenül valóban megoldás lenne a kulcstartó (már ajánlották egy páran igényeimet meghallva:)), viszont a kulcsom mobilommal ellentétben nincs mindig a kezem ügyében... Képkezeléssel kapcsolatban félreértés lesz, csak a HTC-t emeltem ki, hogy az pocsék képet csinál, többivel kiegyeznék, csak azokkal más gondom van: nincs zseblámpa, Omnia7-től tartok, mert Samsung (WM-es készülékeikkel vannak kellemetlen tapasztalataim), LG pedig szigorúan magánvéleményem szerint olcsó hatást kelt (volt már a kezemben, de azok a gombok...), mondjuk ez még nem lenne akkora gond. SAMOLED megítélése szubjektív, szerintem természetellenesek a színei (legalábbis Samsung demó/HTC Desire színprofillal, de tudja a fene, hogy működik ez:)), és a RGBG pentile elrendezést sem feltétlenül tartom jónak - hogy ezen a téren egybevág a véleményem az Apple-fanokéval, az pusztán a véletlen műve:)
  • Hegi90
    #12
    A K550i óta nem találkoztam egy olyan telóval sem, amelyik tudná a vakus zseblámpa funkciót, nekem valahogy sikerült belenyugodnom az utóbbi ~5 évben (igaz helyette vettem egy ilyet). Az Omnia 7 meg az LG kurvajó képet csinál, nem értem, hogy mi bajod lehet velük, igaz a HTC még egy telójába se tudott elvárható minőségű kamerát tenni. SAMOLED kijelző miatt meg általában csak a megrögzött Apple fanok fröcsögnek, mindenki másnak bejön ^^.
  • asysoft
    #11
    Külsőre és "papíron" tetszik, de 5800 óta tudom, hogy nem eszik olyan forrón a kását, és a UI-t is elég gyérnek tartom... Nokia fejlesztésű OS-el rendelkező eszközt aligha fogok venni a közeljövőben:)

    portable (#10): iOS4-et már nem tudod rárakni az eredeti iPhone-ra, bár sajnos még így is példaértékűnek számít a támogatás... (Ok, attól most tekintsünk el, hogy volt mit pótolniuk, és még lenne is, pl alapszintű BT fájlküldés, de méginkább kézbesítési jelentés üzeneteknél...). Én is kíváncsi vagyok, meddig terjed MS-nél majd a támogatás...
  • portable
    #10
    Az nem tetszik nekem, hogy sok telefonra rányomják ezt az OS-t is.
    De azért remélem nem annyira mint az android... Szerencsére a wp7 hardware függő.
    De mi lesz ha kijön pl a windows phone 8... rátudom tenni azt egy samsung omnia 7-re?

    Apple-el azért szimpatizálok, mert minden évben kiad egy iphone-t, de a régi sem meny egyből feledésbe. pl az iphone 2g-re is rálehet tenni a az iOS 4.2.1-et
    igaz, hogy kicsit korlátozott. De már 3-4 éves készülék.

    Nokia n8: nem lehet kivenni az akksiját... volt egy n95-m és egy n97-es nokiám. Elég sokat fagytak, amin csak az aksi kivétel segített... Ezen gondolom azért van valami kombináció amivel lehet rátolni egy resetet
    symbian 3 os-t még nem ismerem, de nagyon hasonlít a régebbire.

    symbian teló helyett inkább megprobálkoznék egy androiddal vagy egy windows phone 7 telóval.
  • Kasya
    #9
    Már csak évek (min 1) kérdése és utoléri a WM 6.5.x tudását...hajrá!

    asysoft: Nokia N8?
  • asysoft
    #8
    Remélem új API-kkal is bővül a rendszer, jó lenne, ha a "NoDo" ilyen téren is konkurálna az Androiddal...
    Amúgy, elnézve a helyzetet (főleg magyar store hiányát), bármennyire is tetszik a rendszer, 5800-m lecserélésekor az iPhone lesz a befutó...

    sedward (#6): ...és még így is változatosabb, mint az iOS volt a 4-es verziójáig, ott sem a háttérszínt, sem az ikonokat nem tudtad módosítani!:) (Jailbreaktől eltekintve persze.)

    Hegi90 (#4): bár a kérdést nem nekem címezted, de én sem vagyok elégedett a jelenlegi kínálattal. Nem találok egy olyan eszközt sem, amely értékelhető képeket készít (a HTC-k nem), rendelkezik a flash LED-jét alkalmazó zseblámpa alkalmazással (mint a LED-es HTC-k; SE K550i-m óta tekintem erős előnynek meglétét:)), illetve szép, igényesen néz ki (mint pl Omnia7, bár ez szubjektív), hogy azt ne is említsem, hogy mindegyik készülék több mint 1 éves SoC-et használ (modernebb hosszabb akkumulátor üzemidőt jelenthet)... Aztán speciel örülnék, ha nem (RGBG) (S)AMOLED kijelzője lenne, de ez aztán végképp egyedi preferencia kérdése, és nem teljesülése esetén sem lennék elkeseredve.
  • lenox01
    #7
    Így nem mondhatod hogy nem testreszabható :D
  • sedward
    #6
    Látom szép változatos skinek vannak, van kockás zöldben, kockás kékben, pirosban és úgy tűnik feketében :)
  • Hegi90
    #5
    Jaja, ha te mondod
  • Hegi90
    #4
    Az utóbbival mi bajod?
  • carville
    #3
    Épp azért, mert nekem kellene. :P
    Csak sem a jelenlegi szoftverrel sem a mobil kínálattal nem vagyok megelégedve. Előbbin ezek szerint már dolgoznak, utóbbiról meg nem tudok semmit.
  • lenox01
    #2
    Minek? Úgyse kéne senkinek. :)
  • carville
    #1
    Új mobilokat nem mutattak be?