1694
-
#14 Hát, ez igaz, mára már egy két körből röhögve eltesznek láb alól ha úgy sikerül a húzás:D -
#13 Ja vágom, ez elég régi lap.
Nekem ezt sikerült foilban nyitnom, majdnem meglincseltek a boltban:D
-
#12 ja, és nem fogom újrakezdeni, köszönöm szépen :) az új stílus már nem is nagyon tetszik, túl gyors, pörgős lett a játék az elmúlt ~10 évben :) -
#11 Nagyobb városokban vannak boltocskák, amik ezzel foglalkoznak és rendszeresen vannak versenyek, valamint összejövetelek. Olyan nincs hogyne lenne kivel játszani:)
Sőt, a Sárkánytűzben kezdőként bemész, ingyen demo pakliban részesültök és elmagyarázzák a srácok az egészet.
De szerintem egy havert is elég könnyű behívni egy ilyenre:) -
donatus13 #10 (white) -
#9 ilyenre:
(ezzel el is árultam a fő színem)
amikor mi játszottunk, akkor nem voltak még hivatalos 2+ játékosos szabályok, úgyhogy saját ötleteink voltak - a jó móka a színek háborúja volt, 5 játékossal, mindenkinek 2 ellenfele és 2 szövetségese, ahogy a lapok hátulján is van :) szigorúan egyszínű paklik, 200+ lap, 100 életpont... -
donatus13 #8 Én is elakartam kezdeni de nem tudom játszák e M.O n sokan , nekem light votl a kedvencem -
#7 Mox opal-ra gondoltok? Vagy milyen mox?
Olyanom nekem is volt, túltettem magam rajta:) -
#6 Sose késő újrakezdeni.:D
Próbálkoztatok két játékosnál többen? Pl two headed giant. -
#5 Mox úgytudom egy vagyonba kerül mostaság:) -
#4 én az Unlimitednél kezdtem bele, és kb. a Mirage környékén hagytam abba.
Van még pár szép régiségem itthon, de semmi fájdalmasan drága nem maradt, túladtam rajtuk (Moxom volt kettő is). -
#3 Zsír.:)
Scars of Mirrodinból nyitottam én is egy jó adag Mythic lapot.
Köztük Elspeth-et. Foilban. Akkor olyan 10ezer körül volt a lap ára...:)
Sokáig fehérrel nyomtam, most nemzeti piros fehér zöld az aktuális:D -
#2 9-es kiadásból megvan a kék kivételével az összes core paklim, a 10-esből megvettem a fat packet, volt benne foil:) ezeken kívül van pár mirrodin boosterem, lapok a 4-ik kiadásból (feketék) meg még néhány booster innen-onnan.
Egyébként leginkább feketével játszom. -
#1 Üdv!
Körülnéztem a fórumon, a kártyajátéknak csak PC és konzol változatát találtam meg. Íme az eredeti. Valószínűleg ismerik egy páran, USA-ban eléggé közismert időtöltés. Eléggé hosszú lenne leírni a játékmentet. A topikban elég sok mindent meg lehetne beszélni, osztani, főleg hogy nemsokára jön az új kiegészítő.
Akit érdekel esetleg a játék lényege, egy meccs menete, kérdezzen bátran:)
Wiki
Offical
Játékmenet