Angry Birds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már azt a 45 percet se kell munkával tölteni majd ami maradt :D
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
mára ott tartok hogy évek óta egy játékot sem telepítettem a gépemre.
apró kis flash (akár mint ez) játékok bõven kielégítik a napi <30perces játékra szánt / maradt / jutó idõmet.
vagyis? szeretem! :)
a legviccesebb meg hogy lehet hogy nincsenek gigapixel textúrák meg polygonmilliók, de sokkal több kreativitást, kihívást, fejmunkát igényelnek. amit én szeretek :)
u dont have to listen anybody else but me
Ez olcso, elfut egy ablakban, azaz munkahelyen is konnyen jatszhatsz vele raadasul lanyoknak, titkarnoknek is konnyen kezelheto:)
http://gaborszantai.co.uk/
PC-n hiánypótló, de PC-n nem is nagyon érdekel. Ott azért vannak komolyabb szórakozási lehetõségek is.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A Bejeweled például 50 millió eladott példány fölött jár PC/Mac-en, ilyesmit a nagy játékok között nem nagyon lehet látni. A PopCap a saját játékaival 10 év alatt 1,5 milliárd(!) eladást produkált, a PC/Mac piacon.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
http://gaborszantai.co.uk/
Gyenge utanzatok nagyon. <#buck>#buck>
De ha tudsz valami normalisabbat akkor linkeld be persze, meglessuk.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
<#eljen>#eljen>

Angry Birds PC (Intel AppUp Store)
<#idiota>#idiota>