Magic the Gathering

← ElőzőOldal 34 / 34

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
gondolom van bírói vizsgája 😊

meg egy amiga 1200/030-a, ami nekem is volt 😊 úgyhogy rossz ember nem lehet 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pistike 007
?😄

Anubys
+fav...
...és van egy bírótok. 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Pistike 007
huh a mirran factiont lájkolom, de persze az infect pakli bõvítése is várható lesz ahogy nézem😄

Dzsini
hát igen, nehéz dolog akár wikipedián rákeresni 😊

Mirrodin Besieged
Pre-release: January 29, 2011
Release: February 4, 2011

spoiler lista (amint van új ismert lap, bõvül)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Brolly28
fúúú már nem tom mikorra mondta a boltos talán e hónap 29... nem biztos de valahogy a végefele lesz

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Pistike 007
ja azt énis néztem
mikor is jön ez ki?

Brolly28
nem tudom ti hogy vagytok vele
de szerintem a SoM elég khmmm fos lett, voltam pre release meg draftokon, de nem tetszik annyira, a régebbiek sokkal jobbak voltak
most az új mirrodinra is kíváncsi vagyok hátha javítanak rajta vmit... bár mondjuk az tetszik hogy pre release 2 féle booster lesz

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Pistike 007
Igen, én is majdnem elkezdtem azt, de nem sokan vannak akik azzal játszanak. A Magic most 'jobban pörög'😊

Metalmilitiakid
Csak alap szinten ez olyasmi mint a HKK (Hatalom Kártyái Kártyajáték) csak mert hasonlónak tûnik és legalább az magyar én azzal szoktam játszani. Csak érdeklõdném, hogy ha valaki ismeri mind a kettõt akkor mennyi a hasonlóság.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Pistike 007
Jaa vágom van böfögõs meg fingós is<#buck>

Dzsini
nézegesd végig, tele van a net listákkal, képekkel 😊

pl. itt
(jobb felül sets, kiválaszt, view as cards with scans)

Apus
Unglued meg volt az Unhinged vagy mi? Nem voltak ilyen lapjaim, de hallottam,hogy nagy baromságokkal volt tele😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Pistike 007
Nem jut eszembe a lap neve, kék, 'You control enchanted permanent'
De jó érzés volt rápakolni az ellenfél Venser-ére (számüzögetõs planeswalker)😄

Dzsini
jaa, az innen nem látszott, sorry.

apropó mókus - az Unglued még pont bekerült a játékokba nálunk 😄 ott aztán volt minden

Dzsini
ezért (is) szerettem a kéket 😊 olyan kis aljas tudott lenni - ha nem counterelt, akkor elvette, átirányította vagy használhatatlanná tette az ellenfél dolgait 😊

...aztán egyszer csak eltûnt a klasszikus UU-s counterspell 😞

Pistike 007
Ja, jó, ha a kép címét bemásolom úgy már jó, amúgy egy Image Not Available címmel berakott egy magic lapot, a képen egy mókussal^^
😄

Apus
Psychic Venom😊 aljas egy lap ezis.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Dzsini
?

Pistike 007
Fail?😄
Ez most betett így este😄

Dzsini
mittudomén 😊 tizensok éve volt, keress rá. (de ma már, hogy van ezer online magazin, feleslegesnek tartom)

földbántásból nekem ez volt a kedvenc:

kellemetlen volt a duplaföldekre ráültetni

Pistike 007
InQuest?
Van ilyen még?

Dzsini
mittudom én 😊 nekem a régiek megvoltak, amiket írtam, akkoriban egy Balance simán a "jó, azt még add mellé" kategóriás csere volt.

Árakkal meg közel sem voltunk annyira egyenesben, néha volt valakinek egy 1-2 hónapos InQuest vagy ilyesmi újságja, és abban volt egy árlista az akkori friss kiadásról 😊 Az új szetteknél a ritkaságok se voltak eleinte egyértelmûek, amíg nem szerzett valaki egy checklistet, maximum a saját lapjairól tudta, hogy milyen (nem volt még színkódolás a jeleken)

Pistike 007
Ha már földre pakolás, én is szoktam szórni a jelzõt az ellenfél földjére, ami minden upkeepkor egyet lõ belé/jelzõs föld😄

Pistike 007
Pont ezeket nézegettem.
Most mennyibe is van egy hasonló From the Vault? 12ezer..?

Apus
Én úgy szerettem játszani, hogy evil presence-t dobtam az ellenfél földjeire, ettõl ugye swamp lett, aztán olcsó swampwalk lényekkel betámadtam. jó móka volt😊 nagy tervem volt egy frankó rat pakli összerakása, de nem lett belõle végül semmi.

Dzsini
ó, hát a "most akkor megyek támadni, jó? van 326 3/3-as camarid tokenem, mennyit tudsz blokkolni?" stílusra én is építettem paklit 😊 akkoriban volt, aki nem szerette...

