Angry Birds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Köszi a válaszokat.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
ne fikázzatok, legyetek szívesek, akinek nem tetszik az ne válaszoljon. köszöntem<#worship>#worship>
I met God. She's black
IntelAppUp Center
Nagyon olcsón megteheti. Bár a hivatalos oldalról sem sok, ez kedvezõbb. Limitált ideig persze.
Az IntelAppUp egy program is egyben, ezt fel kell telepíteni elõtte.
Nekem legalábbis a Space bár tetszett, nagyon hamar ráuntam, a Bad Piggies sem volt az igazi, ez viszont betalált.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
http://shtrend.hu/index.php/Film/angry-birds-rajongoi-film.html
Megvan valamkinek a map editor az angry birds-hez? Neten keresgéltem de folyton ugyanarra az oldalra dob ami meg persze nem müköik.
http://www.badboll.nu/acme/able/
Jó buli ez a game, de jobban tetszene ha tudnék pályát szerkeszteni benne ( hozzá )
Segítsetek..
androidon gondolom valahol a data/data/com.rovio.angrybirds
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Valaki tudja hova ment az AB? Ki szeretném törölni a mentéseket!
Glory, Glory Man. United!
Van itt valaki aki nagyon nagyon nagyon szereti az angry birds játékot?
Mert hallottam valami mindent pusztító sasról, hogy le lehet tölteni, meg ilyenek, de sehol nem találom... Néztem az az android marketen, de ott sincs semmi...
Köszi 😉
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(én nem vettem meg, úgyhogy nem is próbáltam - nekem nincs is Aero lehetõségem Vista alatt, a videochip nem bírja)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezt írja ki: "Texture is too large: 2048x2048, maximum supported size: 1024x1024"
Pedig config.lua -ban már átírtam 1280x800 ra is, de úgy is ezt írja.
elõtte:
utána: 
angry birds semmi extra, középfos
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lásd még a legújabb Bejeweled, abba is került egy csomó játékmód.
A popcap szerintem bõven rászolgált a sikerre.
Épp ez a fõ különbség a pvz és az angry birds között. Mindkettõ egy a casual piacon közismert játékmûfajból építkezik, de míg a pvz továbbgondolja és rengeteg dologgal kiegészíti azt, addig az Angry Birds megragad azok szintjén és elsõsorban egy "jókor, jó helyen"-nek köszönheti a közismertségét, nem pedig annak, amit a már lentebb linkelt ingyenes flashjátékokhoz hozzátett. Szerintem.
Amit írtam, az az összes TD játék fõ irányvonala. Ez a lényeg. Attól még nem lesz más típusú a PvZ, csak mert ötletes apróságokkal egészítik ki. A Puzzle Quest is ugyanúgy Match3(vagy Gem Swapping) marad, mint pl. a Bejeweled, mert ez a játék fõ mozgatórugója, hiába van benne karakterfejlõdés, harc, meg varázslatok.
Arról nem is beszélve, hogy a nagyobb oldalakon (wikipedia, IGN, Gamespot, Touch Arcade) is egyaránt TD-ként emlegetik. Érthetetlen...
...vagy TD az Imperium Galactica es mas korokre osztott strategia is, ahol egyre nagyobb tomegben ozonlo ellenfelek neznek szembe az onmukodo/telepitett fegyverekkel?
http://gaborszantai.co.uk/
De biztos a wikipedián rosszul kategorizálták a játékot.
http://gaborszantai.co.uk/
tengernyi csúzlis, lövegtornyos, röppályát számolós flashjáték van a neten, ezek után ez nekem karcsúnak tûnt androidon.
Szinte mindennek az alapjat kitalaltak mar valamilyen modon, majdnem mindenre ra lehet mondani hogy ez csak "masolat", de az a lenyeg hogy milyen szinvonalon csinaljak meg az uj verziokban.
Nem fogok a "regi" alappal jatszani ha az uj nekem tobbszorosen jobban tetszik minden szempontbol.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
*ha egy kis utálat érezhetõ ki a mondatból, az pusztán a véletlen mûve
Ilyen ágyúzósdi is ezer meg egy van a flashes játékok közt is, az AB meg pont megütött egy olyan húrt, amivel rákattant a fél világ. Valahogy pont jól sikerült 😊
Az meg, hogy utánzat vagy sem... a C64 óta "minden utánzat", rámondani akár egy PvsZ-re vagy az AB-re dõreség. Játék és kész 😊