Angry Birds

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Szeretem az ilyen kis apró egyperces játékokat(Cut the Rope, Tilt to Live, Edge), de érthetetlenül nézek az AB õrületre. A demót már a negyedik pályán meguntam.
Ilyen aspektusból meg micsoda remek dolog, hogy a cigi,kávé, pasziánsz,e-mail, msn, facebook mellé most jön egy angry is.
Már azt a 45 percet se kell munkával tölteni majd ami maradt :D

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Közel sem ilyenekkel játszom, de azért ezt túlzásnak találom, hisz egy ingyen webböngészõs játéknak is elmenne :) ettõl függetlenül AppStore-ból/Android Marketbõl simán megéri, nem hiába ezeken a platformokon ütött sikert.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

VRSDM
régen mocskos nagy játékos voltam, órákat, napokat toltam egy huzamban az aktuális vagy az örök kedvencekkel.
mára ott tartok hogy évek óta egy játékot sem telepítettem a gépemre.

apró kis flash (akár mint ez) játékok bõven kielégítik a napi <30perces játékra szánt / maradt / jutó idõmet.

vagyis? szeretem! :)
a legviccesebb meg hogy lehet hogy nincsenek gigapixel textúrák meg polygonmilliók, de sokkal több kreativitást, kihívást, fejmunkát igényelnek. amit én szeretek :)

u dont have to listen anybody else but me

Nem kellene osszehasonlitani egy COD-dal vagy WoW-val.
Ez olcso, elfut egy ablakban, azaz munkahelyen is konnyen jatszhatsz vele raadasul lanyoknak, titkarnoknek is konnyen kezelheto:)

http://gaborszantai.co.uk/

Telefonon jó és szórakoztató. Bár nagyon egysíkú egy idõ után.
PC-n hiánypótló, de PC-n nem is nagyon érdekel. Ott azért vannak komolyabb szórakozási lehetõségek is.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Smithwarden
Huu de meglepo hogy PC-re eloszor nem az ingyenes warez verziot adjak ki ugye...? <#idiota>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Dzsini
Csak csendben megjegyzem, hogy a casual/kisjátékpiac az MMO-k után (egyelõre) a második legnagyobb még PC-n is (és a leggyorsabban fejlõdõ), az eladási és játékos számokat tekintve... és az 5-10 dollárért eladott játékok tízmilliói elég jól hoznak ám :)

A Bejeweled például 50 millió eladott példány fölött jár PC/Mac-en, ilyesmit a nagy játékok között nem nagyon lehet látni. A PopCap a saját játékaival 10 év alatt 1,5 milliárd(!) eladást produkált, a PC/Mac piacon.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Maxtreme
zsír. Telefonon nemrég végeztem vele :))

passatgt
nem mindenki gta-val meg call of duty-val játszik ám

Kezeltessék magukat, majd meglátjuk hányan adnak ki ezért ki pc-re pénzt :)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

R0zs0máK
AHH imádom ezt a játékot :DDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

mit? amit Plants vs. Zombies-zal, Bejeweled-del, Peggle-vel... - penzt keresni!:)

http://gaborszantai.co.uk/

Ezt pc-re? lol. iphone-on vagy htc-n OK, de könyörgöm, mit akarnak ezzel pc-re? :)

Smithwarden
Ezek meg a jobb felek ebbol a stilusbol amiket PCn lattam, de azert elmaradnak erosen az Angry Birdstol feelingben/hangokban/animacioban/valozatossagban/stb. <#bee1>

Arcor
<#worship>

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Én elvoltam velük :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LoSA
Itt fizetõs, vagy mi? :O

Smithwarden
Par hete korbeneztem milyen hasonloak vannak, de sajnos meg sem kozelitik ezt a "szinvonalat".
Gyenge utanzatok nagyon. <#buck>
De ha tudsz valami normalisabbat akkor linkeld be persze, meglessuk.

PC-re elég sok hasonló flash game van már ;)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

FZoleee
jeee, mobilon fasza :D
Smithwarden
Ugy tunik hogy a Plants vs Zombies mellett vegre a masik "agyatlanul jo" kis jatek is kijon/kijott PC-re a mobilos verziok utan:
<#eljen>

http://www.youtube.com/v/bNNzRyd1xz0?fs=1&hl=hu_HU&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
Angry Birds PC (Intel AppUp Store)
<#idiota>

← ElőzőOldal 2 / 2