Dzsini
From the Vault Exiled Card List (as of 8/6/09):
Balance - alap lap volt fehér pakliban, volt nekem is jópár
Berserk - jó móka, nem is volt drága
Channel - ezt hamar kitiltották, nem volt könnyû szerezni
Gifts Ungiven - ez túl új, nem is találkoztam vele
Goblin Lackey - vadállat, vörös rohampakli alapja
Kird Ape - zöldvörös pakli alapja, brutális
Lotus Petal - kis vacak, a nagy lótusz szebb 😄
Mystical Tutor - sehol a Demonichoz képest, az alap lap volt.
Necropotence - a necropaklikat utáltam, bár volt ellenük jó felépítményem
Senseis Divining Top - szintén nem az én korom
Serendib Efreet - szerettem, jó dolog, volt sok 😊
Skullclamp - nem az én korom
Strip Mine - mindenkinél alapból volt 4 a pakliban, mindig.
Tinker - akkoriban nem éreztük annyira az erejét, pedig hihetetlen jó lap.
Trinisphere - nem egy igazán kékbarát lap 😊

Pistike 007
Sarkhan Vol (planeswalker) nincs meg valakinek?
Kéne.
A mostani paklim elég rohadék. Legutóbb mikor négyen játszottunk, 147-et sebeztem egy körben, mindezt lifelinkel.
😄

Dzsini
azért arra régen is megvoltak a módszerek 😊 nézd meg az Exiled csomag lapjait, nem véletlenül lettek villámgyorsan kitiltva már réges régen 😄

(zöldmox, black lotus, channel, fireball - jóccakát nyitó körben, és hasonlók tucatszám)

Pistike 007
Hát, ez igaz, mára már egy két körbõl röhögve eltesznek láb alól ha úgy sikerül a húzás😄

Pistike 007
Ja vágom, ez elég régi lap.
Nekem ezt sikerült foilban nyitnom, majdnem meglincseltek a boltban😄

Dzsini
ja, és nem fogom újrakezdeni, köszönöm szépen 😊 az új stílus már nem is nagyon tetszik, túl gyors, pörgõs lett a játék az elmúlt ~10 évben 😊

Pistike 007
Nagyobb városokban vannak boltocskák, amik ezzel foglalkoznak és rendszeresen vannak versenyek, valamint összejövetelek. Olyan nincs hogyne lenne kivel játszani😊
Sõt, a Sárkánytûzben kezdõként bemész, ingyen demo pakliban részesültök és elmagyarázzák a srácok az egészet.
De szerintem egy havert is elég könnyû behívni egy ilyenre😊

(white)

Dzsini
ilyenre:

(ezzel el is árultam a fõ színem)
amikor mi játszottunk, akkor nem voltak még hivatalos 2+ játékosos szabályok, úgyhogy saját ötleteink voltak - a jó móka a színek háborúja volt, 5 játékossal, mindenkinek 2 ellenfele és 2 szövetségese, ahogy a lapok hátulján is van 😊 szigorúan egyszínû paklik, 200+ lap, 100 életpont...

Én is elakartam kezdeni de nem tudom játszák e M.O n sokan , nekem light votl a kedvencem

Pistike 007
Mox opal-ra gondoltok? Vagy milyen mox?
Olyanom nekem is volt, túltettem magam rajta😊

Pistike 007
Sose késõ újrakezdeni.😄
Próbálkoztatok két játékosnál többen? Pl two headed giant.

Apus
Mox úgytudom egy vagyonba kerül mostaság😊

Dzsini
én az Unlimitednél kezdtem bele, és kb. a Mirage környékén hagytam abba.

Van még pár szép régiségem itthon, de semmi fájdalmasan drága nem maradt, túladtam rajtuk (Moxom volt kettõ is).

Pistike 007
Zsír.😊
Scars of Mirrodinból nyitottam én is egy jó adag Mythic lapot.
Köztük Elspeth-et. Foilban. Akkor olyan 10ezer körül volt a lap ára...😊
Sokáig fehérrel nyomtam, most nemzeti piros fehér zöld az aktuális😄

Apus
9-es kiadásból megvan a kék kivételével az összes core paklim, a 10-esbõl megvettem a fat packet, volt benne foil😊 ezeken kívül van pár mirrodin boosterem, lapok a 4-ik kiadásból (feketék) meg még néhány booster innen-onnan.
Egyébként leginkább feketével játszom.

Pistike 007
Üdv!
Körülnéztem a fórumon, a kártyajátéknak csak PC és konzol változatát találtam meg. Íme az eredeti. Valószínûleg ismerik egy páran, USA-ban eléggé közismert idõtöltés. Eléggé hosszú lenne leírni a játékmentet. A topikban elég sok mindent meg lehetne beszélni, osztani, fõleg hogy nemsokára jön az új kiegészítõ.
Akit érdekel esetleg a játék lényege, egy meccs menete, kérdezzen bátran😊
Wiki
Offical
Játékmenet

← ElőzőOldal 34 / 34